Dodaj do ulubionych

Świecie n. Wisłą

11.04.04, 22:20
dr Karolczak, imienia nie pamiętam.
    • beszym1 Re: Świecie n. Wisłą 29.10.04, 18:17
      Dziewczyno, chyba pomyliłaś listy! Ten pan chciał mi przeprowadzić pewien
      radykalny zabieg wiele lat temu. Dzięki Bogu, tknęło mnie i poszłam gdzie-
      indziej i do tej pory zabieg nie był konieczny. Na dodatek bierze pieniądze za
      wizyty prywatne w szpitalu w czasie godzin pracy. Omijajcie go.
      • moni54 Re: Świecie n. Wisłą 29.08.05, 11:45
        bez wątpienia(jeśli chodzi o lekarzy ze szpitala)jest dr Leszek Wlodarczyk nie
        tylko z ogromną wiedzą ale również WIELKIM sercem!prywatnie ma gabinet w
        Bydgoszczy, gorąco polecam.
      • komandos111 Re: Świecie n. Wisłą 10.04.13, 23:17
        hahhaha witam w odpowiedzi na PANI KOENTARZ to samo robi co jego sasiadka B.M TEZ BIERZE PIENIADZE ZA WIZYTY PRYWATNE W SZPITALU PODCZAS GODZIN PRACY GDY JEST ROZLICZANA Z NFZ ALE ZA NP ZWOLENIENIE 100zl POLECI czy 60 zl.jak jestes jeszcze przystojny hahha bo jak nie to 100 zl hahah a przeciez regulamin jasno okresla ze nie wolno lekarce brac pieniedzy za zwolenienia i to podczas godzin pracy ale ile czasu zaoszczedzi gdy skasuje juz w gabinecie panstwowym anie np; w domu i to tez odnotowalem a co do Karolczaka tego nie wiem jaki jest fachowy wswym zawodzie natomist nie tedy droga tak polski nie zbydujemy gdy pacjenta sie traktuje jak material a dermatologa i tak dobrego ze Swiecia w Swieciu nie ma

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka