sizi 17.04.04, 21:08 dr Elżbieta Suchecka - przychodnia rejonowa na Antoniuku, ul. Choroszczańska: Przemiła, ciepła kobieta. Duże poczucie humoru. Cierpliwie wysłucha, odpowie na pytania, uspokoi, doradzi, Nie unika rozmów o antykoncepcji. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
usiek78 Re: Białystok 17.04.04, 22:28 Ja chce polecić doktora Przepieścia.To wspaniały lekarz dzięki,któremu mam wspaniałego synka.Przyjmuje on w przychodni w PSK,w swoim pryawtnym gabinecie na Wojskowej oraz na Parkowej. To lekarz,który ma ogromna wiedzę.Polecam szczególnie przyszłym mamom. Odpowiedz Link
haneczka30 Białystok-Dr Przepieść 30.01.05, 12:14 To prawda. Pełen profesjonalizm i po prostu bardzo sympatyczny człowiek. Z przyjemnością chodze do ginekologa. Też mam synka ( co prawda nie mogę powiedziec że dzieki niemu ) bo raczej dzieki mojemu mężowi ) )ale to właśnie Pan Dr Przepieść prowadził moja ciążę i poród ( urodziłam 2 miesiące temu). Bardzo fachowa, troskliwa opieka, bez zbędnych stresów i nerwowej atmosfery, spokój, opanowanie, duza kultura osobista, bardzo miły kontakt.To człowiek który wie co robi - a poczucie bezpieczeństwa i zaufanie do lekarza były dla mnie w czasie ciązy i porodu najważniejsze. Polecam !!! Odpowiedz Link
izalew Re: Białystok-Dr Przepieść 04.02.05, 12:00 Ja również polecam Przepieścia-bardzo miły a co najważniejsze to lekarz który wie co robi. Prowadził maoją ciążę (mam córeczkę 5 miesięcy) i nadal do niego chodzę i myślę że już tak zostanie do końca. Jest lekarzem bardzo troskliwym i zawsze można do niego zadzwonić po poradę, a poza tym po pierwszym spotkaniu z nim miałam już pełne zaufanie do niego.Polecam Go serdecznie. Odpowiedz Link
pieguska22 Re: Białystok-Dr Przepieść 13.05.05, 10:16 Witam, orientujecie sie może czy Dr. Przepieść zajmuje sie kobietami chorymi na serce? Wasze opinie sa zachęcające i chyba sie do niego wybiore. W jakim jest wieku? tak z ciekawości Odpowiedz Link
maja24l Re: Białystok 11.02.05, 10:18 Witajcie dziewczyny! Mam pytanie w sprawie dr Przepiescia i dr Gacuty. Czy przyjmuja tylko prywatnie?- bo nie stac mnie na platne wizyty, a bardzo zalezy mi na dobrym lekarzu. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
haneczka30 Re: Białystok 11.02.05, 12:18 Wydaje mi się że mogą przyjmować też w poradni przyszpitalnej na Waszyngtona. Ale pewności nie mam. Najlepiej byłoby tam zadzwonić (np do rejestracji) i się zapytać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
koo21 Re: Białystok 26.04.05, 17:07 Dr Przepieść przyjmuje w Spsk w Poradni ginekilogicznej na ul.Waszyngtona15A w Białymstoku tel. 746 85 91. Ja się dziś zapisałam na 7.06.2005 Pozdrawiam Odpowiedz Link
valentine_44 Re: Białystok 23.04.04, 22:08 Witajcie!!! Polecam dr Marię Dębowską. Ma gabinet przu ul. Berlinga 8 lok.2/14. Jest bardzo miła, ma dobre podejście do pacjentek, cierpliwa, wyrozumiała. Pozdrawiam Odpowiedz Link
lopez52 Re: Białystok 11.08.04, 20:53 Siemanko Dziewczynki.Do p.Dębowskiej nie chodzę,ale z tego co słyszałem to stara małpa.Nie przyjemna i chałturnica.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
women12 Re: Białystok 19.04.05, 00:02 dębowskiej mówimy nie!!na pierwszej w moim zyciu wizycie u ginekolog bylam u niej i niepolecam, byla niemila szorstka i nie poszlam juz do niej nigdy wiecej, teraz chodze do dr. Maksymowicz na bema, jest to mila kobieta, pogodna, i nie boje sie wizyt u gin pozdrawiam Odpowiedz Link
annanatali Re: Białystok 31.03.06, 11:18 Dębowska nigdy. Jestem z Dziesięcin, 5 koleżanek z którymi rozmawiałam na jej temat, każda była niezadowolona. Odpowiedz Link
hugo6528 Re: Białystok 12.12.04, 21:53 i ze spóżnionym okresem wysyła na patologię ciąży bo to może poronienie Odpowiedz Link
gagat100 Białystok 25.05.04, 10:54 cos znalazlam wiec wpisuje forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=586&w=11998727 Odpowiedz Link
alfa1979 Re: Białystok 13.10.04, 11:24 polecem Dr Domitrza i prof Wolczynskiego. Przyjmuja na ul. Suraskiej w Białymstoku.Zajmuja sie nieplodnoscia. Pierwsza klasa.Profesjonalizm. Odpowiedz Link
jawozna Re: Białystok 29.10.04, 15:01 Ja również gorąco polecam dr. Jana Domitrza - wspaniały. Cierpliwy, sympatyczny a przy tym dobry fachowiec, szczególnie w dziedzinie wspieranego rozrodu. Przyjmuje w gabinecie prywatnym przy ul.Rynek Kościuszki (a nie ul. Suraskiej - chociaż to bardzo blisko. Niestety tylko we wtorki i czwartki od 15.00. Można jednak spróbować umówić się z nim w Szpitalu, tj. Klinice Ginekologii AM w Białymstoku ul. Marii Skłodowskiej-Curie 24a, 15-276 Białystok, (85) 746-83-47. W tej klinice przyjmuje również dr Wołczyński i prof. Szamatowicz Odpowiedz Link
78niki Re: prof.Wołczyński 01.10.08, 15:52 Jak najbardziej polecam prof. W. Wołczyńskiego, Jestem jego pacjentką od kilkunastu lat, prowadził tez ciąże mojej siostry, szwagierki i kilku koleżanek wszystkie wypowiadały sie ciepło i były i sa bardzo zadowolone. Jest to znakomity specjalista, ciepły człowiek o wielkim sercu, co jest już rzadkością, nie tak jak niektórzy znani ginekolodzy ze tylko kasa sie liczy. Są to dobrzy specjaliści nie przeczę, ale nie maja już „serca”.. Ma bardzo wiele pacjentek i od wielu lat w zawodzie ale nadal pozostał człowiekiem, a nie tylko lekarzem. Jeżeli jest coś nie tak to poruszy niebo i ziemię, załatwi konsultacje wiem to bezpośrednio od osoby która takiej pomocy potrzebowała. Więc nie są to słowa puszczane na wiatr. Mało mamy takich lekarzy jak dr. Wołczyński. Bardzo go cenię za kompetencje, wiedzę, doświadczenie i wrażliwość, delikatność. Prawdziwy lekarz, z powołania. Jest konkretny i nie mówi dużo, ale ja uważam to za zaletę Niki Odpowiedz Link
morella27 Re: prof.Wołczyński 09.11.08, 08:07 Proszę o namiary na tego profesora- nie mam pojęcia jak sie do niego zapisac? pomoz prosze Odpowiedz Link
ulasosnowska Re: Białystok 06.12.04, 08:43 Jak najbardziej polecam prof. Wołczyńskiego. Bardzo mi pomógł czego efektem jest zdrowy synuś po prawie 3 -letnich staraniach. Bardzo go cenię za kompetencje, wiedzę, doświadczenie i wrażliwość, delikatność. Prawdziwy lekarz, z powołania. Szanuje go jako mego lekarza i człowieka. A co najwazniejsze zawsze mu ufałam i ufam. Słuchałam jego rad i wskazówek. Ciażę prowadził b.dobrze. każda wizyta to dokładne usg, badanie, oglądanie wyników. Był przy porodzie choć to była niedziela (od początku akcji porodowej do końca). Podczas samego porodu- rewelacja. Czułam się bardzo bezpiecznie. Planuję kolejną ciążę za ok. pół roku i na pewno wybiore sie do profesora! Polecam!!! Dr. Domitrz równiez świetny fachowiec i bardzo przyjemna osoba. Obaj prztyjmują przy Rynku Kościuszki oraz w PSK w Zakładzie Endokrynologii. Odpowiedz Link
alicja3249 Re: Białystok 29.10.04, 10:49 dr Dariusz Bielecki Do dr Bieleckiego trafiłam po dwóch poronieniach,dzięki Jego profesjonalizmowi,jestem już w 9 miesiącu.o wspaniały lekarz,bardzo ciepły,życzliwy.Polecam gorąco.Przyjmuje w przychodni położniczo- ginekologicznej w Białymstoku ul.NMP Królowej Rodzin 21,tel.6644333,pracuje także w PSK i w szpitalu w Mońkach. Odpowiedz Link
hugo6528 Re: Białystok 12.12.04, 21:56 prowadził moją ostatnią ciążę. Dwa razy zbadał tętno płodu, na szczęście dziecko zdrowe. Nikomu go nie polecam Odpowiedz Link
ivonkaaa Re: Białystok 12.03.05, 10:25 BZDURAAAA!!!! -nigdy więcej do tego "doktorka" może jego ojciec jest OK, ale synuś jest do niczego! strzeżcie się, podczas ciąży baaardzo mało badań, nagminnie wychodzi podczas wizyty pacjentki, podczas badania stopnia czystości przeżywałam koszmar! możnaby wiele wymieniać! NIE POLECAM!!! Odpowiedz Link
lilka36 Re: Białystok 09.10.05, 11:36 Ja bym do niego nigdy wiecej nie poszła. Może jak bierze kasę to i jest ok ale jego stosunek do pacjentów, odzywki to prawdziwy koszmar. Opiekuje się salą w PSK na patologii ciąży ale nie liczcie na jego pomoc. Jest tylko do 15, potem nie uchwytny. Jak mu nie dacie w łapę to tylko bez sensu zajmujecie mu miejsce na sali. ZDECYDOWANIE ODRADZAM!! Odpowiedz Link
annanatali Re: Białystok 31.03.06, 11:25 Bielecki opiekował sie salą własnie na której leżałam. Nic nigdy mądrego nie usłyszałam od niego. Usg nie zrobił, wysłał do Rdźko, sam nie umiał. Widać, że się bał innych lekarzy i jak oni mówili to on od razu prztakiwał. Coś co wcześniej mówił inny lekarz przychodził i podważał. Podobno siedzi tylko w tym szpitalu, bo ma plecy(tatusia) a na pieczątce wtedy miał że jest od akupunktury. Ogólnie był miły i sie ciągle uśmiechał. Śmiałyśmy się , ze stara sie nadrobić miną, ale to też mu nie pomagało.Miałyśmy go w tyłku, czekałyśmy na konkretny obchód i porządnych lekarzy. Odpowiedz Link
wio-lla Re: Białystok 26.02.08, 12:41 Widzę annanatali że trafiłyśmy w te same łapy tyle, że ja glupia chodziłam do A. Bieleckiego państwowo,w ciąży , byłam rozczarowana jego brakiem profesjonalizmu, wiedzy, co zrozumiałam późno, gdy skorzystałam z wiedzy innych lekarzy, oczywiście jak mu o tym powiedziałam to się rozjuszył, i już nie był dla mnie taki miły i uśmiechnięty jak na początku. Potwierdzam na niczym się nie zna, zrobi podstawowe wynik, nie ma mowy o jakiś dodatkowych ekstrawagancjach typu toksoplazmoza, a to że się uśmiecha to nie wszystko każdy głupi to potrafi. Odpowiedz Link
lr20 Re: Białystok 11.02.11, 22:53 o tak! nic mądrego, potwierdzam, a że w łapę chętny brać, to też. Byłam już sporo po terminie, a na porodówkę i tak nie chciał mnie wysłać, a ja "pocięta" byc nie chciałam, chyba, że ostateczność. Wkońcu z patologii udało się "zwiać innymi kanałami" i wreszcie ulga! Grrr..wspomnienia dawne,ale jakże żywe. Odpowiedz Link
dorcia83_0 Re: Białystok 06.03.09, 14:50 Ja do dr Bieleckiego juz nigdy nie pojde!!Bo kiedy ostatnio bylam w ciazy z synkiem to kiedy do niego nie poszlam to oczywiscie kladzie do szpitala do psk bez potrzeby.I jak go teraz widze to kojarzy mi sie tylko ze szpitalem.Odradzam dr Bieleckiego!!! Odpowiedz Link
gagat100 Re: Białystok Autor: nelcia22 30.10.04, 10:35 białystok- warszawska Autor: nelcia22 Data: 29.10.2004 10:48 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- polecam dr. Monikę Korfel z Warszawskiej. prowadziła moją ciążę. naprawdę suuuper. co miesiąc badania (morfologia, mocz, badanie piersi itp.), wszystko oczywiście za friko. po za tym bardzo miła, czulam sie tam naprawde jak ktoś wyjątkowy. trzeba sie wcześniej zapisywać bo jest kolejka. Odpowiedz Link
heidi78 Re: Białystok 30.10.04, 16:15 Arciszewski jest ok! chodzę do niego od kilku lat i bardzo mi pomógł dzięki regularnym badaniom udało się bardzo wcześnie wykryć raka szyjki macicy i dzieki temu nie tylko dziś żyję ale mam jeszcze szansę na urodzenie dzidziusia Dziewczyny naprawdę go polecam! Odpowiedz Link
katom Re: Białystok 03.11.04, 13:13 Dr Ewa Nowak, przemiła, rzeczowa, doskonale prowadziła moją ciążę. Codzi się do niej bez stresu. Przyjmuje na Grotgera. Odpowiedz Link
joannemarie Re: Białystok 11.01.05, 18:28 o to to moja pierwsza wizyta u "dżina" w ogóle, wprawdzie byłam mocno wystraszona, ale już jest ok Odpowiedz Link
anet77 odradzam Ewę Nowak a polecam dr Lipskiego 07.06.05, 17:22 Ja chodziłam do tej pani. Poszłam potwierdzić ciążę. Fakt badania wszystkie porobiła mi ale na usg widocznie słabo się zna, bo jak się potem okazało w szpitalu na warszawskiej miałam bardzo niskie ułożenie ciąży, przy samym ujściu. Jak zadzwoniłam do tej pani, że mam plamienie z krwią to mi powiedziała, ze teraz jest na urlopie i żebym do niej w następnym tygodniu przyszła. Trafiłam do przychodni na warszawskiej do doktora Macieja Lipskiego i dalej do niego chodzę, jestem bardzo zadowolona. Tak więc odradzam dr Nowak a polecam dr Lipskiego. Odpowiedz Link
emems1 Re: odradzam Ewę Nowak a polecam dr Lipskiego 29.06.05, 18:03 popieram.... odradzam dr Nowak!!!!!!!! przez jej usg wylądowałam w szpitalu a wszystko było dobrze Odpowiedz Link
luiza2pop Re: odradzam Ewę Nowak 10.06.07, 15:27 Odradzam a wrecz ostrzegam przed dr Ewa Nowak. Pomimo przeczytania waszych opinii wybralam sie do tej dr . Mialam plamienia miedzy miesiaczka na dodatek uplawy. Po ponad godzinnym spoznieniu pani dr laskawie sie zjawila. Zrobila mi usg i powiedziala ze wszystko jest ok. Dodam ze badanie bylo ekspresowe. Wrocialam do domu. niestety krwawienia wrocily. Zaniepokojona wrocilam do innego gin., on po usg stwierdzil polip szyjki macicy, zrobil badanie czystosci pochwy (zakazenie bakteryjne!) i stwierdzil zapalenie ukladu moczowego po analizie probki moczu. Wyobrazacie sobie! Pani Dr Ewa nowak zupelnie nie zna sie na USG. Nie bylo mowy u niej o zadnych badaniach (jedyne co zrobila to cytologie).Jesli zalezy wam na waszym zdrowiu i zdrowiu waszego dziecka omijajcie te doktor duzym lukiem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
pucusia Re: Białystok 04.02.05, 18:26 tylko nie radzę tam rodzić, dzieci wypisuję chore i rób dalej co chcesz Odpowiedz Link
pucusia Re: Białystok dr Edward Kobylec 04.02.05, 18:33 naprawdę jest dobry, gorąco go wszystkim polecam, przyjmuje w gabinecie na ul. Podleśnej, poza tym jest ordynatorem w szpitalu na Warszawskiej, są tam wspaniałe warunki - wszystko nowe Odpowiedz Link
super.martucha Re: Białystok dr Edward Kobylec 18.02.09, 09:41 chciałabym zasiegnąć kilku informacji na temat dr.Edwarda Kobylca przyjmuje na podlsnej, bylam u niego pierwszy raz ale wydal mi sie mało kontaktowy i ten gabinet bez zadniego wyposażenia jakoś mnie odstraszył, jeśli macie jakieś doświadczenia to bardzo prosze o podzielnie sie Odpowiedz Link
zmijkaa Re: Białystok 25.11.04, 15:34 Witam Kobietki a co sądzicie o Dr Kuczyńskim z PSK-tam przyjmuje wraz z wieloma innymi-przeniosałam sie do niego niedawno po przebytej laparoskopii ale ajkoś nie wiem-nie cchce np. zrobić mi usg-bo mówi że na pewno nc nie ma-jak mnie bada to nie boli ale w domu pobolewa-może ja jestem przewrażliwiona po zabiegu?? Odpowiedz Link
czarna_maggi Re: Białystok 13.01.05, 20:16 Nic nie wiem o tym Kuczyńskim ale skoro ma takie podejscie do rzeczy to chyba powinnas sobie darować.Też miałam laparoskopię i to dokładnie 8 dni temu u dr Kolady w szpitalu MSWiA w Białymstoku,dostałam leczenie na pół roku(przy okazji znalezli u mnie endometriozę)a juz za 2 miesiące mam przykazane się zgłosić na usg żeby sprawdzić czy wszystko w porządku(a dodam że endometriozy nie widac na usg,czyli raczej zeby oblookac mnie tak ogólnie).A skoro ten robi ci takie problemy z głupim usg i to po laparoskopii to uciekaj czym prędzej.Oszczędny strasznie jakiś... Odpowiedz Link
gagat100 docenta Skotnickiego----------------Autor: zaba20 26.11.04, 10:17 dobry ginekolog w Bialymstoku Autor: zaba20 Data: 25.11.2004 20:19 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- Polecam docenta Skotnickiego.Pelny profesjonalizm,ogromna wiedza,osobiscie mam do niego pelne zaufanie. Odpowiedz Link
ekra5 Re: docenta Skotnickiego----------------Autor: za 27.11.04, 23:07 a ja słyszałam że trudno się z nim dogadać, że wyjaśnia lakonicznie, albo wcale nie wyjaśnia. Odpowiedz Link
sonia29 Re: docenta Skotnickiego----------------Autor: za 28.11.04, 01:31 Dr Skotnicki wykonuje również badania ultrasonograficzne - polecam. W trakcie prowadzenia ciąży zleca systematycznie odpowiednie badania.Komentarz w trakcie wizyty z jego strony jest raczej skąpy należy więc zadawać pytania. Wyjaśnia wszystko tak jak studentowi medycyny na wykładzie. Odpowiedz Link
joannanb Re: Białystok 02.12.04, 11:26 Polecam doktora Południewskiego prowadzi już moją drugą trudną ciążę.W pierwszej plamienia,łożysko przodujące,zagrożenie porodem przedwczesnym - efekt śliczna zdrowa córka w 40tc.Druga to ciąża bliżniacza z bólami brzucha i zagrożeniem urodzenia wcześniaków - jak na razie 31 tc.Jest doskonałym fachowcem,wszystko wyjaśnia ale nie straszy i nie jest naciągaczem.Jest 24 godziny pod telefonem więc można w razie wątpliwości skonsultować się.Niestety rzadko teraz bywa w Białymstoku, bo przeniósł się do Warszawy gdzie pacjentki również go chwalą. Odpowiedz Link
ekra5 Re: Białystok 02.12.04, 12:56 czesc!a jak często doktor bywa w naszym pięknym mieście??? Odpowiedz Link
antylopa77 Re: docenta Skotnickiego----------------Autor: za 04.12.04, 23:07 Skotnicki -b.d. polecany ultrasonagrafista, fachowiec też b . dobry, tyle że kasę lubi.... Chodziłam 1 ciążę, teraz nie. Odpowiedz Link
lutek32 Re: docenta Skotnickiego----------------Aut or: za 29.01.05, 23:44 doc Skotnickiego, już nigdy w życiu, wymyśla zagrożoną ciąże, wprowadza w ogromny stres i robi co dwa tygodnie USG+Dopllera inkasując przy tym niezłą sumkę a tak naprawdę to z ciążą wszystko jest w porządku, ale dowiedzieliśmy się o tym dopiero po 2 trymestrze gdy zmieniliśmy lekarza i mieliśmy przynajmniej 3 miesiące szczęśliwej ciąży, której finałem były narodziny zdrowego synka. Jeszcze raz stanowczo odradzam doc. Skotnickiego i drogie przyszłe mamy nie dajcie sobie od razu wmówić jakiś zagrożeń czy powikłań tylko sprawdzcie wszystko u innego ginekologa. Jednak są tacy którzy naciągają na kasę. Odpowiedz Link
ciszyma Re: docenta Skotnickiego----------------Aut or: z 08.03.05, 14:52 A ja polecam doc Skotnickiego. Jest dokładny i przede wszystkim jak mało który lekarz potrafi czytać USG, a to ważne w ciązy. Znam przypadek kiedy na oddział trafiła pacjentka w 9 miesiącu, okazało się że dziecko jest chore. A gin który ją prowadził wcześniej nic złego nie widział. Odpowiedz Link
annanatali Re: docenta Skotnickiego----------------Aut or: z 31.03.06, 11:48 A ja nie polecam, że jest strasznie łasy na kase. Na państwowym sprzęcie w godzinach swojej pracy za usg wziął 100 zł. Na parkowej, na lepszym sprzęcie robił dobry lekarz Lesniewicz, nie czekalam długo, siedzać sobie w poczekalni zapłaciłam 50 zł. Uważam że to ze strony Skotnickiego chamstwo i tupeciarstwo. Nie badał mnie, nie wypisał recepty, a wziął 100. Na Skotnickiego na szpitalnym korytarzu bez krzesła czekałam ponad pół godziny, aż będzie mógł przestępując z nogi na nogę, wydzwaniając do niego na komórkę. Po za tym jest chamski i jak się nawet uśmiecha to nie wiem czy szczerze, czy dlatego, że dostanie kaske. Może i jest dobry, ale może dla studentów wykładjąc pewnie jakąś wiedzę, którą pewnie ma. Odpowiedz Link
wio-lla Re: docenta Skotnickiego----------------Aut or: z 26.02.08, 12:32 Absolutnie nie polecam doc.Skotnickiego. Polecił mi go jego kumplel- ginekolog. Miałam bardzo poważne problemy z ciąża, dziecko było poważnie chore, m.in.nie wykształciły się płuca i inne wady, które inny specjalista od razu zobaczył. Skotnicki zrobił usg wziął kasę, wcale nie małą i powiedział że wszystko ok, opisał że organy są w porządku, dał wynik zresztą już na korytarzu , ledwo się człowiek ubrał. Nie miał czasu tłumaczyć w gabinecie bo szkoda czasu trzeba przyjmować następnego pacjenta kasa, kasa ucieka. Cała wizyta w pośpiechu, raz, raz, rozbieraj sie, jego uśmiech na twarzy, zapewnienie, że wszystko ok dawaj kasę i spadaj, to moje odczucia. Nie warto tylko dla tego, że jest docentem może lepiej rzeczywiście wychodzą mu wykłady. Odpowiedz Link
kinga10001 Re: docenta Skotnickiego----------------Aut or: z 18.06.09, 08:06 Nie zgodzę się z Twoją opinią .Wczoraj byłam w Białymstoku u doc .Skotnickiego(w Eskulapie) ,i u mojego dzidziusia wykryto poważną wadę komory mózgu (wodogłowie).Wytłumaczył mi wszystko jak należy ,w poniedziałek czeka mnie diagnostyka prenatalna i genetyczna w PSK Także dziewczyny lepiej wydać te 150 zł i wiedzieć co się dzieje,bo wiedzę ten człowiek ma ogromną. Odpowiedz Link
gostek123ja Re: docenta Skotnickiego----------------Autor: za 28.12.12, 14:16 ja stanowczo tez odradzam tego pana . wzbudza niepokoj mocno naciągajac przytym na kase. wiem ze ide prywanite i musze zaplacic ale ten pana przesadza z usg srednio co 3 tygodnie a drugi sprawa jest mocno niedyskretny przyszle mamy naprawde zastanowcie sie na wizyta u tego pana Odpowiedz Link
arnikaarnika Re: Białystok 05.12.04, 21:14 Prof. Jóźwik Przyjmuje na ul Mickiewicza ,pracuje w PSK . Niesamowity człowiek , niezwykle miły i uczynny. Prowadząc ciążę zwraca uwagę na najmniejsze niepokojące objawy. Typ lekarza który woli dmuchać na zimne ,lepiej zrobić kilka badań dodatkowo niż ryzykować zdrowie dziecka czy kobiety. Przy tym jeden z uznanych autorytetów . Odpowiedz Link
pompel Re: Białystok 29.05.05, 14:43 a ja do niego chodzilam i uwazam ze nie poswieca uwagi na pewne niepokojace objawy. przepisal mi tabletki ktore zamiast pomoc, zaszkodzily. choc jest rzeczywiscie mily, odradzam Odpowiedz Link
madzia1708 Re: Białystok 09.01.05, 17:36 Marek Seweryn Sztromajer Przyjmuje na Białówny, gabinet przy Kilińskiego. Równy gość. Prowadził moją ciążę (po poronieniu) wszystko ok, zdrowy chłopczyk 3600kg 58cm. Wspaniały, ciepły człowiek. Prywatnie-spoko ceny. Odpowiedz Link
marnaz Re: Białystok 13.01.05, 21:53 dr Lenczewski - kiedyś przyjmował na Warszawskiej, po zmianie ordynatora już tylko prywatnie przy Branickiego 27a (pon., śr., pt. 16 - 18) był pierwszym lekarzem, który nie naganiał do wizyt prywatnych i potraktował mnie jak człowieka i pierwszym, który przy wstawaniu z leżanki, co trudne przy ciąży, podawał mi rękę. Miły, życzliwy i z dużym doświadczeniem. No i ceny są ok! Odpowiedz Link
fala83 Re: Białystok 24.01.05, 22:17 Witam Was dziewczyny serdecznie! mam do Was ogromną prośbę, może znacie lekarza, któty fachowo zajmuje się nadżerką i jest gotowy odpowiedzieć na wszelkie pytania. Może być prywatny byle ceny były przystępne. Prosze o pomoc bo strasznie się denerwuję i już nie wiem co robić. Z góry Wam dziękuję A tak przy okazji co możecie powiedzięc o pani doktor H.Zabielan(czy jakoś tak) z poradni na Bema. Odpowiedz Link
zduno2 Re: Białystok 22.01.06, 09:41 Hi, przeczytałam w postach z 2005 , że chodziłaś do dr Lenczewskiego.Może masz nr do jego gabinetu? Pierwszego dzidziusia rodziłam włwśnie z nim i byłam bardzo zadowolona więc teraz chciałabym ,żeby prowadził moją drugą ciążę.wiem ,że przyjmuje u Arciszewskich ale u siebie ma podobno ceny mniejsze o połowę więc nie ukywam, że wolałabym chodzić do jego pryw gabinetu. Z góry dziękuję i pozdrawiam magda Odpowiedz Link
anka1 Re: Białystok 16.09.05, 14:29 Sztromajer ? nigdy w zyciu ! zarozumialy, arogancki, badania robi jak rzeznik nie lekarz. stanowczo odradzam ! Odpowiedz Link
maggie11 Re: Białystok 20.09.05, 16:36 No coz, trzeba miec troche poczucia humoru jak sie do niego idzie i nie byc przewrazliwiona na swoim punkcie panienka. Ja tam z wizyt u dr Sztromajera jestem zadowolona. Jest bardzo delikatny nie wiem skad porownanie do rzeznika. Odpowiedz Link
agnzimka Re: Białystok 02.12.10, 17:55 Faktycznie ma specyficzne poczucie humoru i nie każdemu musi to odpowiadać. Na minus-olewał słabe wyniki moich badań, niektórych w ogóle nie zrobił-możliwe, że to przyczyniło się do niektórych komplikacji. Po porodzie zmieniłam lekarza. Odpowiedz Link
emcia1988 Re: Białystok-Sztromajer 05.06.13, 17:36 Również odradzam, przy antykoncepcji zero badań przepisuje wszystkim to samo chociaż każda kobietka jest inna, do tego chamski i arogancki bardzo nie miły. Za to polecam profesora Wołczyńskiego przyjmuje w USK i prywatnie w Artemidzie, miły ciepły człowiek do tego rzeczowy i doskonały lekarz. ! Odpowiedz Link
necia2508 Re: Białystok 25.01.05, 08:55 Polecam dr Zbrocha. dobry fachowiec, swietny czlowiek. zawsze cierpliwie odpowiada na wszystkie pytania. pracuje w PSK i w klinice na Zamenhoffa oraz przyjmuje prywatnie w gabinecie na Rynku Kosciuszki - spolka z dr Domitrzem. jeden i drugi po prostu rewelacja! co jest bardzo wazne-w gabinecie jest na miejscu sprzet usg i to nie jakis zabytek, ale profesjonalny sprzet. nie trzeba wiec po kilka razy chodzic bez sensu. no i jeszcze jest tam wspaniala pani Ania - pielegniarka, recepcjonistka. zawsze poradzi, pocieszy. goraco polecam! Odpowiedz Link
nati1455 Re: Białystok 21.01.07, 00:01 zgadzam sie. dr Zbroch prowadził moją ciąże od 5 miesiąca u Arciszewskich. Bardzo dokładny z poczuciem humoru a to wąże przy niełatwej ciąży. Efekt zdrowa córcia. Jestem bardzo wdzięczna . Tylko jedno małe ale mógłby podawać rękę przy wstawaniu szczegolnie pacjentkom z duzym brzuszkiem. Kto wie może przeczyta? Odpowiedz Link
iwona_chm Re: Białystok - dr. Gacuta - cudowny człowiek 01.02.05, 13:59 Doktor Maria Janucik - Gacuta prowadziła moją ciążę. Była również przy porodzie. I tylko dzięki jej profesjonalizmowi i zaangażowaniu udało mi się urodzić zdrowego synka... a łatwo nie było. Przyjmuje w PSK w przychodni i na izbie przyjęć ginekologiczno - położniczej. Również prywatnie! Odpowiedz Link
agmar1 Re: Białystok - dr. Gacuta - cudowny człowiek 07.02.05, 16:47 CZy mogłabyś napisać jak się umówić do Pani doktor Gacuty ? Odpowiedz Link
iwona_chm Re: Białystok - dr. Gacuta - cudowny człowiek 10.02.05, 13:56 witaj przeslalam Ci namiary mailem.... gdybyd nie dostala, albo miala jakiekolwiek inne pytania, sluze pomoca. serdecznie pozdrawiam iwona Odpowiedz Link
women12 Re: Białystok - dr. Gacuta - cudowny człowiek 19.04.05, 00:08 ja tez prosze o maila z info Odpowiedz Link
ewelina_poplawska Re: Białystok - dr. Gacuta - cudowny człowiek 15.12.05, 21:51 hej! mogłabys mi podac jakies namiary na ta pania ginekolog. z gory wielkie dzieki Odpowiedz Link
loooola.9 Re: Białystok - dr. Gacuta - cudowny człowiek 10.10.07, 11:20 proszę o pilny kontakt do dr Gacuty pilne pozdr Odpowiedz Link
2kasiasz Re: Białystok - dr. Gacuta - cudowny człowiek 02.03.05, 15:53 Cześć. Gratulacje! Twoja ocena dr Gacuty brzmi bardzo fajnie. Czy mogłabyś i mi przesłać namiar na tę p. dr? U mnie to dopiero początek, ale chciałabym już teraz trafić w dobre ręce. Pozdrawiam Kasia. Odpowiedz Link
karbjotka Re: Białystok - dr. Gacuta - cudowny człowiek 11.05.05, 15:19 Ja tez polecam pania doktor. Odpowiedz Link
joankaaa Re: Białystok - dr. Gacuta - cudowny człowiek 29.07.05, 13:13 cześć! proszę podaj mi namiary do dr. Gacuty pozdrawiam Odpowiedz Link
fer3 Nie taki znowu 15.11.05, 22:24 dziewczyny, Jestem zaskoczona pozytywnymi opiniami na temat doktor Gacuty. Niestety, ja nie mam o niej tak dobrego zdania. Podczas badania w przychodni jest niedelikatna, rozbiegana potrafi przyjmować nawet dwie pacjentki naraz. Brak jej wyczucia i taktu. Nie potrafi określić masy dziecka w badaniu USG. Za jej sprawą trzy moje koleżanki trafiły na patologię ciąży z powodu rzekomo złych zapisów KTG ( okzało się, że zapisy były o.k. Polecam dr Świątecką-świetny lekarz, zajmuje się też niepłodnością( pracuje w PSK i w prywatnym gabinecie). Odpowiedz Link
loooola.9 Re: Białystok - dr. Gacuta - cudowny człowiek 10.10.07, 11:22 prosze o kontakt do dr Gacuty pilne Odpowiedz Link
nefretetttte Re: Białystok - dr. Gacuta - cudowny człowiek 12.04.07, 17:26 mam prośbę ) bardzoo pięknie proszę o namiary na p.Doktor Gacutę Odpowiedz Link
loooola.9 Re: Białystok - dr. Gacuta - cudowny człowiek 10.10.07, 11:08 proszę o pilny kontakt do dr pozdr Odpowiedz Link
allione Re: dr Iwona Chomczyk 04.02.05, 09:43 Hej, ja chodze od 2 lat do dr chomczyk na Parkową. Myślę że jest spoko, miłasympatyczna, doradzi. Co o niej sądzice i wogóle o klinice dr Tomaszewskiego na Parkowej? Ja słyszałam również, że ogólnie klinika na wysokim poziomie, warunki ekskuzywne, ale w czasie porodu, gdy wystąpią jakies komplikacje, to nie posiadają sprzętu ratującego życie dziecka. Czy to prawda? Polecam dr Chomczyk!!! Odpowiedz Link
haneczka30 Re: dr Iwona Chomczyk 04.02.05, 11:37 To nie podlega dyskusji że warunki w prywatnych klinikach położniczych są nieporównywalne z państwowymi szpitalami. Ale dla mnie ważniejsza jest CAŁODOBOWA kompleksowa opieka nad noworodkiem ( której prywatne kliniki nie zapewniają )niż atłasowa pościel i pachnąca łazienka. Odpowiedz Link
nati1455 Re: dr Iwona Chomczyk 21.01.07, 00:09 to nieprawda. rodziłam u Arciszewskich ani przez sekundę nie żałowałam. Atłasowa pościel ok. Ale nie to jest najważniejsze. opieka nad noworodkiem doskonała 2 razy dziennie przychodzi pediatra i bada dziecko bardzo dokładnie. pielęgniarki uczą jak przystawiac dziecko do piersi jak kąpać itd. może bym sie niezdecydowała na prywatną klinikę gdyby nie to ze mojej przyjaciółki dziecko umarło właśnie w państwowym szpitalu przy tej "CAŁODOBOWEJ kompleksowej opiece". ona tez drugie dziecko urodziła zdrowe i ... prywatnie. więc prosze nie oczerniać jak się nie ma zielonego pojęcia. pozdrawiam Odpowiedz Link
nikitka78 Re: dr Iwona Chomczyk 14.02.07, 11:45 Ja również chodzę do dr Chomczyk i jestem zadowolona, jest miła i wszystko dokładnie tłumaczy. Odpowiedz Link
klempaa Re: dr Iwona Chomczyk 03.03.07, 23:05 A ja absolutnie się nie zgadzam- do dr. Chomczyk wybrałam się na pierwszą w życiu wizytę... i to było straszne. Była bardzo niesympatyczna, opryskliwa, niedelikatna i w ogóle bardzo źle to wspominam. Już nigdy w życiu do tej baby! Odpowiedz Link
ewpiot Sobolewski-co sadzicie? 11.02.05, 17:41 Na prowadzenie ciazy wybralam Sobolewskiego z Parkowej, bo tak polecila mi kolezanka lekarka. W sumie jestem zadowolona, ale chetnie poslucham opinii innych na jego temat. Odpowiedz Link
bozena291 Re: Sobolewski-co sadzicie? 28.02.05, 13:41 chodzę do niego ok. 5 lat, ni wyobrażam sobie innego lekarza, rozmawiamy na wszystkie tematy, potrafi pomóc nawet wtedy kiedy masz problem z dogadaniem się ze swoim mężem. Prowadził całą moją ciążę. Pilnował wszystkiego i odpowiadał na wszystkie pytania, czsami nawet głópie. Odpowiedz Link
alina011 Re: Sobolewski-co sadzicie? 28.08.07, 16:49 Byłam u dr Sobolewskiego z krępującym problemem. Okazał się bardzo miłym i fachowym lekarzem. Poza tym uspokoił także moje skołatane nerwy. Polecam wszystkim paniom tego specjalistę! Odpowiedz Link
agatha007 Re: Sobolewski-co sadzicie? 17.06.08, 14:52 Dr Sobolewski prowadzi moją ciążę. Jestem bardzo zadowolona. Szanuje pacjentkę i daje wsparcie, którego kobieta w ciąży (zwłaszcza pierszej) bardzo potrzebuje. POLECAM!!! Odpowiedz Link
agatha007 Re: Sobolewski-co sadzicie? 17.06.08, 14:53 Dr Sobolewski prowadzi moją ciążę. Jestem bardzo zadowolona. Szanuje pacjentkę i daje wsparcie, którego kobieta w ciąży (zwłaszcza pierwszej) bardzo potrzebuje. POLECAM!!! Odpowiedz Link
czort5 Re: Białystok 25.02.05, 12:06 Szukam dobrej pani ginekolog. Chodzi mi o lekarza w jakiejś przychodni, bo nie stać mnie na płacenie za wizyty. Jak długie kolejki są do lekarzy???? Odpowiedz Link
zunia86 Re: Białystok 22.03.05, 11:28 hej dziwczynki!!!mam wielka probę jak mozeci to jak już piszecie (polecając tym samym ja kiegoslekarza)to dołaczajcie do tego jakieś konkretne namiary jak np.telefon lb dokładny adres a nie tylko nazwisko to napewno ułatwiło by nam póżniej dotarcie do ów doktora dziękuje serdecznie ZUNIA Odpowiedz Link
zunia86 Re: Białystok 22.03.05, 11:35 acha właśnie jak byście mogły to dajcie aktualne namiary na jakiegoś dobrego pana/panią G dziękuje serdecznie ZUNIA Odpowiedz Link
mips Re: Białystok 05.04.05, 10:35 Dr Małgorzata Oniszczuk. Przyjmuje w międzywydziałowej przychodni studenckiej AMB oraz prywatnie w Eskulapie. Jest rzeczowa i konkretna, a przy tym ciepła i przyjazna. Odpowiedz Link
magda9931 Re: Białystok 15.04.05, 17:16 Ja polecam dr.Kluz- Kowal. Bardzo mila kobieta. Konkretnie odpowiada na wszystkie pytania. Ma tez swoje laboratorium w ktorym mozna wykonac wszystkie badania. Przyjmuje prywatnie w przychodni na ul.Niedźwiedziej w pon, środy i czwartki od 16-19 i w soboty od 10-13.Tel.(85)7327588 Odpowiedz Link
maxi191 Re: Białystok 19.04.05, 13:42 pilnie!!!! potzrebuje lekarza,nawet prywatnie ktory udzieli mi fachowej porady, co do nadżerki bo na razie mam dwie rozbiezne.prosze o przeslanie na adres e-mail wraz z cena wizyty jezeli jest wiadoma.Z góry dziekuje i pozdrawiam!! Odpowiedz Link
zielona77 Re: Białystok 10.05.05, 11:47 Właśnie przeglądałam spis polecanych w Białymstoku lekarzy gin. i włos mi się zjeżył - Kluz-Kowal (?!). Możliwe, że p.doktor jest miłą osobą, kiedy pacjentka opłaci wizytę bezpośrednio do portfela p. Kluz-Kowal, ale ja miałam zupełnie inne doświadczenia podczas wizyt w poradni przy PSK: - W trakcie 1 wizyty (kontrolna, przyszłam jedynie sprawdzić czy wszystko jest w porządku, ponieważ brałam od dłuższego czasu pigułki i chciałam się przenieść do "lepszej" poradni z rejonowej)-robiła zgryźliwe uwagi z pielęgniarką i stażystką, które były w gabinecie, zero zrozumienia dla pacjentki i taktu - odniosłam wrażenie, że kobiety się nudzą a obrażanie kolejnych pacjentek traktują jak rozrywkę, - 2 wizyta - nie miałam zamiaru wracać do gabinetu tej osoby, ale tak się złożyło, że 2 m-ce później wylądowałam u lekarza rodzinnego z objawami: temp. 39, omdlenia,strasze bóle głowy, mdłościami i inne. Lekarz 1-wszego kontaktu chcąc wykluczyć jakiś stan zapalny skierował mnie do gin (ten sam budynek, uprosiłam w rejestracji (tłumacząc sytuację), żeby przyjęto mnie bez kolejki do lekarza, który przyjmował w tym czasie - i tak wylądowałam ponownie u p. doktor. Nie muszę chyba dodawać, że byłam w takim stanie, że było mi to już obojętne, ale do pionu p. doktor (?) postawiła mnie pytaniem, kiedy weszłam do gabinetu : No i co pani tutaj insynuuje ? (Proszę uwierzyć, że gdybym była zdrowa wyszłabym w tamtym momencie z gabinetu i poskarżyła się na tą kobietę) Po badaniu ginekol., (z przewracaniem oczami przez p. doktor) dowiedziałam się, ze Ona tutaj nic nie widzi -i to chciałam usłyszeć. Dodam, że zaraz po tym badaniu dostałam skierowanie od lekarza rodzinnego do szpitala zakaźnego, gdzie przyjęto mnie tego samego dnia. W szpitalu spędziła 2 tyg. Nigdy i nigdzie nie spotkałam się z tak obcesowym (łagodnie mówiąc) traktowaniem pacjentki. To w zupełności wystarczyło mi, żeby wyrobić sobie opinię o p. Kluz-Kowal. SZCZERZE ODRADZAM !! Odpowiedz Link
zielona77 Re: Białystok 10.05.05, 12:01 Przepraszam - wątek o doktor Kluz-Kowal mogłam poruszyć na "czarnej liście ginek.", ale po prostu musiałam zareagować na te pochwały głoszone pod Jej adresem. Proszę zauważyć drogie Forumowiczki, że we wcześniejszym poście podane są namiary na gabinet prywatny (jedynie ) Odpowiedz Link
koo2 Re: Białystok 21.04.05, 13:23 Co sądzicie o lekarzach,czy potrafią pomóc kobiecie po 2 poronieniach? Sobolewski,Mrugacz z Parkowej Lenczewski Nowak z Zamenhoffa Odpowiedz Link
asiulka1976 prof. Wołczyński 21.04.05, 18:40 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=191&w=22631399 Odpowiedz Link
aneta337535 Re: prof. Wołczyński 27.02.09, 14:26 Profesor jest cudownym,wspaniałym człowiekiem i wybitnym specjalistą.Jego opanowanie spokój i łagodne usposobienie dodaje odwagi i otuchy.Ja jażdiłam do niego przez rok i teraz mam dwóch ślicznych synków.I co też jest ważne nie ma ciśnienia na kasę absolutnie!!!!wręcz przeciwnie nie jedo usg i nie jedna wizyta odbyła się bez najmniejszego wkładu finansowego z mojej strony.WSPANIAŁY CUDOWNY CZŁOWIEK.POLECAM WSZYSTKIM!!!!! Odpowiedz Link
asiulka1976 super lekarz 21.04.05, 18:44 kilka cytatów forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=191&w=22817896&v=2&s=0 Odpowiedz Link
dosica Re: Białystok 11.05.05, 11:31 A co sądzicie o dr Mirosławie Koladzie, przyjmuje prywatnie przy ul.Ciepłej w Białymstoku.Czekam na Wasze opinie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
marnaz Re: Białystok 03.06.05, 20:55 Doktor Grycz lepiej omijać, taka moja rada. Prywatnie podobno jest miła, państwowo nie. Odniosłam wrażenie, że jej przeszkadzam, a w ogóle to jestem głupia, a jak mam pieniądze, to mogę kupić sobie lactovaginal (po przeleczeniu drożdżaków)- było okropnie, brr. Odpowiedz Link
anet77 Re: Białystok 08.06.05, 08:56 Czytajac tą listę zauważyłam, ze z tymi samymi lkearzami, rozne dziewczyny mają różne doswiadczenia. Któraś pochwali jakiegoś lekarza to zaraz pojawiają się też na jego temat słowa krytyki. Wydaje mi się, ze wszystko zależy od danego przypadku. Tak jak któraś dziewczyna chwaliła tu Ewę Nowak a ja nie podzieliłam jej zdania. Fakt, kobietka bardzo miła, na badania kieruje ale widocznie nie do końca dobrze się zna na tym co robi. Można do niej chodzić jak ciąża jest prawidłowa. Jeśli są jakieś problemy to lepiej lepszego specjalisty poszukać. Tylko jeśli ta pani nie umie rozpoznać, ze ciąża jest zagrożona i nas o tym nie poinformuje to nawet nie będziemy o tym wiedzieć, jak to było w moim przypadku. Pisałam o tym wyżej, więc nie będę się znowu rozpisywać. Tak więc dziewczyny miły lekarza to nie znaczy dobry. Kieruje na badania to dobrze ale też musi znać się na tym co robi i to jest podstawa. Nie dajcie się zwieść sympatycznej osobie. Odpowiedz Link
luiza2pop Re: Białystok 10.06.07, 15:46 Dopisuje sie do przedmowcy. To ze jest mily nie znaczy ze dobry specjalista, a o to chyba chodzi. W koncu najwazniejsze jest nasze zdrowie i naszych dzieci. Szukajcie lekarza ktory zna sie na usg umie rozpoznawac niepokojace objawy a nie tego ktory sie ladnie usmiecha. Fakt zawsze jest milo gdy fachowosci i profesjonalizm idzie w parze z mila i sympatyczna postawa. Odpowiedz Link
kaczor82 Re: Białystok 13.06.05, 00:30 No tez tak słyszałam.Ja i tak chodzic to bede chodziła prywatnie wiec moze bedzie warto. Odpowiedz Link
anet77 Re: Białystok 14.06.05, 16:43 Wiesz ja tez chodziłam prywatnie, to nie daje gwarancji. Właśnie ta lekarz, której płaciłam za wizyty najbardziej mnie zawiodła. Teraz przekonałam się do lekarza w przychodni przy szpitalu na warszawskiej i tam chodzę, nie płacę za wizyty ale nie narzekam. jestem zadowolona. Lekarka, której płaciłam olała sobie totalnie. Tak więc jeśli myślisz, że jak zapłacisz za wizytę, badania itd i już wszystko jest ok, to tez się mylisz. Odpowiedz Link
kaczor82 Re: Białystok 14.06.05, 22:30 A jak nie jest to tajemnica to do której chodziłas kiedys a do której chodzisz obecnie ???.pozdrawiam. Odpowiedz Link
lilka36 Re: Białystok 09.10.05, 11:42 Popieram. Często prywatne wizyty nawet u dobych specjalistów są ok jeżeli wszystko idzie dobrze. Ja też zawiodłam się na znznym nazwisku i teraz na forum szukam innego lekarza, I wiem, że muszę być ostrożniejsza w wyborze . Odpowiedz Link
klempaa Dr. Pieciukiewicz 03.03.07, 23:58 Bardzo go polecam- strasznie miły, spokojny, wyrozumiały lekarz, można go spytać dosłownie o wszystko, bada zupełnie bezboleśnie, wizyta nie kosztuje dużo (50 zł) a jak widzi że babka nie ma zbytnio kasy (jak ja) to nie bierze pieniążków za USG jeśli jest bez wydruku. Jak u niego byłam po raz pierwszy bardzo starał się rozładować atmosferę i mnie rozluźnić (miałam wcześniej bardzo nieprzyjemne doświadczenia z ginekologiem), przy każdym badaniu pomaga wejść na fotel, zawsze dokładnie objaśnia co robi, mówi, że zamierza dotknąć itp. Nie skąpi dodatkowych badań, przy każdej wizycie bada piersi i zawsze bardzo dokładnie wypytuje co się dzieje. Poza tym w gabinecie ma swoje USG, łazienkę, gdzie można się rozebrac... Jak dla mnie po prostu bomba, chodze do niego bez żadnego stresu. Przyjmuje na Jałbrzykowskiego (Wysoki stoczek) w pon. 18-19, wt. 16-18 i czw. 10-11, ale można do niego dzwonić też na komórkę i umawiac się na inne dogodne terminy. Telefon do gabinetu: (85)6534394 Pozdrowienia Odpowiedz Link
pati0907 Re: Dr. Pieciukiewicz 22.11.08, 19:01 faktycznie miły i w dodatku jedyny który jak trzeba coś usunąć to wycina ze zględu na dobro pacjęta a nie po to że może jeszcze urodzi kolejne dziecko.To jedyny lekarz który przy pierwszej wizycie stwierdził że powinnam przejść zabieg bo inna lekarka to zbagatelizowała.Dzięki bogu i p. Pieciukiewiczowi mam szansę być zdrowa.a mnie piersi nie badał pozdrawiam. Odpowiedz Link
gosia673 Re: Białystok 21.06.05, 14:51 witajcie.serdecznie zapraszmforum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=586&w=21343917 Odpowiedz Link
gosia673 Re: Białystok 21.06.05, 14:53 jeszcze raz ja....forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=586&w=21343917 Odpowiedz Link
hagen23 Dr SOBOLEWSKI!!! 09.08.05, 12:26 Dr Sobolewski z przychodni na Parkowej: profesjonalny, ciepły, stara się stworzyć taką atmosferę, żeby zapomnieć o dyskomforcie związanym z wizytą u ginekologa! Odpowiedz Link
mama-marty1 dr Ostapiuk 29.07.05, 17:13 przyjmuje na Radzymińskiej,jak dla mnie jest świetnym lekarzem pierwsza ciąża prowadzona właśnie przez niego w planach druga i też pod jego nadzorem,oczywiście jako pracujący lekarz w państwowej przychodni jest super ale przyjmuje też prywatnie- omijajcie dr Dębowską z Berlinga!! Odpowiedz Link
beckas27 Re: dr. Janucik - Gacuta 09.08.05, 21:04 dr Gacuta, niesamowity człowiek. Bardzo cierpliwa, rzeczowa, nie pozostawi pytan bez odpowiedzi. Przy tym przesympatyczna. No i nie bierze najdrożej, bo za wizyte z USG 70 zł. Jestem po poronieniu, prowadziła mnie inna lekarz, z przychodni na Bema. Do kolejnej ciąży przygotowuję sie z dr Gacuta. Już po I wizycie byłam nią zachwycona!!!!! Odpowiedz Link
j.piotrowska Re: dr. Janucik - Gacuta 20.09.05, 19:20 Witam, bardzo proszę o namiary, numer telefonu na dr Janucik - Gacutę. Pozdrawiam. Justyna Odpowiedz Link
loooola.9 Re: dr. Janucik - Gacuta 10.10.07, 11:19 proszę o kontakt do dr Gacuty. pilne pozdr Odpowiedz Link
olaola94 Re: dr Ostapiuk 28.09.05, 19:31 tylko nie on!!!!! jak jest tzrezwy to rzeczywiscie mowi do rzeczy ale jak odwrotnie, oj, zboczony strasznie. na czarnej liscie kroluje w naszym miescie. ja nie mialam szczescia i nie mam byc zdrowa, a on nie tylko nic nie zauwazyl ale jak sama chcialam zrobic badania ktore uwazalam za stosowne to powiedzial "szkoda kasy, prosze pani, nic tam nie wyjdzie, bo nic nie ma". ucieklam i wiecej nie poszlam, zrobilam badania, mam pcos, nie jestem w stanie teraz zajsc samodzielnie, bez pomocy leklarza od nieplodnosci w ciaze. Odpowiedz Link
brimbolina Re: dr Ostapiuk 27.01.11, 16:44 forum.gazeta.pl/forum/w,18090,12047504,121442558,Re_Bialystok.html Nie polecam. Cham i zbok. Odpowiedz Link
brimbolina Re: dr Ostapiuk 27.01.11, 16:45 forum.gazeta.pl/forum/w,18090,12047504,121442558,Re_Bialystok.html Nie polecam Ostapiuka. Odpowiedz Link
meruczka Kukuła-Bukraba 22.08.05, 19:43 Czy znacie doktor Jolantę Kukuła-Bukraba, która przyjmuje na Mickiewicza (wcześniej na Zwierzynieckiej) ?? jak do tej pory słyszłam o niej same dobre rzeczy Odpowiedz Link
nutka_walca Re: lista-Arciszewscy? 30.08.05, 09:48 Dziewczyny przewaznie poruszacie sprawe porodow,moze podajcie namiary na lekarza ktory umie wyleczyc cos innego powaznego np.klykciny,obeszlam polowe lekarzy z Bialegostoku o ktorych piszecie i ordynowali mi bzdurne mazidla a brodawki sie rozrastały i okazalo sie ze klykciny umieja wyleczyc tylko w Klinice Arciszewskich( ale znalazlam to na stronie internetowej),Mozecie podac o tej klinice jakies opinie? Odpowiedz Link
wio-lla Re: Kukuła-Bukraba 26.02.08, 13:02 Polecam, jest sympatyczna i kompetentna jeżeli chodzi o wizyty kontrolne czy problemy ginekologiczne, niestety nie wiem jak opiekuje się ciążą. Dużym minusem są kolejki ooogrooomne i to że trzeba się zapisać i siedzieć czekać na własną kolej, nie ma zapisów telefonicznych na godzinę, to dla osób pracujących lub mających małe dzieci duże utrudnienie. Odpowiedz Link