joanna1982 01.06.04, 20:32 Dr Artur Mazur- spokojny, miły i odpowiada na wszystkie pytania a poza tym troszczy się o pacjętkę i dzidzię. Link Obserwuj wątek
gagat100 Re: KALISZ Autor: betriss 30.10.04, 10:18 ginekolog poszukiwany-Ostrów Wielkopolski, Kalisz Autor: betriss Data: 29.10.2004 13:44 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- jestem w 13 tygodniu ciązy i poszukuje dobrego lekarza prowadzącego moją ciązę a przy okazji takiego co będzie odbierał poród, głownie mi zależy zeby był taki przyjacielski, znacie takiego milutkie internautki??? Link
kallahan Re: KALISZ Autor: betriss 06.12.04, 10:25 Jeśli chodzi o dobrego i przyjaznego lekarza to polecam dr Zbigniewa Kurpika. Ma znakomite podejście do pacjentki. Młody, zawsze uśmiechnięty i nie krępujący. Najważniejszy w tym jest fakt, iż lekarz ten dyżuruje m.in. w szpitalu. Link
arnick_a Re: KALISZ 13.12.04, 17:48 Te luxusy, jak przypuszczam, za kasę. Pństwowo też udziela wyjaśnień nawet z pominięciem łacińskiej terminologii i w naturalnym tempie mówy, ale trzeba go wyraźnie o to poprosić. Arni Link
mamaigora1 Zbigniew Kurpik 17.12.04, 13:51 Przystępny i bardzo miły, wyczerpująco odpowiada na pytania, wizyta kosztuje 50 PLN (z USG, cytologia i czym tam jeszcze). Własnie obronił sie ze specjalizacji drugiego stopnia (połoznictwo). Przyjmuje na Ostrowskiej u siebie w domu (umawia sie telefonicznie na wizyte), pracuje tez w kaliskim szpitalu. Prowadził moja zagrozona ciążę i sie sprawdził... Link
mama.arturka dr. Mazur 17.12.04, 17:25 swietny ginekolog przyjmuje tez w ostrowie na wroclawskiej na kase moge go polecic bo jest naprawde super dzelikatny konkretny i co najwazniejsze dokladny w ostrowie przyjmuje w poniedzialki Link
anaesthes Wojciech Kuczyński 23.12.04, 23:35 fachowiec, leczę się u niego już długo i mogę go polecić; lezalam niedawno na ginekologii w szpitalu, zrobiłam dyskretny wywiad wśród pielęgniarek (one wiedzą najlepiej)- wszystkie polecały Pana Wojciecha Kuczyńskiego, jedna z nich ujęła to najlepiej mówiąc, że wysłałaby właśnie do Niego swoją córkę gdyby zaistniała taka potrzeba; przyjmuje prywatnie w przychodni przy ul. Lipowej we wtorki i czwartki od 16-19 (o ile dobrze pamiętam) i chyba w przychodni przy ul. Polnej Link
zebrusia1 Re: Wojciech Kuczyński 10.01.05, 01:47 w moim przypadku sie nie sprawdzil, dno, koszmar itd.... Straciłabym dziecko! Link
sylwia.lipiec Re: Wojciech Kuczyński 16.01.05, 19:14 zebrusiu a do kogo poszlas pozniej? ja tez bylam na wizycie u Kuczynskiego (bo mi powiedzieli ze jest dobry) a czulam sie u niego jak idiotka - na moje pytania odpowiadal zdawkowo i mowil ze sobie wymyslam. szukam teraz innego lekarza ale to nie takie proste o kazdym sa zawsze dobre i zle opinie... tak naprawde to nie wiem co teraz dalej robic, rece mi opadaja... Link
annabella22 Re: Wojciech Kuczyński 08.02.05, 11:26 Polecam dr Mikołajczyka przyjmuje na Górnośląskiej, chodzę do niego od 1996 roku i zawsze było wszystko dobrze. Nigdy nie czułam się przy nim skrępowana.A wszystko wytłumaczy szczegółowo.Polecam! Link
ursz-ulka Re: Wojciech Kuczyński 23.09.08, 12:32 Poszłam w 5 tyg. ciąży , żeby uslyszeć, ze jest to ciąża biochemiczna i wiele jego pacjentek takie ciąże roni. Więc na razie karty nie zakłada, bo to różnie może być. Przepowiedział - po 10- tyg. walce pod opieką Samulaka ciążą obumarła. Link
misia761 to znakomity lekarz! 31.01.05, 12:39 dzieki niemu nie stracilam dziecka!jest wspanialy!przyszlam do niego od lekarza Pałysa przez ktorego mojego slicznego dziecka nie byloby na swiecie!polecam go! Link
mc.86 Re: Wojciech Kuczyński 30.05.14, 23:23 Tak, pamiętam jak mnie przyjmował na patologię ciąży. Po niezbyt przyjemnym badaniu czułam że mam kroczę jeszcze przez kilka kolejnych dni. Na oddziale krążyła plotka, że jest delikatny tylko dla "swoich" pacjentek. Chyba w tej plotce było coś na rzeczy... Link
wera2888 Re: Zbigniew Kurpik 26.07.08, 01:27 Czy ja mogłabym prosić o kontakt tel z dr. Kurpikiem, żeby umówić się na wizytę? Link
mc.86 Re: Zbigniew Kurpik 30.05.14, 23:25 Wg mnie dr Kurpik naciąga na niepotrzebne badania! Nie polecam. Link
miniujs Re: KALISZ 21.03.05, 08:55 Moja pierwsza ciaza opikowal sie dr Kuczynski,ale jak sie dowiedzialam,ze kapletnie nie zna sie na usg i w sumie zbywal mnie pytaniami to z druga ciaza chodzilam do dr Kurpika-rzetelny,fachowy,faktycznie-zawsze usmiechniety i przystojny.POLECAM. Link
polusia80 kuczynski swietny lekarz 15.06.05, 19:11 zebralam wywiad!jestem w 2 miesiacu ciazy!super mily fajny i w ogole jestem zachwycona!nie mieszkam dlugo w kaliszu bo stad pochodzi moj maz a nie ja!usg ma takie samo jak maja w poznaniu!i w ogoel super!jestem spokojna o siebie i dzidzie Link
annalalik Re: KALISZ 01.08.05, 21:58 CYTAT ________________________________ aneta34 01.08.2005 21:46 + odpowiedz super lekarz,fajna kobitka dr Mariola Sarna,ul Podkowinskiego 3;Kalisz Polecam! Link
heath2 Re: Tomasz Olejniczak 13.11.05, 13:57 Przyjmuje na Rajskowskiej, przyjeżdża z Poznania, proszę o opinię bo mam trudną ciążę, jeżdżę właśnie do niego(ale do P-nia) i nic nie mogę o nim znaleźć.Polecił mi go znajomy z LO, też gin. Link
mysza781 Re: Tomasz Olejniczak 28.11.05, 13:50 Ja chodzę do doktora Olejniczaka w Poznaniu i jestem bardzo zadowolona.Teraz jestem w 35 tyg. ciązy i jak do tej pory złego słowa powiedzieć nie mogę. Link
ursz-ulka Re: KALISZ 23.09.08, 12:37 O dziwo pani Sarna będąca postrachem kaliskiej porodówki, gdy miałam ciążę obumarłą i leżałam na oddziale jako jedyny lekarz porozmawiała rzetelnie, spokojnie, bez docinek. POtraktowała mnie jak człowieka. Link
oxy_gen_86 Dr.MIkołajczyk/ PILNE!!! 29.11.05, 14:36 Dziewczyny jakie macie opinie na temat dr. MIkołajczyka? PILNIE poszukuje dobrego ginekologa w Kaliszu i mam do Was pyatnie: czy warto do niego iść? Zalezy mi na WAszych osobistych "doswiadczeniach". Chodzi mi również o podejście do pacjentki (bo niestety nie kazdy lekarz takie podejscie nie ma - (w moim przypadku) po kazdej wizycie u mlodego lekarza w dalszym ciagu nie wiem co mi jest) CZy dr. Mikolajczyk przyjmuje rowniez w soboty? Czy na wizyte trzeba sie wczesniej umowic? Ile taka wizyta kosztuje? Z gory baaardzo dziekuje Wam za wszystkie odpowiedzi!! Link
oska82 Re: Piotr Bartczak 21.01.06, 15:49 Miły z poczuciem humoru, dokładny, wzbudził we mnie zaufanie. Jeszcze milszy prywatnie...)) Link
ewelina7777 Re: KALISZ 27.10.06, 20:33 gdzie on przyjmuje i ile kosztuje wizyta.prosze o tel. do zarejestrowania Link
ursz-ulka Re: KALISZ 23.09.08, 12:40 Koło rogatki na górnośląskiej. rejestracja pod nr 694 650 516 przyjmuje wt. 12-17 śr. 15-18 pt. 8-17 Na ogół sie spóźnia albo wcześniej ucieka... Link
elka-100 Re: KALISZ 15.10.07, 13:21 Proszę o opinię:właśnie się dowiedziałam że, lek. med. Andrzej Pajdowski spec. endokrynolog-ginekolog przyjmuje też w Kaliszu, w Ostrowie Wlkp i Jarocinie. Może ktoś mi powie czy to jest dobry lekarz? Link
trunia10 do elka-100 23.11.07, 17:26 Czesc Ela!ja obecnie lecze się u Pana doktora nie ginekologicznie lecz endoktynologicznie w Kaliszu na górnoślaskiej,chodziłam do lekarza tez endokrynologa i przez 5 lat nie wykryl niedoczynnosci a Pan dok.Pajdowski odrazu zlecil badania wykonał usg szyi no i wykrył chorobe hashimoto,w tym roku nie zostaniesz juz na kase chorych przyjeta lecz mysle ze jak w styczniu zadzwonisz zostaniesz przyjeta teraz to jedynie prywatnie przyjmuje nawet do 23 takze nie ma problemu jesli chcesz podam numer do rejestracji i mozesz umowic sie prywatnie lub na kase chorych!Zdrówka pa! Link
trunia10 Re: KALISZ 23.11.07, 17:47 Ja odradzam Panią dr.Tajchamn i dr.Strzegiecka nawet nie wiem dlaczego one nazywają się lekarkami?smutne to ale dobrze że jest taki portal i mozna przestrzec inne kobietki,ja obecnie chodzę do dr.Celera miły przystojny i sympatyczny lekarz lecz tez nie potrafi mi pomóc w mojej dolegliwości dlatego zapisalam sie do Pana dr.Mikolajczyka przyjmuje na rogatce i chyba na gornoślaskiej i w poliklinice na kordeckiego,poleciala mi go znajmowa która poroniła dwa razy a trzecia ciaze donosila dzieki panu doktorowi mikolajczykowi! Link
magslom Re: dr Artur Mazur 25.02.08, 15:40 polecam również dr Mazura, spokojny, opanowy, wszytsko wytłumaczy i pełen troski, pozostaje do dyspozycji pacjentki nawet poza wizytą w gabinecie. Przyjmuje Kaliszu i w Ostrowie w Zakładzie Opieki MEdycznej "FamiliaMedica" na ul.Kościuszki - w czwartki na NFZ oraz Prywatnie. Link
hania_0 Re: Dr D. Samulak 15.09.08, 23:20 Dobry lekarz, ale ostatnio zauważyłam, że chyba bardziej zależy mu na kasie. 150 zł za wizytę a przeciąga w nieskończoność. Żeby się coś dowiedziec trzeba kilka razy sie pofatygować. Link
kra_ga DR Kurpik, gdzie przyjmuje na NFZ? 27.10.08, 21:37 witam! dziewczyny bardzo Was proszę napiszcie mi gdzie na kase chorych przyjmuje dr KURPIK? dzwonilam na kwiatowa i już tam go nie ma Wiecie czy przed zapisaniem tabletek anty zaleca zrobienie badań hormonalnych? Link