31.08.14, 19:52
Dziewczyny otwieram nowy wątek o Radomiu, bo dwa razy nam zamknęli wink.
Ja polecam dr Penzę, jest świetnym lekarzem. Prowadził moje dwie ciąże, w tym jedną zagrożoną. Dzięki niemu mam śliczną i zdrową parkę. Jest moim lekarzem już bardzo długi czas, pomógł mi dobrać odpowiednią antykoncepcję, regularnie zleca mi wszystkie niezbędne badania, więc wiem, że jestem zdrowa i czuję, że jestem w dobrych rękach. Polecam
Obserwuj wątek
    • chamanelali Re: Radom 05.10.14, 16:15
      Witam,obeszłam w Radomiu wielu ginekologów, chodze do dr Pentzy ale myśle,że nie jest dobrym diagnostą ,zreszta wiele osób to potweirdza ,może ciąże dobrze prowadzi...?
      Kiedys bardzo pomogl mi dr Szatanek,nikt nie wiedział co zrobic a on postawił dobrą diagnoze, dobrał dobrą szczepionkę i pare lat miałam z głowy różne drobnoustroje i przestłam łazić po lekarzach. teraz robię badania u Penzty a z wynikami jeżdże od 4 lat do Pionek do profesora Redbergera z Lublina. Gabinet ma przedpotopowy ,brak USG i najlepiej pojechac z kompletem badań. Facet jest rzeczowy i konkretny, wizyta do 10 minut max, badanie g diagnoza i albo leczysz sie dalej albo dostajesz do łapy skierowanie do Lublina na oddzial.Żadnych sentymentów wiec jak ktos lubi pogadać to nie do niego. Dziki tłum kobiet z całej Polski/kiedys stała kobieta po całonocnej podrózy ze Szczecina/ .jak masz problem i nikt w Radomiu nie wie o co chodzi albo kazdy chce cie operowac jak mnie ,to do niego wal jak dym.Ciąże też prowadzi ale ja ciążą nie jestm zainteresowana, jest świetnym diagnosta i zajmuje sie tez ponoć bezpłodnoscią. Mmoja koleżanka jeżdziła tera z ciąża do nieg i rodziła u niego w Lublinie. A oddział w Lublinie który prowadzi/a leżała tam moja mama z jego polecenia/to szpital w Leśnej Górze ,jak z filmu.Pewnie znajdzie sie ktoś komu on nie pasuje ale ja nie znam negatywnych opinii o nim. Uratował wiele istnień kobiecych a to,że nie jest milusiński i wszystko trwa w eskpresowym tempie , przestal mi po jakim czasie przeszkadzac. teraz ide do dr Chorosia ,jeszcze tam nie byłam a u niego też dzikie tłumy,musze powoli szukać kogoś dobrego na miejscu bo człowiek sie starzeje i do Pionek też ma za daleko.
    • ktosiardm Re: Radom 22.10.14, 15:35
      A ja chodzę do doktora Dulskiego i jestem bardzo zadowolona. Od samego początku nie zmieniłam lekarza - raz byłam u innego w Radomiu i spowodowało to tyle, że pędem wróciłam do dr Dulskiego. Pilnuje czy regularnie robię badania i nie przepisuje leków garściami, tylko te niezbędne i mówi dlaczego te a nie inne.
      Polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka