markotka3 06.06.05, 20:54 Mam prośbę o polecenie mi dobrego ginekologa w Jarosławiu, napiszcie dlaczego go polecacie i gdzie przyjmuje. Wiem że nasze miasto jest małe i wybór jest niewielki ale może jest ktoś o kim nie wiem że jest dobry. Link Obserwuj wątek
najeri Re: Jarosław 09.02.06, 13:40 w Jarosławiu jest jeden świetny ginekolog, po prostu jest super. Pani nazywa się Szternal chyba Małgorzata, przyjmuje prywatnie u siebie w domu a czy gdzieś indziej to nie wiem, ja jeżdzę do niej 40 km żeby pójśc własnie do niej, jesli chcesz kotkretne dane albo numer tel. napisz maila prześle Ci i jeśli masz jakieś pytania to też pisz najeri@o2.pl pozdrawiam Link
hewsonka Re: Jarosław 21.04.06, 19:52 Wiem, że jest Gilarski- ponoc robi dobre usg - jesli Cie to interesuje. Link
batista5 Jarosław 11.10.06, 12:47 No nie wiem co powidziec ale dobrego lekarza ze swieczka szukac ale w Jaroslawiu spotkalem sie z ciekawymi opiniami o dr n. med. Emilu Kwarcianym - pracowniku PWSZ - ginekologu z ukrainy wykladajacym w naszej szkole, aha i razem z nim przyjmuje rowniez specjalista z Lublina dr n. med. Smaga, przyjmuja chyba na 3 maja w nowej przychodni kolo wojska. maja tam niezly ponoc niezly sprzet, dobre USG i kolposkop i co jest wazne dla przyszlych mam staly kontakt ze szpitalem!!! Link
mariola19761 Re: Jarosław 12.04.07, 16:36 Dziewczyny czy słyszałyscie o doktorze Wojciechu Czekanskim ,który przyjmuje w Medjarze .Czy jest dobry. Link
mika23679 dr Janusz Szkodny 22.04.07, 10:35 Polecam go. Jest naprawdę bardzo dobrym lekarzem. Jest miły i wogóle jakos nie czuje sie skrępowania. Chodzę do niego już 4 lata. Bardzo mi pomógł. Link
dziubas132 Re: Jarosław 07.08.07, 14:36 a ja gorąco poleca dr Sendackiego który przyjmuje w GIN-MEDZIE obok liceum kopernika to on uratował mi życie, przyjmuje na NFZ robi cytologie i usg na miejscu jest miły i delikatny, gorąco polecam! Link
madziorka27 Re: Jarosław 10.03.08, 21:05 ja polecam dr szkodnego. przyjmuje na slowackiego swietny facet, dokladny, sympatyczny,godny zaufania , a odradzam dr kociszewskiego, bez zainteresowania, facet bez jaj ze tak sie wyraze i lekarz tez nijaki, takie odnioslam wrazenie ... choc bylam jego pacjentka kilka lat Link
kinga23 Re: Jarosław 12.03.08, 08:41 A ja polecam z czystym sumieniem dr Gilarskiego, przyjmuje na Słowackiego w przychodni WIMED, jest świetnym specjalistą od usg, czego nie mogę powiedzieć o Czekańskim. Link