IP: *.novartis.com 18.04.06, 22:21
Hej,
Pilnie poszukuję prywatnego żłobka w okolicach Bielan lub Krzyków. Niestety w
państwowach nie ma miejsc. Pomóżcie!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: oporowianka Re: żłobki IP: *.206.113.16.telsat.wroc.pl 27.04.06, 21:11
      na Oporowie, przy ulicy równoległej do Solskiego, zaraz za Podstawówką, chyba
      klub krasnoludka
    • dorwoj1 Re: żłobki 12.05.06, 10:46
      POlecam żłobek nr 10 na H. Brodatego.CO prawda okolica inna,niż ta, której
      szukasz, ale pani kierownik jest przesympatyczna - bardzo ludzka i rozumie każdą
      sytuację.A i żłobek fajny: dzieci zadowolone, usmiechniete, panie naprawdę
      starają sie -wymyślaja rózne programy i nawet dwulatki potrafiły tak wyszkolić,
      ze dzieciaki dały ponad godzinny popis na Dzień BAbci i Dziadka -cud prawdziwy!
      JAk przyjdzieśz osobiście porozmawiać, to p. kierownik na pewno coś wymyśli. JA
      zapisałam tam synka we wrześniu ub.r., bo w lipcu kupiliśmy w tej okolicy
      mieszkanie (a do końca nie wiedzieliśmy, czy się uda).Przyszłam dokładnie 05.09,
      wytłumaczyłam, ze nie było innego wyjścia i pani się długo nie zastanawiała,
      tylko pomogła.A poza tym, w żłobkach jest, mimo wszystko, ciągła rotacja dzieci,
      więc radzę się nie przejmowac brakiem miejsc, tylko zapisac dziecko, tam gdzie
      chcesz opcjonalnie, na tzw.listę rezerwową, a nuż się uda (w grupie Kuby bylo 27
      dzieci, w tej chwili chodzi jakies 17, w ciągu roku też statystyka się zmieniała
      ciagle, włąściwie cały czas jakieś dziecko dochodziło lub odchodziło).Pozdrawiam
      i zyczę powodzenia. NA pewno się uda
    • Gość: gość Re: żłobki IP: *.play-internet.pl 21.02.14, 21:45
      Hej jest jeden koło Parku Grabiszyńskiego : TROPICIELE PRZYSZŁOŚCI / duże sale, ogród../ najlepiej zobacz : www.facebook.com/tropicielewroclaw pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka