Dodaj do ulubionych

Janusz Radek we Wrocławiu

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.04, 19:39
a 3 pazdziernika o godzinie 18.00 w teatrze polskim wystapi janusz radek!! ja
sie wybieram, nie wiem jak wy, zapowiada sie ciekawy koncert, promujacy nowa
plyte "serwus madonna"
a bileciki po 30 i 50zl
Obserwuj wątek
    • Gość: fanfan Re: Janusz Radek we Wrocławiu IP: 62.233.250.* 21.09.04, 21:52
      Janusz Radek ma krągły zadek
      • Gość: misiek Re: Janusz Radek we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 14:14
        to raczej nie było śmieszne a obraźliwe, także takie żarty schowaj do kieszeni
        razem z resztką swojej godności!
        • Gość: kocio Re: Janusz Radek we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.09.04, 18:46
          Należę do stadka
          rzecz to nierzadka
          niefanów cioty
          Janusza R.dka

hihihihi dobre nie?
          • devojce Re: Janusz Radek we Wrocławiu 22.09.04, 19:54
            Gość portalu: kocio napisał(a):

> Należę do stadka
            > rzecz to nierzadka
            > niefanów cioty
            > Janusza R.dka
            >
            > hihihihi dobre nie?

nie
            • Gość: mika Re: Janusz Radek we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.09.04, 22:02
              Janusz Radek to wokalistyki upadek.
              • aeneid Re: Janusz Radek we Wrocławiu 23.09.04, 11:15
                tu bym polemizowala, ale szkoda czasu i nerwow... Ja sie na koncert wybieram. Rozsmieszyla mnie zupelnie zmiana nazwy recitalu. Komus sie chyba ta wodka w tytule nie podobala ;> pozdrawiam
                • Gość: jojo Re: Janusz Radek we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.09.04, 17:08
                  Występ Janusza Radka to wielka muzyczna wpadka.
                  • Gość: marta Re: Janusz Radek we Wrocławiu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.04, 18:37
                    a ja tez sie wybieram na koncert i uwazam ze szkoda czasu odpowiadac na te
                    wasze prostackie rymowanki
                    a janusz radek to wielki talent
                    • Gość: koala Re: Janusz Radek we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.09.04, 20:36
                      Raz przez przez przypadek słyszałam jak spiewa Janusz Radek
                      • Gość: M Re: Janusz Radek we Wrocławiu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.04, 23:03
                        a koncert i tak byl po porstu fantastyczny, Radek jak zwykle fenomenalny.!!!!!!!
                        1
                        • Gość: giga Re: Janusz Radek we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.10.04, 13:52
                          Janusz Radek jest facetem przez przypadek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka