dreg13 08.05.25, 16:58 www.pudelek.pl/ogromna-metamorfoza-tak-zmieniala-sie-joanna-racewicz-7154480482360224g Nie wiem, co mam myśleć, więc może pomożecie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
princy-mincy Re: Nowa twarz Racewicz 08.05.25, 17:09 A co tu do myslenia? Jej sprawa, jak wyglada- operacje robila sobie i za wlasne pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
astomi25 Re: Nowa twarz Racewicz 08.05.25, 17:10 Nigdy nie wypowiadam sie zle o kobietach. To tak sobie pomilcze Odpowiedz Link Zgłoś
pytajacakinga Re: Nowa twarz Racewicz 08.05.25, 17:13 Eeeee myslalam ze jakas duza zmiana a tu drobne poprawki . Nic nie myślę, w miarę ładnie wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: Nowa twarz Racewicz 08.05.25, 17:15 Chyba rozpuszcza kwasy? Albo schudła? Wygląda lepiej mając na uwadze jak wyglądała jeszcze kilka lat temu. i zmieniła kolor soczewek, z tych oczoyebnych niebieskich na delikatniejsze szare/ zielone. Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Nowa twarz Racewicz 08.05.25, 17:17 Dlaczego w ogóle miałabyś myśleć o tym? Mnie tylko zaintrygowało, jak to się robi, że z trójkątnej twarzy ze szpiczastym podbródkiem można zrobić kwadratową z mocną szczęką. Ale to tylko tak ciekawostkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
anajustina Re: Nowa twarz Racewicz 08.05.25, 17:27 Zac Zafron czy jak mu tam też tak sobie zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Nowa twarz Racewicz 08.05.25, 17:35 Też mnie to zastanowiło... Jak i po co :p Przypomia mi trochę "matko-ojca" Quagmire'a z Family Guy :p Odpowiedz Link Zgłoś
dreg13 Re: Nowa twarz Racewicz 08.05.25, 17:36 Mysle w wielu kontekstach, czasem medycznych, które wpływają na twarz. I np tutaj chyba rozpuszczone wypełniacze. Te wypełniacze, ktore ładują sobie w twarz młode dziewczyny. Ja np niedawno od jednej dziewczyny sie dowiedzialam, jak invisilign pogłębił jej bruksizm i spowodował rozrośnięcie szczęki. Czy to prawda, nie wiem. A ja akurat jestem mocno na ten aparat namawiana, wiec tez sie zastanawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
waleria_bb Re: Nowa twarz Racewicz 08.05.25, 18:49 Bruksizm=bardziej kwadratowa twarz. To nie aparat sam w sobie, ale może źle ustawione leczenie, które pogłębiło bruksizm. A ten ma też negatywny wpływ na wygląd, przerastają żwacze. Odpowiedz Link Zgłoś
andace Re: Nowa twarz Racewicz 09.05.25, 15:01 Kiepski stomatolog bez specjalizacji z ortodoncji po weekendowym kursie i taki efekt „leczenia” Invisalign. Lekarz do pozwania, apart pomaga na bruksizm. Sprawdź czy ortodonta ma specjalizację czy jest tylko stomatologiem po studiach i kursach weekendowych. Słyszałam o przypadku że pacjentka w trakcie leczenia miała takie problemy że nie mogła zamknąć ust. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Nowa twarz Racewicz 08.05.25, 17:42 Coś strasznego jej zrobiono z dołem twarzy, jest kwadratowa. Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Nowa twarz Racewicz 08.05.25, 18:06 Fajnie, że mozna zobaczyć ewolucję. Wynika z niej, że parę . lat temu spieprzyli jej lewe oko, od tego czasu ma widoczna asymetrię. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Nowa twarz Racewicz 08.05.25, 18:09 O twarzy się nie wypowiem😆, natomiast napiszę, że widać, że na siłowni nie próżnowała! Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Nowa twarz Racewicz 08.05.25, 18:55 mój brat mawia, że nikt tak nie oszpeci kobiety jak ona sama (tu z pomocą ludzi, którzy nie umieją powiedzieć "niech pani da już spokój, lepiej nie będzie, raczej gorzej") Odpowiedz Link Zgłoś
novembre Re: Nowa twarz Racewicz 08.05.25, 19:10 W pewnym momencie bardziej przypominala Kena, tego od lalki Barbie, niz siebie. Nie wiem, co ona chce osiagnac, czy ma problemy z akceptacja, czy co. Jej sprawa. Ale przed byla piekna, naturalna kobieta! Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Nowa twarz Racewicz 08.05.25, 21:09 Zdecydowanie lepiej i młodziej, rozpuściła kwas w policzkach, ale jeszcze została kwadratowa szczęka. Wypełnianie policzków u dojrzałych kobiet postarza. Odpowiedz Link Zgłoś
la_felicja Re: Nowa twarz Racewicz 08.05.25, 21:11 Najlepiej wyglądała w 2012 Jakby wtedy przestała, to nawet dziś wyglądałaby super Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Nowa twarz Racewicz 09.05.25, 08:43 Ogromna metamorfoza? Ja nie widzę zmian, może tylko schudła albo kwas się wchłonął.....i te absurdalne soczewki, przez które twarz wygląda jakos tak syntetycznie Odpowiedz Link Zgłoś
pani.asma Re: Nowa twarz Racewicz 09.05.25, 08:55 widzialam ja kiedys na zywo z 20 lat temu i juz miala dziwna grozna twarz, nie chce myslec jak wyglada teraz bo to sie mocno rozni od TV i zdjec Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Nowa twarz Racewicz 09.05.25, 08:59 Faktycznie, dobre okreslenie- groźna twarz. Polki często mają taką groźną urodę, zwłaszcza blondynki. Najpierw odbierane są jako ładne, bo młode, ale z wiekiem mają takie surowe oblicza. Odpowiedz Link Zgłoś
gru.u Re: Nowa twarz Racewicz 09.05.25, 08:57 Na niektórych zdjęciach wygląda jak starsza siostra Edyty Pazury Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Nowa twarz Racewicz 09.05.25, 16:38 W sumie to mi się podoba, ale myślałam, że ona jest starsza ode mnie😅 Odpowiedz Link Zgłoś