Gość: saskia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.04, 19:18 CZY KTOS Z wAS ZNA TO BIURO- PODOBNO NIE CIESZĄ SIĘ DOBRĄ OPINIĄ- DLACZEGO Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: saskia Re: Biuro Turystyczne ,,PANORAMA,, WROCŁAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.04, 14:47 ...i co nikt nie zna takiego Wrocławskiewgo biura..?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Biuro Turystyczne ,,PANORAMA,, WROCŁAW IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 14.07.04, 19:37 Byłam z tym Biurem w Pradze i było ok.Na rynku wrocławskim sa juz wiele lat.Specjalizowali sie w Chorwacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikusia Re: Biuro Turystyczne ,,PANORAMA,, WROCŁAW IP: *.GRAB.verizone.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 12:09 PANORAMA -, no coż jak trafisz.Ale generalnie nigdy nie wiadomo, bo tam się sprzedaje marzenia.A na miejscu zupełnie co innego.Byłam w Hiszpanii i wspominam koszmarnie!Miał byc hotel, pokój 2 osobowy , a potem mój chłopak spał w korytarzyku .A tak naprawdę to oni się w niczym nie specjalizują.Robia wszystko.A w Chorwacji we Wrocławiu to się specjalizuje LIDO już od lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Biuro Turystyczne ,,PANORAMA,, WROCŁAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 12:48 Biuro Podróży to jedna wielka tragedia. Organizacja, rezydenci oraz standard to jedna wielka pomyłka. Biuro traktuje klienta jak poncjalną kure znoszącą złote jajka. Ważne żeby impreze wcisnąć klinetowi. Okropność... Jak ktoś chce mieć wkacje do kitu to niech mija Biuro Podróży Panorama dalekim łuuuuuuukiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebastian ,,,, IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.03.15, 23:43 Ma Pani rację to biuro to tragedia byłem z nimi w ziemii świetej , na spotkaniach przed wyjazdem wszystko było pięknie a na miejscu okazało się o wiele gorzej, przy totalnym braku zainteresowania ze strony przedstawicieli biura rozwiązaniem problemów. Jak skasują to już cię mają. Szkoda czasu i pieniędzy na wyjazdy z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolia Re: ,,,, IP: *.icpnet.pl 09.03.15, 14:17 co rusz poszukują pilotów, zaklepują terminy wyjazdu , potem odwołują.Jeden wielki burdel. Odpowiedz Link Zgłoś
christine55555 Re: ,,,, 09.05.17, 15:48 christine55555 napisał(a): > Przekrety i kasa, nic innego sie nie liczyk. Jechalismy z tego biura do Portugali na pielgrzymke. Po wplaceniu pieniedzy biuro zmienilo Linie lotnicza z drogiej na bardzo tania bez poinformowania klienta. W Portugali mialy byc wszystkie Hotel 3* a byly tez 2*. Jedzenie w hotelach do niczego. Teraz walczymy z biurem o czesciowy zwrot kosztow. Nie polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś