Dodaj do ulubionych

Biuro Turystyczne ,,PANORAMA,, WROCŁAW

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.04, 19:18
CZY KTOS Z wAS ZNA TO BIURO- PODOBNO NIE CIESZĄ SIĘ DOBRĄ OPINIĄ- DLACZEGO
Obserwuj wątek
    • Gość: saskia Re: Biuro Turystyczne ,,PANORAMA,, WROCŁAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.04, 14:47
      ...i co nikt nie zna takiego Wrocławskiewgo biura..??
      • Gość: iwona Re: Biuro Turystyczne ,,PANORAMA,, WROCŁAW IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 14.07.04, 19:37
        Byłam z tym Biurem w Pradze i było ok.Na rynku wrocławskim sa juz wiele
        lat.Specjalizowali sie w Chorwacji
        • Gość: kikusia Re: Biuro Turystyczne ,,PANORAMA,, WROCŁAW IP: *.GRAB.verizone.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 12:09
          PANORAMA -, no coż jak trafisz.Ale generalnie nigdy nie wiadomo, bo tam się
          sprzedaje marzenia.A na miejscu zupełnie co innego.Byłam w Hiszpanii i
          wspominam koszmarnie!Miał byc hotel, pokój 2 osobowy , a potem mój chłopak spał
          w korytarzyku .A tak naprawdę to oni się w niczym nie specjalizują.Robia
          wszystko.A w Chorwacji we Wrocławiu to się specjalizuje LIDO już od lat.
    • Gość: monia Re: Biuro Turystyczne ,,PANORAMA,, WROCŁAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 12:48
      Biuro Podróży to jedna wielka tragedia. Organizacja, rezydenci oraz standard to
      jedna wielka pomyłka. Biuro traktuje klienta jak poncjalną kure znoszącą złote
      jajka. Ważne żeby impreze wcisnąć klinetowi. Okropność... Jak ktoś chce mieć
      wkacje do kitu to niech mija Biuro Podróży Panorama dalekim łuuuuuuukiem!!!
      • Gość: Sebastian ,,,, IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.03.15, 23:43
        Ma Pani rację to biuro to tragedia byłem z nimi w ziemii świetej , na spotkaniach przed wyjazdem wszystko było pięknie a na miejscu okazało się o wiele gorzej, przy totalnym braku zainteresowania ze strony przedstawicieli biura rozwiązaniem problemów. Jak skasują to już cię mają. Szkoda czasu i pieniędzy na wyjazdy z nimi.
        • Gość: kolia Re: ,,,, IP: *.icpnet.pl 09.03.15, 14:17
          co rusz poszukują pilotów, zaklepują terminy wyjazdu , potem odwołują.Jeden wielki burdel.
          • christine55555 Re: ,,,, 09.05.17, 15:35
            hhhhh
            • christine55555 Re: ,,,, 09.05.17, 15:38
              Przekrety i kasa, nic innego
              • christine55555 Re: ,,,, 09.05.17, 15:48
                christine55555 napisał(a):

> Przekrety i kasa, nic innego sie nie liczyk. Jechalismy z tego biura do Portugali na pielgrzymke. Po wplaceniu pieniedzy biuro zmienilo Linie lotnicza z drogiej na bardzo tania bez poinformowania klienta. W Portugali mialy byc wszystkie Hotel 3* a byly tez 2*. Jedzenie w hotelach do niczego. Teraz walczymy z biurem o czesciowy zwrot kosztow. Nie polecam!!!
              • christine55555 Re: ,,,, 09.05.17, 15:51
                christine55555 napisał(a):

Nigdy wiecej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka