Gość: tanzanit IP: 212.76.37.* 21.03.10, 22:28 Bardzo proszę wszystko na temat ,,Perły Meksyku " objazdóweczka z Triadą :-) Chce jechać, ale się waham, mam obiekcje co do biura. Szukam fajnego programu + wypoczynku 7 dniowego na Jukatanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Yoda Re: Mexico z Triadą IP: *.173.24.14.tesatnet.pl 21.03.10, 23:17 Twoje obiegcje sa uzasadnione wiec nie rozumiem pytania?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walker Re: Mexico z Triadą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.10, 22:17 Triada to wyjątkowo bezczelni oszuści. Odradzam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoda Re: Mexico z Triadą IP: *.ferrodo.pl 23.03.10, 13:20 I tu się z kolegą zgodzę. I do tego drogim !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Mexico z Triadą IP: *.kwsa.pl 23.03.10, 14:08 ale za to jakie ładne katalogi i zdjęcia w nim zawarte hehhe:)no i reklamy w najlepszym ( czyt. najdroższym) czasie oglądalności , przecież ktoś za to musi zapłacić ( a chyba nie myślicie że firma która chce na tym biznes ubić ) zresztą mam to same zdanie o Itace Odpowiedz Link Zgłoś
mon320 Re: Mexico z Triadą 23.03.10, 14:57 Gość portalu: greg napisał(a): > ale za to jakie ładne katalogi i zdjęcia w nim zawarte hehhe:)no i > reklamy w najlepszym ( czyt. najdroższym) czasie oglądalności , > przecież ktoś za to musi zapłacić ( a chyba nie myślicie że firma > która chce na tym biznes ubić ) zresztą mam to same zdanie o Itace A może jakieś konkrety z własnych doświadczeń, a nie ogólniki typu moja babcia mojej cioci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Mexico z Triadą IP: 188.33.225.* 23.03.10, 17:08 Niektórzy lecą z Triadą np. do Grecji i .... też mają "meksyk":-) Odpowiedz Link Zgłoś
mon320 Re: Mexico z Triadą 25.03.10, 08:40 Gość portalu: Tomasz napisał(a): > Niektórzy lecą z Triadą np. do Grecji i .... też mają "meksyk":-) Jak wroce w tym roku, to Ci napiszę czy to była jeszcze Grecja, czy już Meksyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoda Re: Mexico z Triadą IP: *.173.24.14.tesatnet.pl 25.03.10, 23:54 Żeby tylko Meksyk .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoda Re: Mexico z Triadą IP: *.173.24.14.tesatnet.pl 13.04.10, 23:23 I co z tym meksykiem ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania17 Re: Mexico z Triadą IP: 188.33.79.* 14.04.10, 20:52 O witamy MEGA NUKLEARNEGO MARUDERA YODE! A juz myslalam ze wlasny pesymizm cie zjadł. Lecz widfac ze nic z tego,i nadal bedziesz dolowal swoim pesymizmem to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAK Re: Mexico z Triadą IP: *.eu 14.04.10, 21:25 Albo jesteś pracownikiem Triady albo masz za dużo forsy albo robisz pracę naukową na temat ryzyka albo masz przepustke ze szpitala tylko jakiego? Ja byłem dwa razy z Tridaą Raz miałem pecha a drugi raz większego pecha Ale i tak ludzie sie do triady pchają a potem na forum płaczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoda Re: Mexico z Triadą IP: *.173.24.14.tesatnet.pl 14.04.10, 22:01 Nie rozumiem?? Mi tylko chodzi o to żeby biura podróży działały tak jak sklep czyli oglądam towar i go kupuję za określoną kwotę i nie ma znaczenia czy był w promocji czy był tani itd. Ten towar powinien działać, jeśli nie działa to w sposób prosty go reklamuję i otrzymuję zwrot kasy. PROSTE !!!! Prawda?? A niestety polskie biura sprzedają towar który oglądamy w katalogach ale później okazuje się że jest innego koloru albo dostajemy w ogóle inny towar często (tak jak to ma miejsce w przypadku Triady ale nie tylko) na półce ten towar kosztuje 1000pln po zapłacie w kasie już uradowani próbujemy opuścić sklep a tu ochrona nas zatrzymuje i prosi jeszcze 500 pln ponieważ firma transportowa która dowozi ten towar do sklepu podniósł im cenę za transport i musimy dopłacić :-) o to mi chodzi. Niestety polskie prawo jest w tym przypadku kalekie i naszych posłów nie stać na uchwalenie czegoś w rodzaju karty Frankfurckiej... Nierozumiem twojego tekstu "masz za dużo forsy" ponieważ Triada nie jest tanim biurem więc jeśli ktoś szanuje pieniądze nie jeździ z Triadą :-) A ludzie już nie pchają się do Triady to dlatego tak dużo jest wpisów pracowników tego biura którzy mnie krytykują za prawdę jaką piszę o jego usługach, jest to dosyć prymitywny sposób ale ok to jest forum każdy może tu coś napisać ... Odpowiedz Link Zgłoś