Dodaj do ulubionych

Mexico z Triadą

IP: 212.76.37.* 21.03.10, 22:28
Bardzo proszę wszystko na temat ,,Perły Meksyku " objazdóweczka z Triadą :-)

Chce jechać, ale się waham, mam obiekcje co do biura. Szukam fajnego programu
+ wypoczynku 7 dniowego na Jukatanie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Yoda Re: Mexico z Triadą IP: *.173.24.14.tesatnet.pl 21.03.10, 23:17
      Twoje obiegcje sa uzasadnione wiec nie rozumiem pytania??
    • Gość: walker Re: Mexico z Triadą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.10, 22:17
      Triada to wyjątkowo bezczelni oszuści. Odradzam !
      • Gość: Yoda Re: Mexico z Triadą IP: *.ferrodo.pl 23.03.10, 13:20
        I tu się z kolegą zgodzę. I do tego drogim !!
        • Gość: greg Re: Mexico z Triadą IP: *.kwsa.pl 23.03.10, 14:08
          ale za to jakie ładne katalogi i zdjęcia w nim zawarte hehhe:)no i
          reklamy w najlepszym ( czyt. najdroższym) czasie oglądalności ,
          przecież ktoś za to musi zapłacić ( a chyba nie myślicie że firma
          która chce na tym biznes ubić ) zresztą mam to same zdanie o Itace
          • mon320 Re: Mexico z Triadą 23.03.10, 14:57
            Gość portalu: greg napisał(a):

> ale za to jakie ładne katalogi i zdjęcia w nim zawarte hehhe:)no i
            > reklamy w najlepszym ( czyt. najdroższym) czasie oglądalności ,
            > przecież ktoś za to musi zapłacić ( a chyba nie myślicie że firma
            > która chce na tym biznes ubić ) zresztą mam to same zdanie o Itace

A może jakieś konkrety z własnych doświadczeń, a nie ogólniki typu
            moja babcia mojej cioci.
            • Gość: Tomasz Re: Mexico z Triadą IP: 188.33.225.* 23.03.10, 17:08
              Niektórzy lecą z Triadą np. do Grecji i .... też mają "meksyk":-)
              • mon320 Re: Mexico z Triadą 25.03.10, 08:40
                Gość portalu: Tomasz napisał(a):

> Niektórzy lecą z Triadą np. do Grecji i .... też mają "meksyk":-)
                Jak wroce w tym roku, to Ci napiszę czy to była jeszcze Grecja, czy
                już Meksyk.
                • Gość: Yoda Re: Mexico z Triadą IP: *.173.24.14.tesatnet.pl 25.03.10, 23:54
                  Żeby tylko Meksyk ....
                  • Gość: Yoda Re: Mexico z Triadą IP: *.173.24.14.tesatnet.pl 13.04.10, 23:23
                    I co z tym meksykiem ??
                    • Gość: ania17 Re: Mexico z Triadą IP: 188.33.79.* 14.04.10, 20:52
                      O witamy MEGA NUKLEARNEGO MARUDERA YODE!
                      A juz myslalam ze wlasny pesymizm cie zjadł.
                      Lecz widfac ze nic z tego,i nadal bedziesz dolowal swoim pesymizmem
                      to forum.
                      • Gość: RAK Re: Mexico z Triadą IP: *.eu 14.04.10, 21:25
                        Albo jesteś pracownikiem Triady albo masz za dużo forsy albo robisz
                        pracę naukową na temat ryzyka albo masz przepustke ze szpitala tylko
                        jakiego?
                        Ja byłem dwa razy z Tridaą Raz miałem pecha a drugi raz większego
                        pecha
                        Ale i tak ludzie sie do triady pchają a potem na forum płaczą.
                        • Gość: Yoda Re: Mexico z Triadą IP: *.173.24.14.tesatnet.pl 14.04.10, 22:01
                          Nie rozumiem?? Mi tylko chodzi o to żeby biura podróży działały tak
                          jak sklep czyli oglądam towar i go kupuję za określoną kwotę i nie ma
                          znaczenia czy był w promocji czy był tani itd. Ten towar powinien
                          działać, jeśli nie działa to w sposób prosty go reklamuję i otrzymuję
                          zwrot kasy. PROSTE !!!! Prawda?? A niestety polskie biura sprzedają
                          towar który oglądamy w katalogach ale później okazuje się że jest
                          innego koloru albo dostajemy w ogóle inny towar często (tak jak to ma
                          miejsce w przypadku Triady ale nie tylko) na półce ten towar kosztuje
                          1000pln po zapłacie w kasie już uradowani próbujemy opuścić sklep a
                          tu ochrona nas zatrzymuje i prosi jeszcze 500 pln ponieważ firma
                          transportowa która dowozi ten towar do sklepu podniósł im cenę za
                          transport i musimy dopłacić :-) o to mi chodzi. Niestety polskie
                          prawo jest w tym przypadku kalekie i naszych posłów nie stać na
                          uchwalenie czegoś w rodzaju karty Frankfurckiej...
                          Nierozumiem twojego tekstu "masz za dużo forsy" ponieważ Triada nie
                          jest tanim biurem więc jeśli ktoś szanuje pieniądze nie jeździ z
                          Triadą :-) A ludzie już nie pchają się do Triady to dlatego tak dużo
                          jest wpisów pracowników tego biura którzy mnie krytykują za prawdę
                          jaką piszę o jego usługach, jest to dosyć prymitywny sposób ale ok to
                          jest forum każdy może tu coś napisać ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka