Dodaj do ulubionych

Czy zabezpieczac bagaz

IP: *.netcity.pl 01.05.10, 18:18
Witam
Mam pytanie czy oplaca sie zabezpieczac bagaz jakimis klodkami, spinkami czy to zupelnie nie ma sesnu. Kierunek wyjazdu Egipt.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: 4przemo77 Re: Czy zabezpieczac bagaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.10, 21:16
      Ja zawsze tak robie. Mam takie 2 male klodki szyfrowe, kupione w Castoramie za 9 zl sztuka. Nie zabezpieczy przed niczym co prawda, ale wychodze z zalozenia ze jak ktos bedzie chcial cos ukrasc to wybierze raczej walizki bez klodek - po co sie meczyc ? Zreszta moja walizka wyglada raczej slabo - mam taka za 100 zl z marketu, wiec tak na wyglad to nie ma po co sie do niej dobierac - to tez zaleta wal;izejk z marketu. Do takiego Samsonita za 1000 zl sam bym sie chyba sprobowal wlamac jakbym mial okazje.
      • Gość: abc Re: Czy zabezpieczac bagaz IP: 91.206.64.* 01.05.10, 21:49
        Zerknij tutaj i sama oceń czy warto. Naprawdę ciekawy materiał !!!

www.youtube.com/watch?v=mf-DGKUNffI&feature=player_embedded
        • Gość: abc Re: Czy zabezpieczac bagaz IP: 91.206.64.* 01.05.10, 21:59
          Też ciekawe:

www.youtube.com/watch?v=zUdUQO5QuWI&NR=1
          • Gość: 4przemo77 Re: Czy zabezpieczac bagaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.10, 22:16
            No ten patent jest swietny musze przyznac. Jezeli chodzi o klodki to nie jestem wcale zaskoczony. One nie zabezpieczaja - one maja raczej zachecac do otwarcia innego bagazu niz nasz
            • Gość: gość Re: Czy zabezpieczac bagaz IP: *.chello.pl 01.05.10, 22:46
              przecież jak sprawdzają walizki, to od razu to rozwalają. Na pewno grzebią w
              walizkach, parę razy nam się to zdarzyło, nic nie zginęło.
          • jolantas1955 Re: Czy zabezpieczac bagaz 02.05.10, 10:58
            Od czasu, gdy jeden z uczestników wycieczki pokazał nam te sztuczkę z
            długopisem, kupiłam walizki z zamkiem szyfrowym, ale nie na kłódkę, tylko stały
            zaczep. W takich już ten numer nie przejdzie.
            Są kraje, gdzie zamknięcie na kłódkę lub zamek szyfrowy jest obowiązkowe. Jeśli
            nie ma się swojego - dają ichniejsze i każą słono płacić Np. Chiny)
            • Gość: Artek Re: Czy zabezpieczac bagaz IP: *.gorzow.mm.pl 07.05.10, 17:23
              Kiedyś byłem świadkiem na lotnisku , wszystkie bagaże na taśmociągu były
              owinięte streczem. Były to bagaże jakiejś rosyjskiej grupy.
          • myszmusia Re: Czy zabezpieczac bagaz 08.05.10, 06:11
            a ktos moze wie czy to sie daje kupic?
    • Gość: dumek4 Re: Czy zabezpieczac bagaz IP: 82.160.143.* 08.05.10, 10:04
      witam serdecznie!!
      nie ma sensu zabezpieczac bo jak ktos ma ci ja ukrasc to ukradnie
      tym bardziej ze to badziewia lepszy pomysł jest zabezpieczyc sobie
      folia tak robili rosjanie i powiem ze super sposob bo nikt ci ejj
      nie otworzy ani nie zniszczy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka