kinja2
11.04.11, 17:35
Witam wszystkich, czy mogę prosić Was o pomoc lub sugestię co do hoteli w Chorwacji. Organizuję wyjazd na zgrupowanie dla zespołu artystycznego (ponad 40 osób), to nie jest typowa wycieczka turystyczna - wyjaśniam od razu. Czy moglibyście polecić mi jakieś hotele?
Pytam dlatego, że parę lat temu organizując podobny wyjazd, tym razem do Czarnogóry, bardzo poważnie się nacięłam - sprzedano mi hotel o tej samej nazwie, ale w innej miejscowości, o czym dowiedziałam się dopiero w połowie drogi (hotel który "załatwiłam" podpięty był w internecie pod aktualnie nieczynny hotel w Ulcinju...). Teraz wyjazd na Bałkany niestety źle mi się kojarzy i chciałabym uniknąć podobnej wpadki.
Nie chodzi mi o sprzedawanie Waszych kontaktów, a jedynie o opinie - który hotel jest ok, wiarygodny, w porządku. Najlepiej, by miał od razu możliwość podawania posiłków. Może możecie polecić jakieś wiarygodne miejscowe agencje turystyczne, do których mogłabym się zwrócić. Najbardziej interesuje mnie Dalmacja - impreza ma tak wyglądać, że hotel będzie też bazą wypadową na ewentualne wycieczki (Dubrownik, Split itd.)
Będę wdzięczna za wszelkie sugestie.
Pozdrawiam