Dodaj do ulubionych

Sun&Fun Szczerze... Odradzam :) !!!

26.09.12, 12:02
sun&Fun

Szczerze... ODRADZAM !!!!

Wylot 5.00... niby bomba
Przylot 20.45 tez super...

a tu zmiana operatora na uwaga... Niecałą dobę

wylot 15.20
przylot 10.00

można ? no można.. zarabiać na frajerach którzy jadą NIBY na 7 dni :)

pozdrawiam i odradzam
Obserwuj wątek
    • irima2 Re: Sun&Fun Szczerze... Odradzam :) !!! 26.09.12, 14:34
      Rozumiem, że inne biura nie zmieniły wylotu? Że tylko Sun&Fun wyciągnął z samolotu swoich klientów i załatwił im gorszy lot, żeby im zrobić na złość?
      • nchyb Re: Sun&Fun Szczerze... Odradzam :) !!! 26.09.12, 14:42
        ,annas po prostu pewnie pierwszy raz w życiu leciała na wycieczkę i jeszcze nie wie, ze pierwszy i ostatni dzień jest przeznaczony na dojazd. W sumie i tak nieźle wyszła, pobyt nie był taki krótki...
        • xagona Re: Sun&Fun Szczerze... Odradzam :) !!! 27.09.12, 02:26
          Mamy nowego Kolumba:P To Ci nowość, że samoloty mają poślizgi czasowe:D

Jeden wątek wątek z nudnym tematem dla panny anny to za mało, tak jak i jeden wykrzyknik:)
          • Gość: ehk Re: Sun&Fun Szczerze... Odradzam :) !!! IP: *.dynamic.chello.pl 27.09.12, 08:53
            tak właśnie- nijakie odpowiedzi, nijaki poziom usług, nijakie roszczenia, nijaki kraj.
            wszyscy mimo to narzekają i się swietnie mają.
    • luizka_85 Re: Sun&Fun Szczerze... Odradzam :) !!! 27.09.12, 13:09
      anna, jest jak jest i nie tylko Sun Fun tak robi

po prostu decydując się na wyjazd pakietowy musisz zdawać sobie sprawę, ze na miejscu będziesz 6 dni(i zawsze to jest podkreślane, że organizator gwarantuje 6dni pobytu), a godziny przelotów często się zmieniają.
      • Gość: ola Re: Sun&Fun Szczerze... Odradzam :) !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.12, 13:21
        no właśnie biuro nie ma swoich samolotów tylko je czarteruje
        zmiany się zdarzają każdemu
        • Gość: Iza Re: Sun&Fun Szczerze... Odradzam :) !!! IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.12, 12:06
          A dodad była ta impreza jeżeli to nie jest jakaś tajemnica?
        • hanah.vic Re: Sun&Fun Szczerze... Odradzam :) !!! 28.09.12, 16:07
          No czaretrują, czarterują... ja ostatnio leciałam BINGO- mają 3 samototy z czego 2 wciąż zepsute. Niestety moja wycieczka skończyła się tak...n744pm.wordpress.com/2012/09/03/awaryjne-ladowanie-a320-233-bingo-airways/
          • Gość: sisi Re: Sun&Fun Szczerze... Odradzam :) !!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.09.12, 16:37
            A mnie lekko odbilo na punkcie hotelu w Sissi na Krecie który miał SF i czekam na ofertę letnia. A 1.09 leciałam z Krety tym nieszczęsnym Bingo ktory sie zepsuł i do Katowic podstawiono autobus. To o tyle dziwne ,ze to młode samoloty.
          • Gość: hyn.ja Re: Sun&Fun Szczerze... Odradzam :) !!! IP: *.dynamic.chello.pl 04.10.12, 21:34
            Również leciałam Bingo airlines.
            Miałam wrazenie jakbym raz leciala tym naprawionym a w drodze powrotnej- tym zepsutym:)
            Poza tym biuro sun&fun zafundowalo nam niespodzianke na miejscu w Hurghadzie- informujac ze NIE MA pokoju w hotelu który mialam w umowie ! słabo ..? :)
            • Gość: hanah.vic Re: Sun&Fun Szczerze... Odradzam :) !!! IP: 195.187.108.* 08.10.12, 13:24
              Hmm, ja się już na pewo nie skorzystam z usług tego biura podróży. Ponieważ mój urlop został skrócony o jeden dziś, złożyłam w BP reklamację. Jak na razie cisza, ale poczytałam sobie trochę na necie w jaki sposób je rozpatrują i kiepsko widzę zwrot kasy....
              • Gość: Hanah.vic Re: Sun&Fun Szczerze... Odradzam :) !!! IP: 195.187.108.* 15.10.12, 11:59
                No szlag mnie tafi za chwilę..
                Dzwonię do Sun&Fun z zapytaniem jak się ma moja reklamacja złożona 30 dni temu, bo nie dostałam od nich żadnej odpowiedzi. Pierwsza Pani najpierw przeprowadza ze mną wywiad kiedy i jak złozyłam pismo, na moją odpowiedż że osobiście w centrali głośno wzdycha i próbuje mnie przełączyć do działu reklamacji. Niestety sie nie udaje. Dostaje numer telefonu i mam dzwonić sama. Dzwonię, po pierwszym dzwonku jakaś kobieta odbiera telefon; mówię w czym rzecz a ona do mnie że jest pierwszy dzien w pracy i nie wie o co chodzi. Mówię że poczekam, niech sie zorientuje. PO 3 min pani wraca i mówi że tak, reklamacja jest, pismo do nie wysłano ale kasy na razie nie dostanę do SF musi się dogadać z BINGO i ona nie wie kiedy będzie podjeta jakaś decyzja w sprawie wypłaty odszkodowań.
                Pieknie, pieknie nie dośc że urlop zepsuty to jeszcze teraz trzeba będzie się znimi wykłocać o wypłatę odszkodowania....Czy ktoś tez miał z nimi takie hopki ..??
                • Gość: mody Re: Sun&Fun Szczerze... Odradzam :) !!! IP: *.gl.digi.pl 08.08.13, 19:32
                  ja tez mam ten sam problem tylko ze lot dopiero przede mna
                  wylot 08.08.2013 godzina 16,30 wiec czekam na dzien wylotu a tu nagle dzwoni pan z biura i mowi ze lot zostal przeniesiony na godzine 23,30!! juz mnie to zdenerwowalo ale ok czekam dalej pare godzin pozniej kolejny tel ze lot jednak o godzine 4,55 juz 09.08.2013!!!!!!!!!!!!
                  zobaczymy co dalej narazie jeszcze siedze w domu o 2 mam zamier zjawic sie na lotnisku ciekawe czy bedzie kolejne opoznienie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak by nie bylo to wczasy mialem zaczac 8 sierpnia i za to jua zaplacilem a wylkatuje dzien pozniej poprostu zal !!!!!!!! nigdy wiecej!!!!!
        • haniala1 Re: Sun&Fun Szczerze... Odradzam :) !!! 08.08.13, 19:47
          A ja byłam i wszystko było w porzadku, ale rezerwowałam 2 dni przed wylotem
          • tosia-7 Re: Sun&Fun Szczerze... Odradzam :) !!! 09.08.13, 09:27
            Ale to nie wina biura tylko przewoźnika bo zepsuł się samolot.
            • Gość: hanah_vic Re: Sun&Fun Szczerze... Odradzam :) !!! IP: 195.187.108.* 09.08.13, 14:20
              To nie jest wina biura podrózy ? hmmm..to niech zmieni przewoźnika ?....
              Ja po poł roku walki dostałam zwrot w postaci 1/11 wartości wycieczki ( tak jak chciałam) i rozśmieszyło mnie do łez ich pismo z tekstem " przepraszamy za wszelkie niedogodności, mamy nadzieje że pozostaniecie Panstwo w gronie naszych klientów"...Ja raczej nie pozostanę ich klientem....
              • Gość: gosia Re: Sun&Fun Szczerze... Odradzam :) !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.13, 11:16
                Tez dostałam pismo z takim tekstem;) Odpisałam im nawet, że na pewno nie pozostanę ich klientem. Mój wylot był opóźniony o ponad 16 godzin (tj.ponad 18 godzin na lotnisku!), a S&F nawet nie zagwarantowało nam ciepłego posiłku czy zakwaterowania. Nie mówicie, że takie rzeczy się często zdarzają, bo latam na wakacje 2 razy w roku z różnych biur i pierwszy raz widziałam taki cyrk jak ostatnio.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka