lama_83 15.10.04, 16:06 Zastanawiam się nad wykupieniem abnentu na "mniammniam" znacie to? Co sądzicie? Może możecie polecić jakieś fajne stronki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: Serwisy internetowe.... IP: 217.11.136.* 15.10.04, 16:36 a po co komu abonament jak tyle przepisow za friko na swiecie jest Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_ciocia Re: Serwisy internetowe.... 15.10.04, 17:38 lama na darmowych serwisach to raczej nie masz ludzi, którzy płacą za dostęp to się nie dowiesz czy warto cioteczka Odpowiedz Link Zgłoś
lama_83 Re: Serwisy internetowe.... 15.10.04, 19:47 tak myślałam, tylko czasem jak wpisuję jakąs nazwę w google to bardzo często pojawia mi się ta strona. Mniejsza z tym... Proszę o adresy dobrych Waszym zdaniem stron z typu "przepisy kulinarne" Byłabym wdzięczna ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Serwisy internetowe.... 15.10.04, 19:55 gugiel nie ma bezpośrednich reklam, ale płaci sie za wyrzucenie linka do naszej strony na pierwszych miejscach:) co warto wziąć pod uwagę, oceniając strone na niewidziane tu masz dwie popularne rodzime strony: uczta.vege.pl/ pesto.art.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
uroczy.kwiatuszek Re: Serwisy internetowe.... 15.10.04, 22:19 Witam, Ja mam abonament na mniama. Czuję, że zaczynam umieć gotować. Polecam. mniam mi się podoba, zwłaszcza zdjęcia i zestawy dań na rózne okazje - to jest fajna i pomocna sprawa. Pozdrawiam, kwiatuszek Odpowiedz Link Zgłoś
dakusia Re: Serwisy internetowe.... 16.10.04, 01:38 - dobre skladnice przepisow :) kuchnia.verusinter.net/index.php k85.kuchniaonline.pl/index.php?rodzaj=1&nr8=40 ...nie bede nigdy dla samego siebie przeszkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pauli up IP: *.chello.pl 17.10.04, 00:46 podbijam, bo moze jeszcze jakis podpowiecie:) Odpowiedz Link Zgłoś
abere8 Re: Serwisy internetowe.... 17.10.04, 00:59 Jesli znasz angielski, to polecam eat.epicurious.com Dla mnie to glowna wyrocznia kulinarna (poza Forum, oczywiscie, khm, khm) :-) Kazdy przepis ma opinie i sugestie uzytkownikow, mozna wyszukiwac roznymi kategoriami, maja tez Food Dictionary, ktory jest przydatny, jesli nie jestem pewna co do jakichs skladnikow. Odpowiedz Link Zgłoś