monika_69 03.08.13, 13:12 Czy ktos wybiera sie 27.12 do Senegal/Gambia 7+7 ? Zastanawiam sie nad hotelami na wypoczynek - Sunset Beach lub Kombo Beach . Na miejsu sami zorganizujemy sobie wycieczki fakultatywne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Myszka Re: Senegal-Gambia - grudz/stycz IP: *.free.aero2.net.pl 23.11.13, 09:31 Witam ! My wybraliśmy hotel Kombo Beach ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanka Re: Senegal-Gambia - grudz/stycz IP: *.183.244.34.dsl.dynamic.t-mobile.pl 23.11.13, 15:04 Hej, my też jedziemy (4os.) do Kombo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Senegal-Gambia - grudz/stycz IP: *.adsl.inetia.pl 23.11.13, 17:39 a nie jedziecie przypadkiem do Egiptowa? bo do tego bardziej pasuje ten bezdurny wątek !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shirley Re: Senegal-Gambia - grudz/stycz IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.13, 09:36 No właśnie, 7 wątków z serii Senegal/Gambia na jednej stronie. Za 2-3 lata to będzie taki drugi Egipt.:P Odpowiedz Link Zgłoś
franz.joseph Re: Senegal-Gambia - grudz/stycz 26.11.13, 11:21 Jeśli nie odwołują wyjazdu, to pewnie ktoś się wybiera. Przepraszam, MSPANC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Senegal-Gambia - grudz/stycz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.13, 09:33 Wróciłem dwa tygodnie temu poziom hoteli żenujący mieszkałem w sheratonie wymieniałem pokój a nie należę do ludzi którzy zmieniają pokój bo widok mi nie odpowiada wersja exklusiw to kpina tamte hotele są nad rzekami komary kolega który był tylko na pobycie leży z diagnozowaną malarią Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
onyks_malowany Re: Senegal-Gambia - grudz/stycz 29.11.13, 11:22 to pan nie wiedział gdzie leci? nie zadał sobie pan trudu przeczytania jakie warunki tam są? Gratuluję. Koledze też. Afryka Zachodnia to najwyższe zagrożenie malaryczne na świecie (1:13). Więc jeśli się tam bezmyślnie wyjeżdża, to pretensje powinno się mieć jedynie do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś