Dodaj do ulubionych

Polska - Senegal

15.06.18, 23:47
Kto wygra?
Polska - 9 kielichów
Senegal - 3 monet
I w 9 kielichów i w 3 monet jest sukces. W tej 9 taki niepełny, bo brakuje czegoś do szczęścia. Pewnie tej jednej bramki do wygranej. W tej 3 jest awans i wyróżnienie, pójście do przodu.
I teraz nie wiem. Wgrana Senegalu w tej 3 monet?
Obstawię remis wywalczony w ostatniej chwili przez Senegal.
Obserwuj wątek
    • ezorelax Re: Polska - Senegal 15.06.18, 23:51
      Jaka talia?
      • niki.x Re: Polska - Senegal 16.06.18, 00:59
        Rider Waite
    • inguszetia_2006 Re: Polska - Senegal 16.06.18, 08:59
      Witam
      Ogólna atmosfera meczu - Rydwan.
      Polska - 5 monet
      Senegal - 7 buław
      Miałam nie stawiać kart na mecz naszej reprezentacji i już żałuję, że to zrobiłambig_grin Nie wierzę w to, co widzę. Na pewno źle wyciągnęłam, pomyliłam siębig_grin
      Pzdr.
      Ing
      • algaria Re: Polska - Senegal 16.06.18, 16:50
        U nas jakieś kontuzje się posypią? A 7 buław niestety zawsze mi pokazuje wygraną.. obyś Ing miała krzywe paluszki jak wyciągałaś te karty wink
        • inguszetia_2006 Re: Polska - Senegal 16.06.18, 22:02
          Witam
          Na pewno krzywe, matko, na pewno. Co za dureń (czyżby ja?;-P) wróży rano, przy pierwszej kawie, kiedy jeszcze de facto śpi?
          Pzdr.
          Ing
    • ezorelax Re: Polska - Senegal 16.06.18, 10:03
      Spytałam z ciekawości o talię, ale sama chyba nie postawię (się boję), bo z minionych doświadczeń obstawiania wyników, to dużą sprawdzalność miałam głównie, jak nie chodziło o Polskę. Na sprawy, do których ma się stosunek emocjonalny, się bardzo trudno interpretuje...ale w temacie Twojej Niki 9 kielichów, to ten jeden więcej (10 pucharów) moim zdaniem nie był by (na tym etapie) lepszą wróżbą. Tabela wyników jest w moim salonie obecnie dokumentem numer jeden wink
    • algaria Re: Polska - Senegal 16.06.18, 16:51
      Wiesz co Niki? Nasi rozleniwieni będą na boisku odpoczywać, a Senegal wespół w zespół wygra tan mecz... a idź Pani w ch..... z takimi kartami
      • niki.x Re: Polska - Senegal 16.06.18, 22:37
        U mnie jeszcze nie jest tak źle. Gorzej u Ingi i Adoptowanego wink Chyba, że złym tropem idziemy i ta 5 im 5 bramek pokazała wink
        Zresztą do wtorku trochę czasu jeszcze jest. Może któryś z naszych wpadnie na forum, poczyta i zmobilizuje resztę do działania wink
    • algaria Re: Polska - Senegal 16.06.18, 16:53
      Ja mam lepsze karty tzn nie lepsze ale Senegal Sprawiedliwość polska 8 monet - przynajmniej u mnie tak lekko tego meczu nasi nie oddadzą.
      Niech więcej czasu spędzają z delfinami - kuźwa
    • adoptowany Re: Polska - Senegal 16.06.18, 18:04

polska - 5 monet
      Senegal - IX Eremita

przy tej piatce monet jawi sie para zmeczonych (przegranych!?)wedrowcow, z których jeden (sic!!)jest kulawy, marne szanse na wygrana,rany julek obym się mylil !
      Eremita spokojnie podaza do wybranego celu,a sila AW przemawia za wygrana Senegalu
      długo zasatnawialem się czy kliknąć ten post,
    • niki.x Re: Polska - Senegal 16.06.18, 18:57

Tak próbowałam coś naciągnąć na naszą stronę. Ale wszyscy te karty mamy jakie mamy. Chyba nie ma co naciągać. Tym bardziej, że u Adoptowanego Polska podobnie jak u Ingi - 5 monet czyli niestety wiódł ślepy kulawego uncertain
    • ezorelax Re: Polska - Senegal 16.06.18, 20:15
      Inga wylosowała 5 monet, Adopto 5 monet, załamka. Kibic ma wierzyć, że będzie dobrze, by smutny nie chodził, a cuda się zdarzają, a realizm nam potrzebny ciut mniej..kibicowanie najlepszym, to nuda wink
    • pinia1214 Re: Polska - Senegal 17.06.18, 08:50
      zabrałam się za Kippery i wyszlo:
      - tak bedzie z wygraną Senegalu-Spotkanie
      - tak bedzie z wygrana Polski- Przypadek zgonu

byc moze bedzie remis a potem jakies dodatkowe rzuty bo druga karta dla:

Senegalu- Zamozny Dobrodziej
      Polski- Stan małzenski

Oby ten Stan małzenski dal Polsce wygrana. Trzymamy kciukismile0
      • ezorelax Re: Polska - Senegal 19.06.18, 16:20
        Trzymamy!!! smile
        • pinia1214 Re: Polska - Senegal 19.06.18, 19:10
          szkoda. wielka szkoda.
    • niki.x Re: Polska - Senegal 19.06.18, 19:11
      3 monet - wszyscy gramy do jednej bramki sad
      5 monet - wiódł ślepy kulawego
      9 monet - popłynęliśmy
      i przypadek zgonu u Pinii

Karty mieliśmy w punkt.
      • ezorelax Re: Polska - Senegal 19.06.18, 19:24
        ale interpretacja tego "przypadku zgonu" u Pinii bardzo się mi podobała, bo była godna kibica big_grin ja nie na wynik, ale ogólnie na styl gry Niemców w meczu z Meksykiem i Polaków z Senegalem, miałam w obu przypadkach Króla kielichów...no nic, Kibic jest od kibicowania (a piłkarze od..).
        • pinia1214 Re: Polska - Senegal 19.06.18, 20:29
          hehe no tak jakby nie było to naginałam. Wierzyłam w ten remis, a wyszło znowu tak jak zawsze.
      • inguszetia_2006 Re: Polska - Senegal 19.06.18, 19:35
        Witam
        Książkowa aura 5 monet. No szkoda, ale zasłużyli, grali beznadziejnie. Ja już nie będę kładła kart na naszą reprezentację, bo gdzieś z tyłu głowy dziś miałam 5 monet i mi zakłócała odbiór i radość kibicowania.
        Pzdr.
        Ing
    • algaria Re: Polska - Senegal 19.06.18, 20:17
      Jakaś pociecha jest, bo w sumie to strzeliliśmy 2 bramki a Senegal 1. Od razu wiedziałam, że Murzynichy silniejsi, wytrzymalsi, wyżsi i szybsi niż nasi. U nas biedra za każdym rogiem, a tam trzeba do sklepu biegać kilometry wink.
      W pewnym momencie miałam wrażenie, że Polacy to nawet nie wiedzą do której bramki grają, jakieś niemoty, nieogarnięci, pogubieni i chaotyczni.
      Teraz był mecz otwarcia
      Z Columbią będzie o wszystko
      A z Japonią o honor... tongue_out

Więcej niech w reklamach grają z trenerem włącznie
      • niki.x Re: Polska - Senegal 19.06.18, 20:45
        wink
      • ezorelax Re: Polska - Senegal 19.06.18, 21:06
        "Murzynichy"? Nie znam, ale zanotuję tę anegdotę wink Przypuszczam, że wielu z drużyny Senegalu wychowani w Europie, gdzie dyskontów dostatek, zresztą to nie biegi, w piłce nożnej nie liczy się tylko siła. Jeszcze aktualnymi Mistrzami są po raz czwarty Niemcy, a dyskontów Ci u nas dostatek... Klose i Podolski pochodzili z Polski, a potrafili strzelać bramki jak ta lala... Wszystko stereotypy tongue_out Dziewczyny, co Wy z tą Columbią, po polsku przecież Kolumbia. Ja porównuję mój obecny nastrój z tym, gdyby było zero po naszej stronie i mi ciut lepiej...ale jak zobaczyłam tę 4 kielichów Niki na kolejny mecz, to pomyślałam, że wylosowała na obecny nastrój kibiców...uncertain
        • niki.x Re: Polska - Senegal 19.06.18, 21:35
          U mnie to nawykowe. Jako "nałogowiec" Columbia Peaberry wink
          • ezorelax Re: Polska - Senegal 19.06.18, 21:45
            Nałóg straszna rzecz tongue_out ale wybaczam wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka