Dodaj do ulubionych

firma eurolanser! PRzestroga!

IP: *.play-internet.pl 03.01.12, 23:16
wITAM!
chcialabym przestec wszystkich przed ta firma przewozowa,dzieki tej firmie spedzilam swoje swieta w mieszkaniu robotniczym zupelnie sama, bo odwolali mi bez przyczyny busa w ostatniej chwili i nie udalo sie mi juz znalesc nic na zastepstwo! probowalam dzwonic potem do wlasciecielki aa ona z krzykiem i obraza sie rozlaczyla.......
Obserwuj wątek
    • Gość: EuroLanser Re: firma eurolanser! PRzestroga! IP: 31.187.12.* 10.02.12, 18:04
      Pani Estero
      prosimy o nie dodawanie kłamliwych opinii.
      Po pierwsze nie rozmawiała Pani z właścicielką, po drugie - nie jesteśmy dziećmy, by się ''obrażać''. Po trzecie - Pani sama dobrze wie, że nie odwołaliśmy wyjazdu. Próbowaliśmy się z Panią skontaktować w dniu wyjazdu, lecz bez skutku. Kierowca nie mógł czekać do wieczora, aż odbierze Pani telefon, tymbardziej, że był to okres przedświąteczny i reszta pasażerów czekała w aucie aż odbierze Pani telefon. Więc jeśli Pani nie potrafiła zorganizować swojego wyjazdu, ani skontaktować się z nami, odebraliśmy to jako odwołanie rezerwacji, tymbardziej, że 2 dni wcześniej, po 4-tym czy 5-tym potwierdzeniu Pani rezerwacji (GG, sms, e-mail oraz telefonicznie!), zadzwoniła do nas Pani matka, z pretensjami prosząc o kolejne potwierdzenie! Rezerwacja potwierdzana jest raz w wiadomości zwrotnej sms lub e-mail. wypowiedź matki była niegrzeczna w stosunku do nas, co było drugim powodem, dla którego mieliśmy prawo odebrać to jako rezygnacja z Pani rezerwacji. A mimo to, w dniu wyjazdu próbowaliśmy się skontaktować. Bez skutku. W regulaminie znajdzie Pani wszystkie informacje na temat rezerwacji.

EuroLanser
      • Gość: Monika Re: firma eurolanser! PRzestroga! IP: *.232.140.98.rudna-net.pl 15.10.12, 09:24
        Nie polecam !!!!!!!!!!!! Lekceważenie klienta to zasada numer jeden tej firmy!!!!!!! Wyjazd miał być niedziela rano , pani dzwoniła w sobotę wieczorem o potwierdzenie z informacją że bus będzie około 6.30 - 7.00 w niedzielę - dziś mamy poniedziałek i busa nie ma ...... szkoda słów . Człowiek czeka od samego rana , wstaje wcześnie a potem zero informacji . telefonów nie odbierają na gg nie odpisują . Beznadziejna firma!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Zbigniew Polecam IP: *.schokomil.ch 21.05.14, 08:20
          Chciałbym serdecznie podziękować tej firmie zakomfortową podróż do Dordrecht. Państwa usługi są na najwyższym poziomie. Kierowca miły i pomocny, bus wygodny i nowy, ponadto dojechaliśmy na miejsce szybko i bezpiecznie. Będę napewno korzystał z Państwa usług i polecał innym. Pozdrawiam serdecznie. Zbigniew
      • Gość: Justyna M. [...] IP: 31.187.12.* 05.11.12, 15:41
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: adam [...] IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.12, 19:13
        Treść postu jest niedostępna.
        • Gość: paweł [...] IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.12, 19:15
          • Gość: Wojtek Passenger [...] IP: 31.187.12.* 19.11.12, 21:52
          • Gość: Krzychu Polecam przewozy Eurolanser IP: *.formlessnetworking.net 20.01.13, 20:03
            Wczoraj jechalem z Sosnowca do Rotterdamu, super czas, pelny komforcik, net dzialal jak ta lala, czego tu wiecej chciec smile Jak dla mnie bomba smile Cena jak u wszystkich przewoznikow, ale standard podrozy bardzo wysoki. Polecam!
        • Gość: Artur M. Re: firma eurolanser! PRzestroga! IP: *.mit.edu 22.07.13, 22:17
          Korzystalem z uslug tej firmy przedwczoraj i jestem pod wrazeniem kultury osobistej kierowcy. Jezdzilem juz z roznymi firmami, ale zazwyczaj kierowcy byli gburowaci i niezbyt zainteresowani komfortem pasazerow... A tu pelna kulturka, kierowca w bialej koszuli - nie w dresie, palacy poza autem, zawsze otwierajacy drzwi i pomocny dla wszystkich. W kazdym razie jechalo sie bardzo milo i wygodnie. No i przede wszystkim bezpiecznie, z normalna predkoscia a nie ''na leb na szyje'' - byle szybciej... Napewno jeszcze skorzystam i bede polecal innym. Czulem sie naprawde bezpiecznie. Firma i kierowca godny zaufania. 10 / 10 za caloksztalt.
      • Gość: t.walerczak Re: firma eurolanser! PRzestroga! IP: *.centertel.pl 06.01.13, 15:01
        firma nie jest godna polecenia.raz juz sie zawiodlem i dzis po raz drugi i ostatni.zarezerwowalem bilet tydz.temu a pozniej juz zero kontaktu, a nawet odrzucanie polaczenia.zadzwonilem z innego telefonu to jakas wredna kobita o przepitym glosie powiedziala ze zadzwoni do kierowcy i znow zero kontaktusmile NIE REZERWUJCIE U NICH TO SA TYLKO GLUPIE ZARTY NIESTETY ZLE W SKUTKACH DLA PODROZNEGO
        • klien-tka18 Re: firma eurolanser! PRzestroga! 10.01.13, 18:56
          Nie polecam tej firmy ponieważ dzisiaj jadąc z kierowcą kobietą. Nie chciała mnie zawieź pod wskazany adres tylko wysadziła mnie a stacji paliwowej. Na ich stronie i na wizytówce pisze, że zawożą pod wskazany adres. Bardzo się zawiodłam bo musiałam sobie poradzić sama z bardzo ciężkim bagażem. ABSOLUTNIE NIE POLECAM TEJ FIRMY!!!!
          • Gość: Magda Z. Ja polecam! IP: *.bsdunix.ch 20.01.13, 19:54
            Znalazlam te strone przez przypadek i jestem strasznie zdziwiona! Ja osobiscie nie zgadzam sie z tymi opiniami, jezdze z nimi od prawie 5 lat, moi znajomi i rodzina tez, nawet mojego 6-letniego synka wysylam z nimi samego i ufam im w 100%. Ani ja, ani znajomi nigdy nie mieli z nimi problemu. Kierowcy jezdza bardzo bezpiecznie, auta wygodne i czyste. Wszystko w nalezytym porzadku. Ja osobiscie nie zamienilabym tej firmy na inna. A'propos komentarza ''odebrala kobita o przepitym glosie'' ... troche to zabawne, bo raczej zadna z dziewczyn, ktore odbieraja u nich telefony nie ma przepitego glosu smile Pozdrawiam, Magda.
          • Gość: klient Re: firma eurolanser! PRzestroga! IP: *.upc-g.chello.nl 11.01.14, 03:05
            mialem tak samo!daremna firma!oszusci i tyle!
        • Gość: Przewozy TTour Re: T. W. IP: *.g17media.com 08.02.13, 20:53
          Nazwisko Pana T.W. ktory sie tu wypowiedzial jest bardzo dobrze znane wsrod firm przewozowych z woj. Slaskiego i Opolskiego... Jak widzimy, oczernia pan kolejna firme. Hmm... mimo iz jestesmy konkurencja, nadal wspolpracujemy z roznymi firmami przewozowymi z tych okregow i nazwiska osob, ktore zamawiaja po kilka miejsc w roznych firmach, na te sama date sa znane nam wszystkim. Nic dziwnego,ze nikt juz pana nie chce zabrac skoro zamawia pan miejsce w 3 busach na te sama date. Czysta bezczelnosc oczernianie potem tych firm. Zanim znow ''zrobi pan numer'' prosze sie dobrze zastanowic czy warto, bo ktoregos dnia zadna firma po pana nie przyjedzie, ba! Byc moze przyjada wszystkie 3 na raz, a wtedy narazi sie pan na koszt 3 biletow zamiast jednego. Bardzo nieladnie z pana strony ze znow oczernia pan kolejna firme... Rezerwujac miejsca takim osobom jak pan, firmy traca ogromne pieniadze. Moze pan kiedys zmadrzeje i wezmie to pod uwage...
      • Gość: Zadowolony pasażer Polecam firme Eurolanser IP: 199.239.183.* 21.01.13, 11:48
        Jak w temacie - polecam uslugi firmy Eurolanser. Standard podrozy nie dorownuje innym firmom, busy nowe, czyste i zadbane, kierowca (co od razu widac) doswiadczony i kulturalny, a przede wszystkim punktualny, zakaz picia alkoholu i palenia papierosow w busie, takze jak dla mnie wszystko tak jak powinno byc w pozdrozy. Kontakt z biurem blyskawiczny, zero problemu z rezerwacja miejsca. Firma naprawde godna polecenia. Inni przewoznicy powinni brac z nich przyklad! Pozdrawiam - Jaroslaw.
      • Gość: Marcin Polecam przewozy Eurolanser IP: *.ip-37-59-123.eu 08.02.13, 16:55
        Jechalem przedwczoraj i jestem pod wrazeniem, fajny i wygodny bus, czysciutko i pachnaco smile duzym plusem jest internet - dzialal idealnie! Kierowca bardzo kulturalny. Nic dodac, nic ujac. Firma godna polecenia tym, ktorzy cenia wygode za niskie pieniadze. Polecam!
      • Gość: Iza W. [...] IP: *.guilhem.org 13.08.13, 19:48
      • Gość: Przestroga !!!! Re: firma eurolanser! PRzestroga! IP: *.upc-j.chello.nl 20.08.13, 12:11
        Firma powinna zawiesic działalność. Wczorajszy bus nie przyjechal po mnie po ustalonej wczesniej rezerwacji i po wykonywanych niejednokrotnie przeze mnie telefonach. Nieodpowiedzialnosc ... Jak mozna potraktowac tak czlowieka ...
      • Gość: mieszkanka Jaki właściciel taka firma... IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.14, 13:00
        To chyba jakaś komedia a nie firma bo ich firmowe busy zajmują miejsca parkingowe na zamkniętym terenie wspólnoty mieszkaniowej. W miejscu gdzie firma nie jest zarejestrowana. Nie dziwię się tej ilości negatywnych opinii skoro żerują na mieszkańcach i nie stać ich na parking dla firmowych samochodów.
      • Gość: Mick Re: firma eurolanser! PRzestroga! IP: *.privshield.com 24.01.14, 17:56
        Absolutnie polecam! Jechałem wczoraj do PL i jestem pod wrazeniem, bus niesamowicie wygodny, duzo miejsca, fotele rozkladane, internet smiga, kierowca kulturalny i wypoczety (bynajmniej tak wygladal i jechal bardzo bezpiecznie) Firma naprawde godna polecenia! Zero przesiadek, a czas podrozy krotki ( z Hilversum do Wroclawia dojechalem w 10h) mimo tego,ze kierowca wcale nie jechal na wariata. Bardzo mila podroz. Szczerze polecam!
      • Gość: cichutko Re: firma eurolanser! PRzestroga! IP: 46.115.146.* 02.11.14, 15:24
        Wszyscy którzy przestrzegają przed tym przewoźnikiem MAJĄ CAŁKOWITĄ RACJĘ! . Raz w życiu skorzystałem z Eurolanser . tragedia. Nigdy więcej. Do polski wiozla mnie pani w okularach która miała półtora godzinne opóźnienie. Kobieta dzwoniła na policje w czasie jazdy ze trawę kosza przy autostradzie. Potem nagrywała Niemca który jadac autem rozmawiał przez telefon ( pani sama trzymała telefon przez okno nagrywając pana) potem wysadziła pasażera 20 km od miejsca zamieszkania tłumacząc ze ma poślizg czasowy i ktoś inny na nią czeka. Potem posazarowie mieli przyjemność posłuchać jej życiowych melodramatow jak to jeden przewoźnik się na nią uwzial. Kiedy wracalem do niemiec zaplacilem z Krakowa 80 euro. HIT! nagle im ceny podskoczyly o 10 euro. Dla mnie porażka i naprawdę nie polecam.
      • Gość: Ewa Re: firma eurolanser! PRzestroga! IP: *.adsl.online.nl 15.11.15, 20:39
        Witam. NIE POLECAM. Mialam do nadania paczke z Krakowa. Pani zadzwonila do mnie jakies 2-3 godziny przed nadaniem paczki z prosba o nr tel. Osoby nadajacej. Zadzwonila do mnie ta sama Pani jakies 5 minut pozniej z informacje ze osoba nadajaca musi miec dowod osobisty w celu podpisania umowy o nadaniu paczki. To bylo wczoraj.
        Dzis jest Kolejny dzien. Niedziela wieczor. Dzwonie do kierowcy kiedy dostarczy paczke do Holandii, a on mowi, ze jej nie odebral, bo on nie jest z firmy Eurolanser, tylko z nia wspolpracuje. Dostal smsa z firmy Eurolanser, ze nie wyrazilam zgody na podpisanie umowy o odbiorze paczki.
        CZY To Q.RWA ZART?
        PO CO ZALATWIAM WYSLE PACZKI ZEBY POZNIEJ SIE NA COS NIEGODZIC. ...
        Wiec jest niedziela a paczka jest w Krakowie. A ja w Holandii.
        NIGDY NIE KORZYSTAJCIE Z USLUG TYCH KLAMCOW I OSZUSTOW. MASZ KRA Q.RWA!
    • Gość: oburzony Re: firma eurolanser! PRzestroga! IP: *.luksus.net.pl 25.06.12, 13:25
      ABSOLUTNIE NIE POLECAM !! Brak informacji o godzinie wyjazdu. Nikt nie zainteresował się tym, że nie potwierdziliśmy wyjazdu (nie otrzymaliśmy informacji->nie mogliśmy czegokolwiek potwierdzić), w związku z czym bus odjechał bez nas. Mimo, że podaliśmy adres zamieszkania, nikt nie podjechał i nie zainteresował się tym, dlaczego nas nie ma. Dzwoniliśmy po sto razy, nikt nie odbierał telefonu i nie odpisywał na wiadomość na gg. Firma niegodna zaufania, odradzam.
      • Gość: EuroLanser Re: firma eurolanser! PRzestroga! IP: 31.187.12.* 29.06.12, 21:20
        Osoba, ktora wystawila te opinie, przeczy sama sobie. Skoro nie potwierdzil Pan swojego wyjazdu, rozumie sie samo przez sie, ze firma nie wysle kierowcy pod podany wczesniej adres. Wszyscy pasazerowie dostaja dzien wczesniej lub w dniu wyjazdu informacje z dokladna godzina wyjazdu, proszac przy tym o potwierdzenie swojej rezerwacji. Pan sobie chyba nie zdaje sprawy, ile traci firma, trzymajac miejsce w 9-cio osobowym aucie, dla osoby/osob, o ktorych do konca nie wiadomo, czy wsiada. Takich nie potwierdzonych rezerwacji mamy w miesiacu dziesiatki, gdybysmy mieli jezdzic pod kazdy nie potwierdzony do ostatniej chwili adres, musielibysmy dokladac do biznesu. Ponadto jest totalna bzdura, ze ktos wydzwanial do nas setki razy... A moze ten komentarz po prostu napisala zazdrosna konkurencja...? Bardzo latwo napisac oczerniajaca opinie anonimowo... Pozdrawiamy, EuroLanser.
      • Gość: Łukasz Re: firma eurolanser! PRzestroga! IP: *.ewe-ip-backbone.de 18.04.14, 11:05
        Podzielam wszystkie negatywne opinie co do tych nieodpowiedzialnych ludzi. Równiez otrzymałem potwierdzenie co do wyjazdu lecz nie otrzymałem dokładnej godz. wyjazdu. Po czym po kilkunastu telefonach do Pani która jak mniemam jest odpowiedzialna za ten bałagan otrzymuje smsa w godzinach nocnych o rzekomej awarji samochodu. Kpina jednym słowem
        • Gość: Ciocia Re: firma eurolanser! PRzestroga! IP: *.upc-i.chello.nl 10.08.14, 15:15
          Wlasnie doswiadczylam okropnego service tej firmy! Wzieli nam 12 letnia dziewczynka. Najpierw mieli ja podwiesc pod dom, pozniej zmienili ze w Utrechcie a teraz dzwonili ze mamy po nia pojechac do Hagi. Pani ktora do nas zadzwonila bardzo klamie! Takiej nieodpowiedzialnej firmy jeszcze nie widzialam!

NIE POLECAM!!!!!

• Gość: Joanna K [...] IP: 31.187.12.* 08.07.12, 21:07
      • troll.ohydny [...] 16.10.12, 08:44
        • Gość: EuroLanser [...] IP: 31.187.12.* 17.10.12, 16:16
          • Gość: Dawid Re: Eurolanser IP: *.wroclaw.mm.pl 12.08.13, 08:26
            "jezdze z nimi od prawie 5 lat" - fragment pozytywnej opinie. Może też się powinni zastanowić.
    • eurolanser Polecam przewozy Eurolanser 01.11.12, 19:37
      a ja jezdze z nimi i tylko z nimi od 3 lat, wczesniej jezdzilam z kilkoma innymi firmami i nie ma porownania. W busach Eurolanser jest czysto, kulturalnie i wygodnie a przede wszystkim nie ma pijanstwa!!! Kontakt z biurem w porzadku, dostaje potwierdzenie rezerwacji i jade. Nie mam im nic do zarzucenia. Jesli ktos ceni komfort, czas i kulture osobista kierowcow, napewno nie zmieni tej firmy na inna. Polecam!
      • Gość: Justy [...] IP: 31.187.12.* 05.11.12, 15:41
      • Gość: gucio Re: Polecam przewozy Eurolanser IP: 80.51.134.* 09.06.13, 20:10
        nie ładnie się podszywać
        • Gość: Damian Utrecht Re: Polecam przewozy Eurolanser IP: *.voxility.net 05.05.14, 15:07
          Polecam tego przewoźnika. Komfort podróży wysoki, bezpieczna jazda, miła obsługa, bus wygodny. Wszystko czego potrzeba w dalekich podróżach. Napewno jeszcze skorzystam i będę polecał innym.
    • Gość: gosc firmy [...] IP: *.dynamic.chello.pl 29.12.12, 15:46
      • Gość: gość Re: firma eurolanser! PRzestroga! IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.13, 08:05
        ciekawe, ze wszystkie pozytywne opinie zostały napisane na tym samym komputerze o adresie IP: 31.187.12..... ciekawe, no nie?
        • kiziamizia87 Re: firma eurolanser! PRzestroga! 07.02.13, 17:28
          firma nie jest godna polecenia, bus zarezerwowałam 2 tyg wcześniej w dniu wyjazdu zwodzono mnie cały dzień, nie odbierano telefonu, po czy stwierdzono że wyjazd nie dojdzie do skutku, kobieta z którą rozmawiałam zachowała sie wyjątkowo arogancko i chamsko, serdecznie nie polecam i odradzam
          • Gość: EuroLanser Odpowiedz do Pani Kazimiery K. ze Skawiny IP: 31.187.27.* 08.02.13, 15:58
            Witam Pania. W odpowiedzi na Pani klamliwa opinie, jedyna osoba, ktora zachowala sie ''chamsko i arogancko'' jest Pani. Osob agresywnych nie zabieramy. Dziekujemy.
      • Gość: Marek Moja opinia o eurolanser IP: *.noisetor.net 20.01.13, 20:25
        Witam. Tydzień temu miałem przyjemność jechać z Panią kierowcą smile Byłem w szoku gdy bus podjechał pod mój dom, a z niego wysiadła kobieta smile Ale jak się okazało bardzo wyborny kierowca smile Jestem miło zaskoczony, jechało sie bardzo wygodnie i bezpiecznie, poza tym konkretnie i nie za dlugo. Kontakt przed wyjazdem tez ok, potwierdzenie i wszystkie informacje na temat wyjazdu dostałem w sms. Idealnie. Daje 10/10 i szczerze polecam! Marek Bąk
      • Gość: kasia [...] IP: *.tktelekom.pl 09.02.13, 20:36
        • lola3213 Re: firma eurolanser! PRzestroga! 16.12.13, 23:03
          Ja dziś niestety nie pojechałam do Polski, choć wyjazd rezerwowałam prawie miesiąc temu. Nie mogłam dodzwonić się do firmy, nie odbierano mojego telefonu. Kiedy do firmy dodzwoniła się moja mama( gdyż jej numeru nie mieli w rejestrze) dowiedziała się że wszystko jest w porządku i że wyjazd aktualny. Kierowca miał kontaktować się ze mną co do godziny wyjazdu...ale nic takiego nie nastąpiło. Ze strony firmy usłyszałam natomiast opowieść o zepsutym samochodzie , natłoku problemów i psujących się telefonach. Czuję się oszukana i wystawiona do wiatru. Takie rzeczy nie powinny się dziać . Rzekomo awaria samochodu nie jest żadnym wytłumaczeniem . Istnieją wypożyczalnie samochodów, mechanicy i inne tym podobne rozwiązania. Pani powiedziała że zepsuta część samochodu jest tak droga że trzeba sprowadzić ją z Polski...doprawdy uwłacza to mojej inteligencji!!!!!!!! Bardziej na poziome było by przyznać się do tego że zapomniano o mojej rezerwacji z przed miesiąca. Smmmmutne.
    • Gość: Kriss Re: firma eurolanser! IP: proxy 08.02.13, 18:50
      Absolutnie polecam te firme. Kontakt dobry, kierowca punktualny i mily, bus zadbany i wygodny.
      Jedzie sie krotko i konkretnie (bez dlugich przerw), z Chrzanowa do Rotterdamu dojechalem w 13 h a wysiadalem przedostatni! Dodatkowe plusy do wifi dzialajace przez cala droge i zakaz picia alkoholu. Polecam!
    • Gość: gs Re: firma eurolanser! PRzestroga! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.04.13, 16:46
      W sumie nie polecam, busy owszem fajne i wygodne, ale jechałam busem tylko do połowy drogi, potem samochodem osobowym (rozumiem że w stronę Holandii było mniej osób, ale płacę za komfort, a tu taki zonk), z kierowcą który palił w czasie jazdy, prosiłam żeby przestał to gasił i po pół godziny zapalał znowu... net nie działał, nawet w busie, a o samochodzie to nawet nie ma mowy... dojechałam na miejsce ale warunki podróży były słabe jak za taką cenę...
      • Gość: EuroLanser Re: firma eurolanser! PRzestroga! IP: *.dynamic.chello.pl 22.04.13, 17:01
        Witam Pania,
        prosimy o podanie dokladnie kiedy Pani jechala, zweryfikujemy informacje. Normalnie nie zdarza nam sie aby pasazerowie jechali samochodem osobowym a tym bardziej aby kierowca palil w aucie. Prosze o wiecej informacji abysmy mogli zweryfikowac informacje. Mozna sie z nami kontaktowac rowniez bezposrednio.

Pozdrawiamy EuroLanser
    • Gość: Kar Re: firma eurolanser! PRzestroga! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.13, 15:13
      Również jestem niezadowolona z usług tej firmy, gdyż zostawiłam w busie potrzebną mi książke i przez około miesiąc dzwoniłam by w jakiś sposób ją odzyskać, lecz Pani przy każdym moim telefonem mnie zbywała... Szkoda, ale niestety nigdy więcej nie skorzystam z usług Eurolansera.
      • Gość: EuroLanser Ksiazka IP: *.dynamic.chello.pl 05.07.13, 15:25
        Witamy Pania Karoline. Jesli chodzi o Pani ksiazke, nikt Pani nie zbywal i nikt nie chce jej sobie przywlaszczyc, tak jak by wynikalo z Pani wypowiedzi. Zostala Pani poinformawana przez kierowce oraz przez pracownikow naszego biura, ze ksiazka jest do odebrania w kazdej chwili, w naszym biurze w Olesnicy. Lecz to Pani musi sie po nia pofatygowac, ewentualnie tak jak powiedzielismy, podwieziemy ja PRZY OKAZJI, jesli bedziemy w Pani okolicy.

W razie pytan prosimy o kontakt telefoniczny lub mailowy.
        EUROLANSER
        • Gość: obserwator Re: Ksiazka IP: 109.95.200.* 18.08.13, 19:09
          a czy to taki problem wsadzić książkę do koperty i wysłać na adres listem poleconym za 5 zł
          a nie rozpisywać sie na forum ??
      • Gość: Waldemar Probosz Podziekowania IP: 199.48.147.* 17.07.13, 13:04
        Chciałbym z całego serca podziękować kierowcy, który zawrócił z trasy gdy zostawiłem moją saszetkę z dokumentami i pieniędzmi w buse w zeszły weekend. Pozwoliło mi to uniknąć wielu problemów w Niemczech Panie Hubercie. Dziękuję raz jeszcze i pozdrawiam serdecznie, jesteście bardzo rzetelną i uczciwą firmą.
    • Gość: Maggie Re: firma eurolanser! PRzestroga! IP: *.servers.jiffybox.net 17.07.13, 14:32
      Ja osobiscie polecam. Maja super wypasione busy, rezerwacja bez problemu, wysylam sms i jade smile Jada krotko i bezpiecznie, nie woza ludzi przez wiochy, z Krakowa nidgy nie jechalam dluzej niz 15 h do Haarlemu a poza tym super sprawa z tym wifi w busie, jak ktos nie wierzy ze dziala to niech sie sam przekona, ja jechalam 8 razy i net dzialal bez zarzutu w Niemczech i Holandii! Kolejnym plusem jest zakaz picia i palenia w busie, nie trzeba sie meczyc z pijanymi i nie smierdzi papierosami jak to bywa u innych firm... Kierowcy sa mili, pachnacy i kulturalni (pozdrawiam Pana Krzysztofa smile ) Raz nawet jechalam z Pania kierowca, nie pamietam jak miala na imie, ale jechala idealnie, sprawnie i bezpiecznie. Naprawde nie ma na co narzekac
    • Gość: Waldek Moja opinia o Eurolanser IP: *.a185.priv.bahnhof.se 23.07.13, 20:58
      Polecam osobom ceniącym wygodę i bezpieczeństwo, auta mają nowe, bardzo wygodne i czyste. Bez pijaństwa i chamstwa. Jechałem w zeszły weekend i miło wspominam, polecam, napewno jeszcze skorzystam.
      • Gość: Klient z kolonii Re: Moja opinia o Eurolanser IP: *.net.meganet.net.pl 30.07.13, 11:15
        Przestrzegam jakaś dziecinada
        Zamawiam przez telefon otrzymuje potwierdzenie czekam na wyjazd a tu zonk nikt nie raczy oddzwonić nie odbiera telefonu dopiero na drugi dzień jakies dziecinne tłumaczenie że kierowca zawalił i mnie nie zabrał pomimo smsa potwierdzającego żenada nie polecam i już nigdy nie skorzystam nawiasem mówiąc czekałem na stacji paliw całą noc do rana wykonałem tyle połączeń ze skrzynką
    • Gość: Maciek z Hagi [...] IP: *.guilhem.org 13.08.13, 19:44
    • Gość: Ania z Chrzanowa Re: firma eurolanser! PRzestroga! IP: *.greenhost.nl 13.08.13, 19:58
      Chciałabym serdecznie podziękować tej firmie za wysoki poziom usług dla grupy, którą wieźliście ostatnio do Amersfoort smile Jesteście super smile Czas idealny, bus zajefajnie wygodny, kierowca miły i jechał bezpiecznie. Dziękujemy Wam jeszcze raz, będziemy Was polecać i napewno jeszcze skorzystamy!
      • Gość: Agnieszka Re: firma eurolanser IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.13, 17:10
        To może ja równiez się wypowiem, niecałe poł roku temu skozystałam z tej firmy podczas wyjazdu i drogi powrotnej. Samochody czyste jeden z nich prawdopodobnie był nawet nowy jak zdążyła zauwazyć rodzina. Co do informacji zamieszczonych na stronie eurolanser (cytuje z strony z zakładki przewóz osób) " Zawsze dwaj kierowcy na trasach międzynarodowych!", niestety w moim wypadku był to zawsze jeden kierowca sad z tego co widze po innych wypowiedziach nie było tak tylko w moim wypadku. A naprawde w drodze powrotnej przydałby się drugi kierowca bo jako że siedziałam z przodu, w godzinnach porannych 3-4 miałam wrażenie że kierowca ma spory problem z przysypianiem i raz lekko zjechał z swojego pasu naszczeście na awaryjny zanim doszedł do siebie ... po czymś takim sama juz nie miałam ochoty na sen... . Choć w cale mu sie nie dziwie na takich trasach. co do wifi ani w jednym ani w drugim samochodzie poprostu go nie było. Co prawda w jednym oprzyrządowanie było, jednak jak wyjaśnił Pan kierowca (zresztą bardzo miły i rozmowny ze wszystkimi) cos się musiało stać i nie chce sie załączyć. No ok takie zeczy sie zdarzają nie mam pretencji złośliwość rzeczy martwych - normalna rzecz, ale w drugim samochodzie wcale nie było wifi. wiec z tego udogodnienia nie skorzystałam w żadnym wypadku. Podróz faktycznie szybka i na czas nie wiem jak u innych może ja miałam poprostu szczeście bo w obu przypadkach wsiadałam ostatnia wysiadałam pierwsza wiec nie było nikogo po drodze. Przerwy akurat takie by odpocząć i cos zjeść, nikogo sie nie goniło by sie pospieszył i podróz ze śląska do dolnej saksoni w niemczech zajeła tylko 7h pomimo w sumie 1h przerw/y co uwazam za doskonały czas. Rezerwacja sms.... hmm albo ja miałam takiego pecha albo nie wiem za kazdym razem musiałam sama sie upominac o potwierdzenie rezerwacji lub dostałam pozniej owego sms-a ale bez podania godziny, na szczescie po rozmowie telefonicznej uzyskiwało sie potrzebne informacje i przeprosiny. Tak wiec dla wszytskich tych co twierdzą ze jest problem z kontaktem : ja owego nie miałam za kazdym razem dodzwoniłam sie bez problemu choc zdazyło sie mi to kilka razy pod rzad bo o czyms sie zapomniało wspomniec w czasie rozmowy i nikt mnie nie zbywał czy rozłączał, owszem czasami nr był zajety ale w koncu nie tylko ja tam pewnie dzwoniłam. Jeśli natomiast chodzi o kontakt mailowy to juz inna historia tongue_out co do konataktu z kierowcą w dniu wyjazdu, kierowca dzwonił jak sie domyslam do mnie po odebraniu pasarzera który był w kolejnosci przedemną z informacją za ile będzie, nastepnie jakies 15 min przed samym przyjazdem z informacją ,ze bedzie za tyle a tyle min. W drodze powrotnej podobnie kierowca dzwonił ze mniej wiecej koło 1-2 w nocy bedzie po mnie, nastepnie, że przekroczył granicę holenderską i ta godzina nie ulega zmianie, następnie godzine przed i znowu 15 min przed tak wiec z tym ok.

Podsumowanie dla osób byc moze kozystających w przyszłości:
        Plusy ( jak dla mnie)
        szybki czas podrózy i spokojny nie ma nerwówki a jednak szybko (dla osób cierpiących w wieku dorosłym nadal na chorobe lokomocyjną tak jak ja rewelka taka jazda)
        kontakt z biurem i pozniej z kierowcą dobra choc sms potwierdzajace rezerwacje lub wyjazd nie pełne ale od czego są telefony wiec sie dzwoni
        wygodne samochody i pomoc przy wpakowaniu bagazu do środka
        ogolnie dobry komfort w czasie jazdy
        Minusy (jak dla mnie)
        hmm no juz tego drugiego kierowce pomine....
        brak obiecanego wifi
        aha no i to stwierdzenie przewóz od 230zł a czy jest jakis rozdział co do tego w którym rewirze tyle a w którym ileś tam? bo ja jako jadąca i wysiadająca za samą granicą NRD (czyli jakies 2-3h za granicą polską) płaciłam tyle samo co inny pasazer wysiadający w niemczech ale pod samą granicą holenderską?

Podsumowanie ogólne: Pewnie znowu skozystam i będe polecać. A to co napisałam może pomoże komuś kto sie będzie wahał nad wyborem i czytał komentarze pozytywne i negatywne. Nie była to jedyna firma którą sprawdziłam były jeszcze dwie inne ale zrezygnowałam z nich z dwóch powodów : 1 firma po pierwszym telefonie do nich powiedziała mi ze jeżdzą w amten rejon natomiast za drugim razem ze absolutnie nie i skad ja to wziełam bo to nie ten kierunek... 2 firma 2x tak ze jezdza ale na pytanie o czas podrózy " no to cieżko mi powiedziec ale tak z 12h to trzeba liczyc a nawet raz mi sie zdazyło 20h tam jechac" no to dziekuje bardzo za cos takiego.....

Ps. Pani Aniu przepraszam że pod Pani komentarzem ale nie wiem jak zrobic osobno.
      • Gość: szajena Re: firma eurolanser! PRzestroga! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.12.14, 09:58
        UWAGA

znalazłam stronę firmy w internecie i skorzystałam a raczej chciałam skorzystać...rezerwację zrobiłam z 4 tygodniowym wyprzedzeniem, które potwierdziłam telefonicznie a od firmy dostałam maila...pierwsza wpadka...zależało mi na wyjeździe 27 dnia miesiąca a pani z biura powiedziała, że busik odbierze mnie w godzinach wieczornych...w przeddzień wyjazdu okazało się , że z 27 zrobił się 28...rano pani zadzwoniła żeby potwierdzić jeszcze raz że wyjazd jest aktualny...był ale niestety tylko z mojej strony
        kierowca miał zadzwonić godzinę przed przyjazdem...po 24 napisałam sms-a z prośbą o nr kierowcy lub informacje dlaczego busa nie ma.... czekałam do 4 rano w dobrej wierze że ktoś się odezwie...po 4 zadzwoniłam odebrała pani która poinformowała mnie ze porozumie się z dyspozytorem i oddzwoni....pani co dziwne od razu skojarzyła moje nazwisko jakby czekała na telefon...po 10 minutach oddzwoniła informujac, że bus się zepsuł i że kierowca zapomniał do mnie zadzwonić...gdybym dostała informację od firmy eurolanser wcześniej zorganizowałabym inny transport ale 4 rano w niedzielę to pora kiedy nikt nie odbiera telefonów...żadnego przepraszam...tylko obietnica ze pojadę jutro (hahaha)czytaj pojutrze ach pani miała zadzwonic po 8 rano jest 10... moje ważne notabebe terminy szlag trafił bo TA FIRMA jest mistrzem w lekceważeniu klienta...mój pierwszy i ostatni raz z eurolanser

NIE POLECAM!!!!
    • Gość: Roman Rotterdam [...] IP: *.beseeingyou.org.uk 27.11.13, 19:09
    • Gość: zawiedziona [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.13, 00:35
      • Gość: zawiedziona Re: firma eurolanser! PRzestroga! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.13, 00:36
        nie wspominając o nerwach sad((
      • Gość: Niezadowolona Re: firma eurolanser! PRzestroga! IP: *.centertel.pl 06.12.13, 09:58
        Zgadzam się z Panią , po mnie również mieli podjechać pod adres a co się potem okazało musze przyjechać na dworzec autobusowy. Również nie jestem z konkurencji ani nic w tym stylu, jestem po prostu niezadowolonym klientem, który na pewno nie skorzysta z usług tej firmy !! Odradzam !!!!!!
    • Gość: Bartek Re: firma eurolanser! PRzestroga! IP: *.dyn.telefonica.de 14.05.14, 00:05
      Witam,
      przykro mi, ale ze mną firma postąpiła tak samo. Najpierw przez telefon wszystko ładnie i pięknie, następnie kierowca miał przyjechać około godziny 24 a godzinę przed miał dzwonić. Zero jakiegokolwiek powiadomienia, że nie pojawi się wcale. Firma zachowała się wysoce nieodpowiedzialnie i żałuję, że wcześniej nie zbadałem tej firmy pod kątem wiarygodności na internecie. Nie wiem jak można traktować tak klientów, ale będąc w Polsce przejadę się osobiście do firmy.
      Pozdrawiam wszystkich a firmie życzę niepowodzenia.
      • Gość: pozew Re: firma eurolanser! PRzestroga! IP: *.adsl2.static.versatel.nl 19.06.14, 09:06
        Proponuje zlozyc pozew do sadu . Lepiej byloby grupowy ale jesli nie to ja i tak bede skladac sama. I to nie chodzi o to ze nie przyjechali - owszem przyjechali ale moja torba z polski do holandii jechala 3 dni.. waznych lekow dla dziecka nie mialam 3 dni jedzenie przyjechalo zaparzone.. brak mi slow co do tego..
    • Gość: lipa Re: firma eurolanser! PRzestroga! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.14, 22:14
      wystrzegajcie sie tej firmy do zlodzieje i oszusci zona miala ustalonego busa na piatek wieczor potwierdzone zostala rezerwacja jednak bus sie nie zjawil nie odbieraja tel i maja klijenta gdzies pisze ze cena 60 a w rzeczywistosci kasuja 75 oszusci i nic wiecej
      • Gość: tomek UWAGA na eurolanser IP: *.play-internet.pl 28.06.14, 10:45
        zarezerwowałem bilet telefonicznie i smsem tak jak pani chciala póżniej zadzwoniłem i powiedziala mi ze jestem na liście i jutro do mnie kierowca zadzwoni, czekam na tel i nic, sam dzwonie i po 10 razem odebrała i mowi mi ze nie mam rezerwacji i nie wysłałem smsa
        • Gość: Oscar Polecam IP: *.ip-94-23-30.eu 15.08.14, 22:52
          Polecam przewozy Eurolanser, jechalem kilka dni temu z nimi z NL, kierowca wyspany elegancko, jechal bardzo bezpiecznie i pomagal wszystkim z bagazami itp., wyjazd punktualnie, rezerwacja bez problemu. Dotrzymali wszystkich podanych informacji. A internet w busie to jest to! smile Byl naprawde i dlatego pojade z nimi w druga strone smile Mam nadzieje ze bedzie rownie milo! Polecam
        • Gość: pieter Re: UWAGA na eurolanser IP: *.kpn.net 29.08.14, 22:40
          tez mialem taki przypadek. dokladnie tak mnie potraktowali
      • Gość: SHARK Re: firma eurolanser! PRzestroga! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.14, 13:23
        Zgadzam się z tym że to firma to żenada mówią że odwiozą człowieka do domu a wyrzucają na autostradzie trzeba im licencje odebrać.Ludzie piszcie skargi i ubiegajcie się o odszkodowania takim sprawami zajmuje się rzecznik konsumenta.Trzeba ich zniszczyć!!!!
    • Gość: Zofia Re: firma eurolanser! PRzestroga! IP: *.telostor.ca 24.09.14, 18:20
      Chciałabym gorąco polecić busy Eurolanser. Małam przyjemność podróżować z bardzo miłym i kulturalnym kierowcą w niedzielę i jestem bardzo zadowolona z poziomu usług tej firmy. Bus przyjechał na czas, z kontaktem z biurem nie miałam żadnego problemu, wszystkie informacje otrzymałam przez sms odpowiednio wcześnie. Podróż bez gonitwy, przesiadania i czekania godzinami na inne busy. Wcześniej jeździłam z kilkoma innymi firmami, więc mam porównanie. W busie eurolanser czułam się wygodnie i bezpiecznie, a kierowca dodatkowo swoim usposobieniem zrobił bardzo miłą atmosferę. Jestem bardzo zadowolona i napewno będę polecać znajomym te przewozy. Pozdrawiam, Zośka
      • Gość: Ela Re: firma eurolanser! PRzestroga! IP: 78.10.238.* 25.09.14, 07:53
        Ach szkoda słów, moZe komuś sie poszczescilo i trafił na super podróż, ale z tego co czytam, to maja wiecej minusów niż plusów. MoZe trzeba bylo wsiąść to pod uwagę zanim zrobiłem rezerwacje, bo do mnie nikt nie zadzwonił i nie poinfomowal, czekałem na marne.nie przyjechali mimo ze mialem rezerwacje. Lepiej mieć czarne na białym a tak tylko mail i ze to wszystko ok?tracą klientów tylko, nie polecam bo to jak rosyjska ruletka, albo przyjadą albo nie.
        • Gość: Nana Re: firma eurolanser! PRzestroga! IP: *.direct-adsl.nl 26.09.14, 06:44
          I mamy odpowiedz mialam dnia 25 rowniez jechac po mnie nikt nie orzyjechal stwierdzili ze ja przesunelam termin z czego wyraznie w moich smssach jest napisane 4 razy ze czwartek nie piatek ! Dzwonilam mowilam ze to wazne ze w pl musze byc w piatek. Babka odebrala wciskala mi ze ja dzwonilam i przesunelam jakas nienormalna ! Mam nadzieje ze straca duzo osob tego im zycZe E wzgledu na to co inni traca przez nich !!
        • violka61 Re: firma eurolanser! PRzestroga! 22.10.14, 15:23
          Firma godna polecenia - fantastyczny komfort podróży, miła i pomocna obsługa. Wyróżnia się na tle innych firm przewozowych, mają nowe i wygodne busy z wifi, krótki czas podróży (Kraków - Breda i odwrotnie nigdy nie jechałam dłużej, niż 14 godzin, podczas gdy z innymi zdarzało mi sięjechać nawet 27!) To dla mnie liczące się zalety. Korzystałam już 4 razy i wiem, że bezpieczeństwo i wygoda to ich priorytet. Coprawda w Krakowie nie wożą pod dom, ale w pełni to rozumiem i wolę dojechać do PKS i prosto do wyjazdu z Krakowa, zamiast krążyć po zakorkowanym Krakowie rozwożąc / zbierając innych ludzi spod domów... Także generalnie polecam i napewno jeszcze nie raz skorzystam. ps. przeczytałam kilka opinii wyżej i zdziwiło mnie, że ktoś o nicku ''Ela'' pisze w rodzaju męskim?? Czyżby to tylko pomyłka? Chyba ktoś jest wyjątkowo złośliwy bo ja jako pasażerka można powiedzieć już stała, nie zgadzam się z tymi opisami i nigdy nie miałam problemu z tym przewoźnikiem, a podróżuję z nimi od ponad roku, moi znajomi i koledzy z domku też.... Nie przejmujcie się Eurolanser, więcej słyszy się o Was dobrego, a pod te dziwne opinie może konkurecja się podszywa jakże nieuważnie, że Ela pisze ''zarezerwowaŁEM''... Pozdrawiam!
          • Gość: Rat Re: firma eurolanser! PRzestroga! IP: *.gemini.net.pl 17.03.15, 15:27
            Żenujące, że eurolanser sam sobie takie opinie o sobie pisze...
            Szczerze wątpię, żeby zadowolony klient, zamiast zwięźle i na temat polecić firmę, rozpisywał się prostując znaczne WADY, jakie miały miejsce kilka dni przed powstaniem owego wpisu...
            Żenua!
    • Gość: Pat Re: firma eurolanser! PRzestroga! IP: *.gemini.net.pl 09.10.14, 13:22
      Firma godna pożałowania, dokładnie tak jak właścicielka...
      Zgadzam się z poprzednimi opiniami, iż korzystając z usług tej firmy nigdy nie wiesz w jakim miejscu wysiądziesz.
      Niestety w dniu dzisiejszym doświadczyłam tego na własnej skórze. Pozostawiono mnie z dwoma ciężkimi bagażami na stacji benzynowej, mieszczącej się od mojego adresu zamieszkania zaledwie 0,5 km !!!!!!!
      Jedno wielkie oszustwo i sknerstwo!
      Po rozmowie telefonicznej z arogancką, pozbawioną kultury osobistej właścicielką dowiedziałam się, że o takie rzeczy jak dowóz pod wskazany adres należy się DOPYTAĆ. Powiedziała to osoba, u której przewozu nie zamawiałam, gdyż przewóz ten odstąpił jej inny przewoźnik, który nie mógł w tym dniu pojechać. Efekt końcowy rozmowy telefonicznej był taki, że krzykiem zostałam poinformowana przez właścicielkę, iż to, że na wizytówce i stronie internetowej jest napisane, że dowożą pod wskazany adres - nie dotyczy Krakowa! Wnioskuję, że każdego większego miasta również!
      Radzę uważać i ODRADZAM!
      Niestety zastraszeni przez szefostwo, kulturalni i ładnie ubrani kierowcy nie zbudują renomy firmy przy takim chamstwie, prostactwie i sknerstwie właścicielki....
    • Gość: UWAGA! Re: firma eurolanser! PRzestroga! IP: *.gemini.net.pl 14.10.14, 16:48
      UWAGA! Okazuje się, że firma Eurolanser jest już pod lupą UOKiK -u !

Tak więc trzeba działać i nie dać się oszukiwać...
      • Gość: Kasia P. Re: firma eurolanser! PRzestroga! IP: *.mmpnet214.tnp.pl 20.06.15, 06:39
        NIE POLECAM!! 18.06 moj chlopak mial wyjechac z Holandii do Polski. Wszystko zarezerwowane i potwierdzone, ale 4 godziny przed wyjazdem zadzwonili do niego ze bus jest w serwisie i przekladaja wyjazd na nastepny dzien na 17. Zadzwonilam z pytaniem co to ma znaczyc a kobieta powiedziala ze tego sie nie da przewidziec i ze to nie ich wina. On musial wyjechac w czwartek z holandii a oni odstawili taki cyrk. Pytalam tej kobiety co jesli bus wyjdzie z serwisu na przyklad nastepnego dnia o 12? Odpowiedziala ze wyjazd i tak bedzie o 17. Pytalam jak to a ona ze zawsze o tej godzinie wyjezdzaja (???) Nawet w awaryjnej sytuacji???? Dla mnie to zenada nie firma, sa smieszni i nie powinni istniec. Liczy sie dla nich chyba kasa a nie zadowolenie klienta. Wyraznie widac ze pozytywne opinie sa napisane przez jedna osobe... poza tym widze tutaj ze bus zepsul im sie nie pierwszy raz wiec nie dosc ze nie sa przygotowani na ewentualne usterki to jeszcze kobieta wciska mi przez telefon ze tego nie da sie przewidziec (robisz glupia z siebie kobieto nie ze mnie) Po prostu rece opadaja. EUROLANSER zrobcie ludziom ta przyjemnosc oszczedzcie nerwow i zamknijcie swoja dzialalnosc bo sie nie nadajecie!!!!!
        musialam w ekspresowym tempie poszukac innego przewoznika i na szczescie niektorzy sa kompetentni czego nie da sie powiedziec o zenujacej firmie eurolanser!
        widze ze nie oszczedzacie ludziom nerwow i po prostu macie ich gdzies. Nigdy nie skorzystam z waszych 'uslug' bo szkoda placic amatorom. PO PROSTU WSTYD.
        • Gość: Aura Re: firma eurolanser! PRzestroga! IP: *.dynamic.upc.nl 01.09.15, 09:36
          Witam

Rowniez nie polecam.Jakis czas temu mialam podobna sytuacje rowniez jedna z nich zadzwonila do mnie ze jest awaria i ze wyjedziemy kilka godz pozniej (zamiast o 10.00 beda o 17.00 bo tak kazdemu pasuje)nie bylo mi to na reke ale coz .W busie dowiedzialam sie ze nikomu taki wyjazd nie pasowal tzn kazdy chcial jechac wczesniej .Tak bylo na reke jedynie wlascicielka.Mysle wiec ze z tymi awariami to wielka sciema.Nie jada bo im sie nie oplaca i zwyczajnie kombinuja i czekaja na wiecej pasazerow i nie obchodzi ich ze sie umowily wczesniej na konkretna godzine.
          Do tego sposob w jaki zalatwiaja interesy,hamstwo w glosie tego nie da sie zrozumiec w dzisiejszych czasach a zwlaszcza na konkurencyjnym rynku przewozow.Busow jest wiele kazdy ma wybor ja juz nigdy do eurolansera nie wsiade.
    • Gość: Pani Kazia Re: firma eurolanser! PRzestroga! IP: *.adsl.online.nl 15.11.15, 20:41
      PORAZKA! OMIJAJCIE SZEROKIM LUKIEM! OSZUSCI I KLAMCY!
    • agat.aagata Re: firma eurolanser! PRzestroga! 18.12.15, 19:20
      jak zosalismy potraktowani przez firme EuroLanser a dokladnie przez szefowa tej że firmy.
      dnia z 17 na 18 grudnia 2015 roku wracająć z Holandii do Polski.
      Jechaliśmy w obie strony z POlski do Holandii i nastepengo dnia z holandii do polski, zapłaciliśmy za uslugę transportu 1080zl!!( nie mała suma), a właścicielka frmy EuroLanser potraktowała nas chamstwem arogancją , i krzykami oraz nie dotrzymaniem wcześniejszego ustalenia, czyli odstawienia nas pod adres ,gdzie nawet na wizytówce reklamują sie taka usługą, jednak chyba z lenistwa, szefowa wżej wymienionej firmy poinformowała nas że wysadza nas na dworcu, po 16 godzinach podróży!!!! .Zasłaniająć sie nie kopentencją swojego pracownika Damiana S. który jest w porzadku osobą i nie mamy mu nic do zażucenia.
      Pan Damian wiózł nas nas do połowy drogi a w niemczech nastąpiła zmiana kierowców (miało nie być zadnych przeiadek) i z niemiec do polski naszym kierowca stała sie nasza felerna szefowa
      Gdy już bylisy w We Wrocławiu myśląć ze spokojnie dojedziemy do domu kobieta poinformowała nas ze wysadzi na na dworcu a nie pod domem.Zapytana dlaczego ?i że ustalenia były inne,
      zaczęła krzycząć i smiejąć sie nam w twarz twierdząc , że kierowca jest tylko od jazdy, a sama wcześniej wysłała nam sms ( na co mamy dowóód w postaci tego smsa) że bedzie sie z nami kontaktował i ustalał szczegóły podróży kierowca.
      Swoim prostackim i nie profesjonalnym zachowaniem, nawet krzyczała że nas wyżuci na pierwszym lepszym skrzyżowaniu, oskarżająć nas o agresję , która to agresja była skierowana w naszą stronę i tym samym swoim postępowaniem stwarzała zagrożenie na drodze.
      Pierwszy raz, a podróżujemy często, zostaliśmy tak potraktowani dlatego też nie odpuścimy i choć z pewnoscia szefowa bedzie usuwać nasze posty bedziemy nadal je udostępniać ku przestrodze innym klientom!! tak sie nie trakuje klientów a na pewno nie przez właścisiela
    • agat.aagata Re: firma eurolanser! PRzestroga! 18.12.15, 19:24
      kłamcy i oszuści mowią jedno a robią drugie .
      Szefowa wredny babsztyl
    • agat.aagata Re: firma eurolanser! PRzestroga! 18.12.15, 19:25
      Szefowa wredny babsztyl
    • agat.aagata Re: firma eurolanser! PRzestroga! 18.12.15, 19:30
      oszuści mówią jedno a robią drugie napisane z pod adresu pod adres a potem sie tego wypierają nie polecam chyba że chcecie być oszukiwanym klientem i podróżować 20 godz z holandii do Wrocławia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka