Dodaj do ulubionych

Sprzedam wakacje.

IP: *.play-internet.pl 09.04.17, 22:53
Odsprzedam pobyt w hotelu Zante Village, na Zakynthos. Od 21.07.2017 / 11 dni z wylotem z Warszawy. Opcja all inclusive. Cena 6000. Dla rodziny 2 os dorosłe i 1 dziecko, nasze ma 9 lat
Zaliczka w kwocie 900 zł została już wpłacona, pozostało 5100 zł do zapłacenia na 30 dni przed wylotem. Wycieczka zawiera wszelkie gwarancje i ubezpieczenia, od kosztów rezygnacji również.
Wycieczka kupiona w bardzo okazyjnej cenie, na tą chwilę w terminie np 28 lipiec kosztuje 7700 na 8 dni. Wystarczy przebukować umowę w biurze podróży w Warszawie. Z powodów osobistych musimy zrezygnować. Oferta wystawiłem również na innych grupach. Polecam. Jeśli ktoś zainteresowany, więcej informacji priv.
Obserwuj wątek
    • Gość: seba11 Re: Sprzedam wakacje. IP: *.play-internet.pl 09.04.17, 23:07
      Zapomniałem dodać, że w pokoju jest możliwość dwóch dostawek, także spokojnie można dopłacić za drugie dziecko, trzeba tylko ustalić w biurze jaka byłaby kwota do dopłaty. Jak rezerwowaliśmy, to akurat była promocja, i za naszą córkę płaciliśmy około 500 zł, teraz pewnie jest drożej, ale to można dopytać w biurze RT.
    • kasiamas Re: Sprzedam wakacje. 12.04.17, 11:40
      Czy to nadal aktualne?
      • Gość: Magda. N Re: Sprzedam wakacje. IP: *.centertel.pl 12.04.17, 18:31
        Jestem zainteresowana. Które to biuro ? Oferte tego hotelu ma Rainbow Tours. Mogę kopic od Pani od razu.
    • Gość: Boder Re: Sprzedam wakacje. IP: *.free.aero2.net.pl 21.05.17, 17:04
      Witam, czy oferta nadal aktualna?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka