Dodaj do ulubionych

Szarpie Travel

06.03.11, 10:13
W te wakacje planuję wybrać się na obóz właśnie z tym biurem podróży. Zastanawiam się pomiędzy Włochami a Hiszpanią. Czy ktoś może był już tam? Co lepiej wybrać? Czy w ogóle warto jechać z nimi za granicę? Co prawda byłam już dwukrotnie z tym biurem na koloniach, ale jedynie w Polsce.
Obserwuj wątek
    • kiteperla.pl Re: Szarpie Travel 07.03.11, 19:03
      Szkoła kitesurfingu kiteperla.pl zaprasza
      Obozy od 990zł ze szkoleniem

Nikt nie pływa my pływamy w dni bez wiatru uprawiamy wakeboarding czyli alternatywe dla kitesurfingu.

Organizujemy wycieczki rowerowe, ogniska grille wspólnie chodzimy na imprezy! Wieczorami wykłady o pierwszeństwie na wodzie, najlepszych miejscach do kitesurfingu na świecie oraz o sprzęcie.

Nie jesteśmy biurem turystycznym wybierając nasz obóz masz zagwarantowane:
      Organizacje profesjonalnych instruktorów a nie przypadkowych animatorów!
      Niską cenę ponieważ omijasz prowizję pobieraną przez biura
      dobrą zabawę ponieważ o każdego dbamy indywidualnie
      www.kiteperla.pl
      info@kiteperla.pl
      • waikiki2011 Re: Szarpie Travel 14.03.11, 23:39
        [quote]Nie jesteśmy biurem turystycznym wybierając nasz obóz masz zagwarantowane:
        Organizacje profesjonalnych instruktorów a nie przypadkowych animatorów!
        Niską cenę ponieważ omijasz prowizję pobieraną przez biura[/quote]
        A więc zapomnij o ubezpieczeniu ( a nie trudno tu o wypadek), o zwrocie kosztów z funduszu gwarancyjnego, gdy organizator ulotni się :), o możliwości sprawdzenia faktycznych umiejętności i uprawnień instruktorów i wychowawców, czyli "róbta co chceta".
        Bez koncesji dla organizatorów takowej turystyki (do sprawdzenia na: www.turystyka.gov.pl/CRZ.aspx ) wyjazdy takowe są niezgodne z prawem i ewentualne roszczenia wobec organizatorów są niemal nie do wyegzekwowania.
        Już raz to przerabiałam i kłopoty mam do dziś :/
        [quote]Niską cenę ponieważ omijasz prowizję pobieraną przez biura[/quote]
        Pewnie to wolontariusze,którzy tylko marzą o sprawieniu Ci niezapomnianych wakacji, opiekując się Tobą indywidualnie :)
    • maleusmaleficarum Re: Szarpie Travel 14.03.11, 11:45
      poczytaj może opinie, tych którzy wyjeżdżali z nimi na zagraniczne wyjazdy www.kolonieiobozy.pl/opinie-wszystkie
      pewnie sporo zależy od hotelu, bo oba kraje są fajne
      • kasia_piet Re: Kulka 10.04.11, 17:16
        Wysyłam córkę z koleżanką do Kulki na 4 turnus od 29/07 do 08/08
        Kto jeszcze jedzie w tym terminie?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka