Gość: ore IP: 5.2.1D* / *.public.svc.webtv.net 29.06.02, 05:11 jade do norwegi do pracy na farmie wezme dwie uczciwe i pracowite osoby Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gonzales Re: praca w norwegi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.02, 07:16 Kiedy i na jak długo chcesz jechać? Na czym konkretnie polega praca? Napisz coś więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sedzia Re: praca w norwegi IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 29.06.02, 10:28 Gość portalu: ore napisał(a): > jade do norwegi do pracy na farmie wezme dwie uczciwe i pracowite osoby Podaj swoje namiary musze sprawdzic Twoja uczciwosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: praca w norwegi IP: 2.4.STABLE* / 172.18.231.* 29.06.02, 13:46 Ja tez jade do norwegji i szkukam Kaogos z "Jajem" z tym ze ja sie wybieram na rok. Jade samochodem w okolice Hamar 18 lipca narazie mam jednego niezdecydowanego kumpla. I to bolo by wporządko tylko on jest niezdecydowany i to boli . Jest Konic czerwca a on uzaleznia to od egzaminow . Chetnie bym z kims pogadal o wyjeździe. Podaje email jesli ktos by sie zdecydowal pogadac to wysle moj nr tel. hornet1980@hoga.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kania Re: praca w norwegi IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 29.06.02, 23:43 Gość portalu: ore napisał(a): > jade do norwegi do pracy na farmie wezme dwie uczciwe i pracowite osoby Razem z moim chłopakiem chętnie byśmy z Tobą pojechali. Szczęśliwie w czerwcu udało nam się skończyć sesje i dzięki temu mamy trzy miesiące wolnego (nawet cztery, jeśli by było trzeba- uczelnia nie zając, nie ucieknie). Bardzo chcemy więc co nieco w tym czasie zarobić. Jeśli jesteś zainteresowany, to wyślij maila na adres: ewkawa@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś