Dodaj do ulubionych

praca w norwegi

IP: 5.2.1D* / *.public.svc.webtv.net 29.06.02, 05:11
jade do norwegi do pracy na farmie wezme dwie uczciwe i pracowite osoby
Obserwuj wątek
    • Gość: Gonzales Re: praca w norwegi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.02, 07:16
      Kiedy i na jak długo chcesz jechać? Na czym konkretnie polega praca? Napisz coś
      więcej.
    • Gość: sedzia Re: praca w norwegi IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 29.06.02, 10:28
      Gość portalu: ore napisał(a):

> jade do norwegi do pracy na farmie wezme dwie uczciwe i pracowite osoby

Podaj swoje namiary musze sprawdzic Twoja uczciwosc
      • Gość: Jakub Re: praca w norwegi IP: 2.4.STABLE* / 172.18.231.* 29.06.02, 13:46
        Ja tez jade do norwegji i szkukam Kaogos z "Jajem" z tym ze ja sie wybieram na
        rok.
        Jade samochodem w okolice Hamar 18 lipca narazie mam jednego niezdecydowanego
        kumpla. I to bolo by wporządko tylko on jest niezdecydowany i to boli .
        Jest Konic czerwca a on uzaleznia to od egzaminow . Chetnie bym z kims pogadal
        o wyjeździe.

Podaje email jesli ktos by sie zdecydowal pogadac to wysle moj nr tel.
        hornet1980@hoga.pl
    • Gość: kania Re: praca w norwegi IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 29.06.02, 23:43
      Gość portalu: ore napisał(a):

> jade do norwegi do pracy na farmie wezme dwie uczciwe i pracowite osoby

Razem z moim chłopakiem chętnie byśmy z Tobą pojechali. Szczęśliwie w czerwcu
      udało nam się skończyć sesje i dzięki temu mamy trzy miesiące wolnego (nawet
      cztery, jeśli by było trzeba- uczelnia nie zając, nie ucieknie). Bardzo chcemy
      więc co nieco w tym czasie zarobić. Jeśli jesteś zainteresowany, to wyślij maila
      na adres: ewkawa@wp.pl

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka