adrutko 21.06.05, 14:04 Hej Powiem krótko mam mało kasy ale wielkie chęci na leżenie na gorącym piasku - jakie biuro wybrać, kiedy polecieć i gdzie?Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konrad.boryczko Re: Tunezja czy Egipt 21.06.05, 14:07 Jak masz malo kasy, to musisz uwzglednic, ze w Egipcie 18(?) dolarow wydasz na wize. W Tunezji nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Tunezja czy Egipt IP: *.chello.pl 22.06.05, 20:51 Wiza nie kosztuje 18$ tylko 15$ ! Ja wybrałabym Egipt, może plaże nie są tak ładne jak w Tunezji, ale zamiast na piasku można poleżec na leżaczku. Poza tym w Egipcie pogoda na opalanie gwarantowana , a w Tunezji różnie może byc, może sie zdażyć ,ze bedzie padało pól Twojego urlopu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrutko Re: Tunezja czy Egipt IP: *.class147.petrotel.pl 23.06.05, 09:40 Dzięki Mam nadzieję że uda mi się coś upolować z last minute i że pogoda mi dopisze - w końcu urlop mam w drugiej połowie września - więc mam stracha.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baczek Re: Tunezja czy Egipt IP: *.chello.pl 24.06.05, 15:23 W Tunezji z pogoda bywa roznie, a w Egipcie masz slonce gwarantowane.Niby wiza kosztuje do Egipta, ale wiecej wydasz na lezaki i browarek w Tunezji. Zdecydowanie polecam Egipt. Odpowiedz Link Zgłoś