Dodaj do ulubionych

Last minut +50

12.12.13, 11:13
Witam
Jestem osobą po pięćdziesiątce, nie dysponuję wielką kasę, ale mam apetyt na życie i lubię wypadały organizowane trochę na żywioł czyli, czyli z lasta. Odpoczywam, zwiedzam ale bez większych eskapad i nadwyrężania sił. Lubię też krótkie wypady w góry. Szukam więc koleżanek o podobnych preferencjach.
Chętnie wybrałabym się w z końcem grudnia lub w styczniu gdzieś gdzie jest ciepło np. Wyspy Kanaryjskie lub Cypr jeżeli będą w atrakcyjnych cenach (obecnie na Cypr można lecieć z wyżywieniem za 699 zł.). Mieszkam na południu Polski, dlatego w grę wchodzą wyloty z Katowic lub Krakowa. Mogę rozważyć też wyjazd na kilka dni lub weekend w góry. Zapraszam do kontaktu, jeżeli nawet teraz nic nie wyjdzie to późna wiosną można się gdzieś ruszyć.
Obserwuj wątek
    • marta-os54 Re: Last minut +50 13.12.13, 17:47
      Mam urlop od 21-28 grudnia.Jestem zainteresowana,ale niestety tylko w tym czasie.Mieszkam w okolicach Warszawy.Wylot z Krakowa lub Katowic nie jest dla mnie problemem.
      • krydia Re: Last minut +50 13.12.13, 19:12
        Marto okres świąteczny niestety u mnie odpada, a Ty akurat masz w tym okresie urlop. Mogę rozważać dopiero samą końcówkę grudnia lub styczeń.
        • marta-os54 Re: Last minut +50 13.12.13, 19:37
          Szkoda.Następny urlop mam dopiero w czerwcu.Jeśli będziesz chciała wyjechać w tym czasie to pisz na gazetowy marta-os54gazeta.pl. Pozdrawiam Marta
          • krydia Re: Last minut +50 14.12.13, 09:07
            Marto poszła poczta w świat- a Twoja małpa gdzieś uciekła :)
    • awk1 Re: Last minut +50 14.12.13, 12:16
      Jestem zainteresowana Twoją propozycją. Mieszkam w okolicy Katowic, czas nieograniczony, budżet niestety tak :( stąd liczę na last_y. I tak jak Ty jeśli nie teraz, to może w niedalekiej przyszłości :).
      • krydia Re: Last minut +50 14.12.13, 14:01
        Super - nie każdemu odpowiadają wyjazdy niskobudżetowe, dlatego i pod tym kątem osoby muszą się dobrać. Jeżeli masz ochotę to zapraszam na priva, mbb55@wp.pl mogłybyśmy się trochę poznać, będzie potem łatwiej coś uzgodnić. Może uda się zorganizować paczkę babeczek, które mają podobne preferencje i razem wyruszymy.
        • awk1 Re: Last minut +50 14.12.13, 14:47
          Dzięki za już maila, napiszę później. Już się cieszę na nasza znajomość, Olka
      • elizabett7 Re: Last minut +50 02.01.14, 16:50
        jestem z okolic Katowic i jestem chetna na wspolne wyjazdy te blizsze i te dalsze. Prosze
        o kontakt elizabett7@tlen.pl
    • zonia56 Re: Last minut +50 15.12.13, 17:48
      Cześć.
      Odpowiada mi Twoja propozycja. Ja też szukam kogoś na wspólny, niedrogi wyjazd(y). Chętnie się podłączę, jeśli to możliwe. Mieszkam w Krakowie, wiek 50+. Pracuję, ale mam do wykorzystania kilka dni urlopu za 2013r. i cały urlop w przyszłym roku. Z weekendami też często nie mam co zrobić. Byłoby fajnie gdyby.....
      Odpowiedz, proszę.
      • krydia Re: Last minut +50 16.12.13, 09:16
        Nie ma sprawy możemy coś pokombinować :) , pisz na priva, adres w poście wyżej.
        Może jakiś krótki wypad w góry 2-3 dni dla wszystkich chętnych i bliższe poznanie. Jak się ludzie znają to potem sprawniej można zorganizować jakiś dłuższy wyjazd zagraniczny. Co dziewczyny na taka propozycję?
        • rosa54 Re: Last minut +50 18.12.13, 10:51
          witam. Mogę dołączyć do grona? Ja jestem z Wrocławia więc też odpowiadają mi wyjazdy z południa Polski. Lubię podróże , zwiedzanie, morze i góry -[ mam do nich blisko] - więc chętnie dołączę. Pozdrawiam
          • kry22 Re: Last minut +50 09.01.14, 20:15
            Witam. Mieszkam w Wałbrzychu , do Wrocławia blisko może w okresie urlopowym zorganizujemy jakis wyjazd "na lasta", mi odpowiadałby termin czerwcowy bo wtedy jeszcze nie jest tak drogo.Pozdrawiam.
            • rosa54 Re: Last minut +50 10.01.14, 21:47
              kry22 witam . A jakie wyjazdy preferujesz ? W ogóle napisz coś o sobie na adres e-mail; meduza1678@wp.pl Pozdrawiam. rosa54
              • rebeka57 Re: Last minut +50 08.02.14, 13:59
                witam.Chetnie do Was dolacze--jestem otwarta na ciekawe miejsca I niespodzaianki--moze jeszcze w lutym planujecie jakis wypad??? moj email rebeka75@onet.pl.Serdecznie pozdrawiam, Rebeka
      • pantera.0 Re: do Zonia 56 17.12.13, 08:22
        Jestem w podobnym wieku i też z Krakowa. Jeśli będziesz planowała jakiś wyjazd, to proszę o kontakt - możemy się wspólnie zorganizować: pisz na ewap2412@wp.pl
        • krydia Re: do Zonia 56 18.12.13, 09:32
          Jesteśmy chyba trzy z Krakowa, więc może uda się coś zorganizować, jeżeli dziewczyny się nie rozmyślą. Z doświadczenia wiem, że nie koniecznie wszystkim się chce :). Ja planuję maj ewentualnie początek czerwca , więc powiadomię wszystkie które się ze mną kontaktowały (nie tylko te z Krakowa) - biorę pod uwagę tylko lasty. Uważam , że przynajmniej z Krakowa dziewczyny powinny się wcześniej spotkać- co wy na to krakowianki?
          • pantera.0 Re: do krydia 18.12.13, 21:39
            oczywiście spotkanie jest dobrą propozycją - zaproponuj miejsce, termin i godzinę (raczej popołudniową) a kto będzie chciał przyjść dostosuje się.
            • krydia Re: do krydia 19.12.13, 12:03
              Pantera napisz do mnie na priva mbb55@wp.pl - dogadamy się co do spotkania i umieścimy potem na forum.
        • rosa54 Re: do Zonia 56 19.12.13, 08:43
          Mogę dołączyć do grona? Jestem z Wrocławia , dojazd na spotkanie też możliwy więc czekam na jakąś wiadomość. Ja w tym roku .Ja w tym roku wiosną chętnie zwiedziłabym Maroko lub Izrael np.7+7. ale mogę dostosować się do większości. Pozdrawiam
          • krydia Re: do Zonia 56 19.12.13, 12:10
            Zonia - oczywiście, że możesz - tylko ja osobiście nie piszę się na Maroko ani Izrael - ale raczej na Grecję, Hiszpanie lub Maderę - nie wiem jakie kierunki odpowiadają innym dziewczynom, ale zawsze można się dogadać i jakoś dobrać w pary lub wyjechać większą grupą. Jeżeli spotkanie krakowskie dojdzie do skutku i podejmiemy jakieś wspólne decyzje poinformujemy o tym na forum. Dziewczyny którym będzie pasował wyjazd zawsze będą mile widziane.
          • zonia56 Re: do Zonia 56 21.12.13, 23:39
            rosa54 napisała:

> Mogę dołączyć do grona? Jestem z Wrocławia , dojazd na spotkanie też możliwy wi
            > ęc czekam na jakąś wiadomość. Ja w tym roku .Ja w tym roku wiosną chętnie zwied
            > ziłabym Maroko lub Izrael np.7+7. ale mogę dostosować się do większości. Pozdra
            > wiam
            Cieszę się, że chcesz dołączyć do nas-Krakowianek, bo odpowiadają mi twoje pomysły, chociaż myślałam o Turcji 7+7 ale jestem elastyczna. Postaraj się być na spotkaniu, jeśli dojdzie do skutku.
            • rosa54 Re: do Zonia 56 23.12.13, 21:51
              pozdrowienia z Wrocławia. U mnie chwila relaksu po pracowitym dzisiejszym dniu więc tu jestem. Mam nadzieje że spotkanie dojdzie do skutku dlatego czekam na dalsze wiadomości w tym temacie. ŻYCZĘ WESOŁYCH ŚWIĄT.
    • ama-rin Re: Last minut +50 19.12.13, 22:43
      Witaj,chętnie poleciałabym gdzies do ciepla.Czy masz wybrany termin?Czy Sylwester wchodzi w grę?Pozdrawiam.Basia
      • krydia Re: Last minut +50 20.12.13, 11:56
        Basiu teraz już odpuszczam, miałam zamiar wyjechać we wcześniejszym terminie grudniowym kiedy ceny były zachęcające - nie znalazłam chętnych- teraz ceny szybują już w górę. Pojadę dopiero w maju- no chyba żeby coś super taniego było na Kanary wcześniej, ale na 100% nastawiam się na maj/czerwiec.
    • flo0 Re: Last minut +50 22.12.13, 12:33
      Mieszkam na południu Polski/podkarpacie/.Szukam osoby z którą mogłabym wyjechać tam gdzie słońce. Rozważam wyjazd styczeń -marzec. Wiosną na kilka dni lub weekend w góry, połazikować i mile spędzić czas . Zapraszam do kontaktu,
    • krydia Re: Last minut +50 29.12.13, 11:12
      Dwie krakowianki spotkały się w celu uzgodnienia preferencji wyjazdowych, chętne do przyłączenia się proszone są o kontakt osoby zdecydowane na wyjazd opcjonalnie 7x7 czyli objazdówka oraz 7 lub14, samolot , wczasy pobytowe + zwiedzanie na miejscu.
      • rosa54 Re: Last minut +50 30.12.13, 23:47
        Chętnie dołączę. Czekam na więcej wiadomości.Pozdrawiam
        • zonia56 Re: Last minut +50 05.01.14, 00:55
          Napisz proszę na: zoja_sz@wp.pl to na pewno wspólnie uda nam się coś ustalić. Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością.
        • zonia56 Re: Last minut +50 06.01.14, 14:01
          rosa54 napisała:

> Chętnie dołączę. Czekam na więcej wiadomości.Pozdrawiam
          Mnie też kusi Maroko, więc może uda nam się wspólnie, chociaż odległość między nami... spora.
          Spróbujmy jednak, więc pisz na pryw. bo na forum gazety można się pogubić - zoja_sz@wp.pl Czekam i pozdrawiam.
        • egi-pt2 Re: Last minut +50 07.01.14, 20:53
          Witam serdecznie. Chętnie się dołączę do wyjazdu czerwcowego.Jestem z południa Polski a konkretnie z Wałbrzycha.
    • malgosia47slask Re: Last minut +50 14.01.14, 20:17
      48 ze śląska. dolacze do fajnych babek w moim wieku. urlop sie znajdzie.
    • a_ska1 Re: Last minut +50 21.01.14, 22:42
      a ja byłabym zainteresowana tymi krótkimi wypadami w góry :)
      np. Turbacz, Lubomir, Mogielica i inne zdobycze do Korony Gór Polski.
      Zgłaszam się już teraz, ale to raczej propozycja na wiosnę/lato
      Ja - 50+ z Polski Centralnej, z dobrym dojazdem do Krakowa, Katowic, Wrocławia.
      • wyprawy200 Re: Last minut +50 07.02.14, 15:48
        ...a może ktoś dołączy do wypadu do Szczawnicy po 15 lutego?
        K+50
        • krydia Re: Last minut +50 07.02.14, 18:13
          Ja planuję ; ale bardziej odpoczynek i relaks niż łazikowanie- nie wiem co Ciebie interesuje.
          • wyprawy200 Re: Last minut +50 07.02.14, 20:36
            Myślę,że możemy się dogadać. Mogę np przed obiadem połazić po górkach,a później już możemy razem się delektować urokami uzdrowiska.Pozdrawiam.
            • krydia Re: Last minut +50 07.02.14, 22:01
              odezwij się na priva mbb55@wp.pl
              pozdrawiam
          • kornelia1962 Re: Last minut +50 08.02.14, 15:04
            Krydia bardzooooo chetnie dolacze do wspolnego odpoczynku czy lazikowania po kraju i poza nim ;) Mieszkam kolo stolicy ale to nie ma znaczenia wszedzie dojade ;) Prosze pisz na maila kornelia1962@wp.pl.....pozdrawiam serdecznie
            • wyprawy200 Re: Last minut +50 08.02.14, 16:49
              odpisałam na pocztę.
      • rosa54 Re: Last minut +50 08.04.14, 22:35
        Pisze sie na górskie wedrówki. Jeśli to nadal aktualne z twojej strony to prosze o kontakt= meduza1678@wp.pl , jestem z południa Polski
    • krydia Re: Last minut +50 22.01.14, 14:32
      UWAGA! szukamy chętnej dziewczyny na wyjazd z początkiem czerwca na Kretę. Jest nas trójka, poznałyśmy się na tym forum i dogadały, planujemy wyjazd w czwórkę (2 pokoje dwuosobowe)- może któraś ze zdecydowanych kobiet 50+ dołączy do nas. Dobrze żeby była z Krakowa lub najbliższych okolic tak by mogła przyjechać na spotkanie organizacyjno-zapoznawcze :), które odbędzie się z końcem lutego/początkiem marca. Pisać na email mbb55@wp.pl.
      • teresaw64 Re: Last minut +50 08.02.14, 21:56
        PILNE! Potrzebne zdecydowane dwie osoby (chętnie mężczyzna) do wzięcia udziału w wyprawie na własną rękę po Maroko. Moi znajomi musieli niestety zrezygnować. Została nas trójka (dwie kobiety i mężczyzna). Wynajmujemy auto. Zwiedzamy głównie przepiękne południe tego kraju. Pustynię i ocean też zaliczymy.
    • j0lik Re: Last minut +50 29.03.14, 09:40
      Jestem ciekawa czy już znalazłaś jakieś koleżanki na wyjazd .
      Byłabym zainteresowana ,chętnie na początku czerwca oferta last minute .
      Miejsce właściwie dowolne ,byleby było ciepło . Pobyt 10/14 dniowy , typowo wypoczynkowy Mieszkam w Krakowie
      • krydia Re: Last minut +50 11.04.14, 11:41
        j0lik - szukamy dziewczyny z Krakowa na wyjazd z początkiem czerwca ( 2 tygodnie Kreta), jeżeli jesteś zainteresowana pisz na priva
      • malgosia47slask Re: Last minut +50 01.05.14, 23:22
        też mam wolne w czerwcu i ochotę na trochę słońca. jestem niekonfliktową babką 48 lat . adres mejlowy randolph232@wp.pl
        • 1herona Re: Last minut +50 02.05.14, 09:02
          jeśli jesteś zainteresowana wyjazdem 7+7 Tunezja, Hiszpania albo Maroko w czerwcu to mój adres e.lod@op.pl
    • parisa66 Re: Last minut +50 30.03.14, 13:15
      Witaj
      Troche pozno znalazlam Twoje ogloszenie. Ja z Krakowa,48 ,moze kiedys razem cos ustalimy...
      moj mail banana6@o2.pl
      • ann_plus50 Re: Last minut +50 13.04.14, 20:07
        Interesuje mnie - maj, najlepiej początek, Turcja 7+7.
    • zofiakurzawa Re: Last minut +50 11.05.14, 12:00
      Witaj
      mam podobne problemy , ruchliwa dusza , brak chętnych
      niestety mieszkam w Łodzi i dal mnie najlepszą opcja wylotów byłaby W-wa
      daj znać , może jakiś wspólnie anti....znajdziemy
      sofii4@wp.eu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka