vivawawa 21.08.02, 13:05 jaki możecie polecić hotel z oferty ScandalHoliday w Playa de Palma ??? czy warto jechać na Majorkę we wrześniu ? myślę o atrakcjach nocnych :-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monika Re: Majorka + ScanHoliday = dobry wybór ???? IP: *.pol.lublin.pl 22.08.02, 14:15 MAJORKA JAKO TAKA JEST OKROPNA!!!! Przeczytaj sobie artykuł w "Przekroju" z 14.11.99 r.(mój). No, każdemu "biurowi turystycznemu" zdarzają się wpadki, ale generalnie miejsce przereklamowane. Chyba, że ktoś lubi kicz. Mieszka się w dyskotece (niemieckiej), tak że o rozrywki nie ma obawy... Polecam Grecję! Jak nie wierzysz, to poczytaj sobie jeszcze przewodniczki Pascala - są wiarygodne i w miarę dokładne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Majorka + ScanHoliday = dobry wybór ???? IP: *.whb.pl / 172.28.191.* 22.08.02, 14:44 Majorka ze scanHoliday jak najbardziej:-) jest bardzo fajnie duzo knajp:-) i mozna sie swietnie bawic nie jest to miejsce przereklamowane bedziesz bardzo zadowolona z tej wycieczki moja siostra i mama byly rok temu we wrzesniu wrocily zachwycone co do hotelu nie wiem ale bedac w biurze scan wiem ze mial on jeden hotel umieszczony w centrum...tani byl ale nie dalo sie w nim wytrzymac podobno halas z ulicy byl niesamowity ciagl imprezy ale jezeli jedziesz tam sie pobawic to moze nie bedzie ci to przeszkadzalo pozdrawiam ania Odpowiedz Link Zgłoś