Dodaj do ulubionych

Tunezja - Mahdia, hotel Dimess. Pytajcie :)

IP: *.cek.pl / 80.48.101.* 19.09.05, 19:00
Hej nie dawno wróciliśmy z mężem z wczasów w Tunezji, w Mahdii. Wybraliśmy
się tam z biurem Oasis. Macie pytania? Pytajcie, chętnie odpowiem ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Daria Re: Tunezja - Mahdia, hotel Dimess. Pytajcie :) IP: *.adsl.inetia.pl 23.09.05, 12:27
      Hej
      Ja mam pytanko odnośnie pogody i oczywiście wasze wrażenia co do miejscowości w
      której byliście.
      pozdrawiam
      • Gość: monika Re: Tunezja - Mahdia, hotel Dimess. Pytajcie :) IP: *.cek.pl / 80.48.101.* 12.10.05, 19:48
        Co do pogody to udała nam się idealnie, gorąco, ponad 30 stopni,w cieniu mąż
        spiekł sie na raka:).Jeżeli chodzi o miejscowość to główną atrakcją jej jest
        targ, na którym trzeba uważać o co pytamy (potrafią wcisnąć wszystko), my
        kupiliśmy przyprawy, których wogóle nie chcieliśmy(wkońcu przydały sie na
        prezenty). Ogólnie z Mahdii jeździ pociąg, którym dojedzie się do pobliskich
        miejscowości.
    • Gość: aga Re: Tunezja - Mahdia, hotel Dimess. Pytajcie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 14:02
      Mam pytanko :-) Slyszalam negatywne opinie o tym hotelu - fatalne żarcie, stary
      hotel, zniszczone pokoje... Jakie jest twoje zdanie?
      • Gość: monika Re: Tunezja - Mahdia, hotel Dimess. Pytajcie :) IP: *.cek.pl / 80.48.101.* 12.10.05, 19:56
        Tez przed wyjazdem szukaliśmy w internecie wiadomosci dotyczących Dimessa.
        Opinie były podzielone, jednym sie podobało inni byli zawiedzeni. Nie
        wiedzieliśmy czego mozemy się spodziewać. Według nas obsługa ok, bardzo mili :)
        i przyjaźnie nastawieni ludzie. Hotel dokładnie taki jak przedstawiaja na
        zdjeciach. Pokoje skromne, ale czyste, ręczniki zmieniane codziennie, basen
        przy chotelu przydawał się w upalne dni. Jezeli chodzi o jedzienie to obiady i
        śniadanio-kolacje ( my mieliśmy opcję all) smaczne i w miarę zróżnicowane,
        śniadania mimo wszystko monotonne. Ogólnie hotel oceniamy na 4+.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka