Dodaj do ulubionych

lot do Indii

06.09.05, 10:30
Witajcie,
chcemy sie wybrac z mezem do Indii- oczywiscie samolotem, jakie sa
przyblizone ceny biletow? Czy ktos ma porownanie, jakimi liniami oplaca sie
leciec?
O ile wiem, ceny na miejscu nie sa specjalnie nieprzyjazne- macie jakies
doswiadczenia z noclegami?
Pozdrawiam podroznikow smile
Obserwuj wątek
    • szwiling Re: lot do Indii 06.09.05, 17:31
      Ja lece w pazdzierniku Aeroflotem do Delhi - bilet z przesiadka w Moskwie, za
      2090zl kupiony w promocji pol roku wczesniej.Sztywno ustalony termin wylotu i
      przylotu.
      • dr_tusia Re: lot do Indii 07.09.05, 11:53
        Rozumiem, ze to tam i powrot?
        Czyli na dwie osoby ok.4000... uuu.
        Dzieki!
        • szwiling Re: lot do Indii 07.09.05, 17:48
          No tak by to wyszlo. Najtansze bilety o jakich slyszalem to jakies 1700-1800 zl
          (w obie strony)
          • maria-malena Re: lot do Indii 10.09.05, 11:20
            rzeczywiscie baaardzooo tanio, moge spytac czy to tez byl aeroflot, czy moze
            jakas promocja innych lini?
          • maria-malena Re: lot do Indii 11.09.05, 20:11
            szwiling napisał:

> No tak by to wyszlo. Najtansze bilety o jakich slyszalem to jakies 1700-1800
            zl
            >
            > (w obie strony)
            moge spytac jakimi liniami byl to lot i czy to byla jaks promocja?
            Pzdr
          • maria-malena Re: lot do Indii 12.09.05, 23:10
            a mozesz powiedziec cos blizej o tych najtanszych biletach? Jakie to byly linie?
            • sztormiak Re: lot do Indii 23.10.05, 23:37
              Też jestem zainteresowany , mieszkam w Gdyni i wiem iż zbliza sie klimatyczny
              możliwy do zniesienia okres w Indiach ,
              • madai Re: lot do Indii 24.10.05, 14:44
                www.aeroflot.com/

www.aerosvit.ua/eng
                • szwiling Re: lot do Indii 06.11.05, 14:55
                  Wlasnie wrocilem z Indii. Lot do Delhi w obie strony w promocji, Aeroflotem
                  kosztowal mnie 2090 zl (bilet kupiony 6 miesiecy wczesniej). Do Moskwy lataja
                  Tu-154, dosc klaustrofobiczne w srodku i buja, ale jak ktos lubi latanie z
                  wrazeniami to polecam goraco! Dalej leci sie juz Il-96, ogromny i komfortowy
                  samolot. Piloci rosyjscy sa naprawde mistrzami w swoim fachu, sadzaja samolot
                  jak piorko. Mam do nich duze zaufanie.
    • gtk Re: lot do Indii 09.11.05, 17:50
      Wróciłem z Indii przed miesiącem. Lot do Delhi przez Moskwę aerofłotem i z
      powrotem z Bombaju, razem 2300 PLN. Trochę nieciekawe przesiadki (szczególnie w
      drugą stronę, siedziałem na moskiewskim lotnisku 8 godzin), ale sam lot bardzo
      ok (bez pokazów filmów i informacji o parametrach lotu!).
      Negatyw: mój bagaż dotarł z jednodniowym opóźnieniem. Pozytyw: dotarł!!! smile
      Podobno można znaleźć jakieś tańsze loty ukraińskimi liniami przez Kijów. Nie
      sprawdzałem, ale może warto.
      Na miejscu ceny rzeczywiście przyjazne, w restauracjach, gdzie jadają miejscowi
      można spokojnie się najeść za 5-6 PLN. W super luksusowej, z klimą, kelnerami
      we frakach i stadem pikolaków ok. 25 PLN.
      Noclegi w zależności od miejsca i wytrwałości w targowaniu się od 35 PLN
      (Dehli, w tym frycowe, jak sądzę, bo to pierwsze noce) i 30 (Bombaj) do nawet 5
      (Bharatpur, potwierdzam to, co pisze Lonely Planet o Shogun Guest House, bardzo
      fajny facet go prowadzi).
      Życzę wielu wrażeń!
      • antiquedeco Re: lot do Indii 15.11.05, 14:13
        Potwierdzam, cena aeroflotem do Dehli to okolo 2000 w obie strony. Na miejscu
        przez 3 tygodnie wydatki zmiescily sie w okolo 1000 zl.
        Noclegi - od okolo 2 USD do kilkunastu - warunki dosc spartanskie - zwlaszcza w
        toaletach smile. Fajnie podrozuje sie pociagiem. Polecam wagony z klima smile.
        • michal_he Re: lot do Indii 26.04.06, 18:44
          polecam www.condor.com, czasem mają takie oferty że taniej się chyba nie da.
          ale tylko goa.
      • itnen Re: lot do Indii 19.11.05, 10:45
        lot aeroflotem 2100, noclegi już za kilka złotych. To czy tanio sie podróżuje
        zależy od umiejętności, bo wiadomo, nie sztuka wydać większą kasę na klimę w
        pociągach, zwłaszcza gdy się dużo jeździe. Podróżowanie pociągami to zresztą
        cały wielki temat. Mimo notorycznych opóźnień zawsze jednak docieraliśmy
        zgodnie z planem, a plan mieliśmy napięty, po prostu kombinowało się ile
        wlezie.
      • funia81 Re: lot do Indii 19.11.05, 16:03
        Jesli nie zalezy ci na wygodach, tylko na dachu nad glowa, to i w Delhi
        przespisz sie bez problemu za 4-5 zlotych od osoby.
    • maadzik3 Re: lot do Indii 21.11.05, 14:29
      My lecielismy aeroflotem - wyszlo najtaniej.
      M.
    • maadzik3 Re: lot do Indii 21.11.05, 14:30
      A co do naclegow - sa wszedzie i tanie bajecznie (zwykle za dwojke placilismy
      4-5$. Warunki zupelnie OK, jak sie Wam nie podoba warto poszukac innego miejsca.
      M.
    • rafi4 Re: lot do Indii 24.02.06, 13:42
      w listopadzie cena w obie strony 1600pln .aeroflot,promocja bilet kupiony
      poltora miesiaca wczesniej.
      • mimika10 Re: lot do Indii 22.03.06, 10:49
        kiedy najlepiej wyjechac do Indii?? w jakich miesiacach?
        • tniec Re: lot do Indii 01.04.06, 10:48
          ja bylem marzec kwiecien, juz bardzo cieplo, ale przed monsunem, taniej bo po
          sezonie
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka