Gość: kaka Re: Dominikana ?? :-) IP: *.mofnet.gov.pl 03.04.06, 10:28 :( za szybko mam pytanie o wyjazdy na Dominikane organizowane przez Portal Podróże.pl, jakieś rady, czy macie uwagi do samej organizacji wyjazdu itp. - ceny są atrakcyjne, ale... pozostaje wątpliwość czy wszystko jest ok. prosze o uwagi korzystających z ich usług dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Dominikana ?? :-) IP: 80.50.191.* 05.04.06, 09:47 przyłączam się, wyprzedziłeś mnie, ja również bardzo proszę o te informacje, czy ktos był na Dominikanie przez podróże tv???Chcemy jechać z czterolatkiem dlatego zależy mi żeby wypowiedział się ktoś kto korzystał z ich usług. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
inna57 Re: Dominikana ?? :-) 06.04.06, 13:49 Witam Osobiście nie lecialam na Dominikanę z podróże.pl ale już tam na miejscu spotkałam Polaków którzy mieli wątpliwą przyjemność wyjechać z tym "turoperatorem". Przelot na Dominikanę trwa 8-9 godzin, za cały catering pasażerowie otrzymali butelkę wody i paczkę krakersów. Jak się leci z normalnego biura to nak długi lot przypadają: dwa posiłki, drink powitalny, gorące i zimne napoje (oczywiście w cenie). Dodatkowa niemiła niespodzianka spotkała rodaków jeszcze na lotnisku kiedy kazano im dokonać opłaty po 200 zł od osoby, za co ? sami do końca nie wiedzieli ale bez tego samolot odleciałby bez nich. Na miejscu też nie było OK, otrzymali pokoje II kategorii, z widokiem na pralnię, daleko od basenu itd. Wybór należy do Was, ale ja odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: web Re: Dominikana ?? :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 14:10 ależ dlaczego? otrzymali to za co zapłacili. Masz tez pretensje do jakości dzinsów marki tesco? Odpowiedz Link Zgłoś