timur29 04.01.03, 12:23 chętnie obejrzałbym jakieś ciekawe fotki z podróży... co wy na to? mam nawet pomysł... może edysk? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawel9811 Re: zdjęcia 04.01.03, 12:37 Popieram. Pytanie jak to zorganizować? No i ile osob jest tym zainteresowana? pozdr. Odpowiedz Link
timur29 Re: zdjęcia 04.01.03, 15:56 przynajmniej już dwie to moze tak: www.edysk.pl login: Timur hasło: mysza33 już coś tam zostawiłem - dokładajcie swoje. A jeśli chodzi o zorganizowanie edysku... nie wiem... kazdy ma jeden tydzień? a może niech każdy stworzy własny folder i coś dokłada? Sam nie wiem i to juz zostawiam gospodyni forum Ale myślę ze pomysł jest dobry - czekam na opinie i pozdrawiam Odpowiedz Link
kambodja Re: zdjęcia 06.01.03, 11:59 Oglądałam bardzo się podobało .... Czyżby Iran ??? Pomysł - rewelacja spróbuję podokładać coś ze swoich zbiorów zdjęciowych - może właśnie w układzie "folderowym" (w razie problemów technicznych liczę na pomoc.......) takie jest moje zdanie (oj jak to "gospodyni forum" poważnie brzmi !!!ups....) Odpowiedz Link
kambodja Re: zdjęcia 06.01.03, 12:56 No to dołożyłam pare fotek, szybko się ściągają jest o.k. Zabrałam Ci trochę pamięci Timur, jak chcesz to usuń je i już ! Pozdrawiam i czekam na zdjęcia innych ! Pomysł super ! A powiedz czy można powiększać pamięć na dysku (cały czas mam wyrzuty sumienia, że tak dużo jej zabrałam.....) Odpowiedz Link
timur29 Re: zdjęcia 06.01.03, 18:38 przeeestań edysk jest darmowy więc nie ma strachu - mam jeszcze jeden a ten może być dla forum. to faktycznie jest iran Odpowiedz Link
timur29 Re: zdjęcia 07.01.03, 06:15 uff... uff... jak mawiał Winetou właśnie obejrzałem - twoje też są super Odpowiedz Link
krzysiek102 Re: zdjęcia 08.01.03, 16:38 Witam. Pozwoliłem sobie załadować do katalogu krzysiek102 kilka fotek. Pozdrawiam Krzysiek więcej na www.pbase.com/neo654/ Odpowiedz Link
timur29 Re: zdjęcia 08.01.03, 17:23 bardzo dobre Merymana to miejscowość? dla mnie super fotka Odpowiedz Link
krzysiek102 Re: zdjęcia 09.01.03, 09:10 timur29 napisał: > bardzo dobre > Merymana to miejscowość? dla mnie super fotka Meryemana to nie jest miejsowość. Jest to Dom Św. Marii. Znajduje się ok. 6 km od Efezu na zboczu Góry Słowików. Obecnie znajduje się tam skromna kapliczka, w której odprawiane są msze. Obok kapliczki znajduje się ściana na której można zostawiać życzenia, wypisane na skrawkach materiału. Skoro Ci się spodobało to zerknę na fotki i jeszcze coś dorzucę. Zapraszam na stronę z podpisu. Tam jest sporo zdjęć z tej podróży. Jeszcze jedno, przy wejściu były tablice informacyjne i jedna z nich była w języku polskim) Pozdrawiam Krzysiek www.pbase.com/neo654/ Odpowiedz Link
chris.w5 Re: zdjęcia 28.12.24, 16:02 pawel9811 napisał: > ile osob jest tym zainteresowana? jestem zainteresowany, pokazuję, również pozdrawiam Odpowiedz Link
pawel9811 Re: zdjęcia 06.01.03, 20:17 Czesc! zdjecia ekstra! Jak wyjde spod zwalowiska ksiazek (po sesji) to cosik tam dodam. Pozdrowienia z krainy, ktorej mieszkancy nie spia, zamiast wody w rzekach plynie kawa a jedynym marzeniem jest napisik zal. lub cyferka wieksza niz 2 w takiej malutkiej, zielonej ksiazeczce. P.S. A jeszcze kawal: w pokoju siedza studenci...atmosfera nerwowego wyczekiwania... -Jak myslicie pawel zdal? -mowi jeden. Nagle czyli WTEM! wchodzi szczesliwy osobnik o imieniu juz wymienionym uprzednio: - Zdalem!! tylko tej z obita szyjka nie przyjeli!!! ALE BRODACZ ZE MNIE lepiej cos zakuje... Odpowiedz Link
kambodja Re: zdjęcia 07.01.03, 09:02 Powodzenia z nauką sesja to straszna sprawa - wiem coś o tym...... Odpowiedz Link
malawi3 Re: zdjęcia 08.01.03, 18:35 a ja zapraszam na www.heller.pl/maciek - tylko ostrzegam, ze duzo ich mamy straszliwie.... Odpowiedz Link
kambodja Re: zdjęcia 09.01.03, 08:24 Krzysiek Ale miło pooglądać znane miejsca - Malawi - czy te z Tajlandii to też są z Phang Nga - tak mi się coś zdaje (Muslim Village i Wyspa Bonda ?). Krzysiek - super Ci wyszły zdjęcia z wnętrza Aya Sofia - używałeś jakiejś dodatkowej lampy ??? Odpowiedz Link
kambodja Re: zdjęcia 09.01.03, 08:29 Krzysiek - nie wiem kiedy byłe w Stambule ale ten przewrócony statek nadal tam stoi ? Jak byłam w lipcu w 1999r. wyglądał identycznie ! Czyba, że to nie ten ! Odpowiedz Link
malawi3 Re: zdjęcia 09.01.03, 10:20 kambodja napisała: > > Krzysiek > Ale miło pooglądać znane miejsca - Malawi - czy te z Tajlandii to też są z > Phang Nga - tak mi się coś zdaje (Muslim Village i Wyspa Bonda ?). > Krzysiek - super Ci wyszły zdjęcia z wnętrza Aya Sofia - używałeś jakiejś > dodatkowej lampy ??? Phang Nga jak najbardziej - i Wyspa Bonda tez sie zgadza )) Odpowiedz Link
chris.w5 Re: zdjęcia 16.12.24, 18:58 timur29 napisał: > chętnie obejrzałbym jakieś ciekawe fotki z podróży... nie wiem, czy ciekawe, ale z podróży. Podaję link zdjęcia (zdjęcia wstawiane bezpośrednio na Gazeta.pl Forum są kiepskiej jakości), Deutsche Bank, zbudowany w 1927 według projektu niemieckiego architekta Maxa Grantza, podlega ochronie zabytków, widok z Tribseer Straße, stare miasto Altstadt, Hansestadt Stralsund, Mecklenburg-Vorpommern Odpowiedz Link
chris.w5 Stralsund 17.12.24, 19:16 stare miasto Altstadt, Hansestadt Stralsund, Mecklenburg-Vorpommern Odpowiedz Link
chris.w5 Stralsund 18.12.24, 15:23 stare miasto Altstadt, wieża ewangelicko-luterańskiej bazyliki Sankt-Marien-Kirche, Hansestadt Stralsund, Mecklenburg-Vorpommern Odpowiedz Link
chris.w5 Stralsund 19.12.24, 03:06 widok z hotelu o poranku, Hansestadt Stralsund, Mecklenburg-Vorpommern Odpowiedz Link
chris.w5 Stralsund 22.12.24, 16:58 widok z hotelu o poranku, Hansestadt Stralsund, Mecklenburg-Vorpommern Odpowiedz Link
chris.w5 Stralsund 23.12.24, 23:30 widok z hotelu o poranku, Hansestadt Stralsund, Mecklenburg-Vorpommern Odpowiedz Link
chris.w5 Stralsund 25.12.24, 14:52 Tribseer Damm, Hansestadt Stralsund, Mecklenburg-Vorpommern Odpowiedz Link
chris.w5 Stralsund 26.12.24, 20:22 staw Knieperteich, w tle Weißen Brücken, Białe Mosty, widok z Tribseer Damm, Hansestadt Stralsund, Mecklenburg-Vorpommern Odpowiedz Link
chris.w5 Stralsund 27.12.24, 15:23 Tribseer Damm, Hansestadt Stralsund, Mecklenburg-Vorpommern Odpowiedz Link
chris.w5 Stralsund 28.12.24, 15:48 widok z hotelu o poranku, Hansestadt Stralsund, Mecklenburg-Vorpommern Odpowiedz Link
chris.w5 Stralsund 30.12.24, 22:13 staw Knieperteich, widok z Tribseer Damm, Hansestadt Stralsund, Mecklenburg-Vorpommern Odpowiedz Link
chris.w5 Stralsund 01.01.25, 20:09 Hostel Younior-Hotel, Tribseer Damm, Hansestadt Stralsund, Mecklenburg-Vorpommern Odpowiedz Link
chris.w5 Stralsund 02.01.25, 19:50 staw Knieperteich, Hansestadt Stralsund, Mecklenburg-Vorpommern Odpowiedz Link
chris.w5 Stralsund 04.01.25, 02:40 staw Knieperteich, Hansestadt Stralsund, Mecklenburg-Vorpommern Odpowiedz Link
chris.w5 Stralsund 06.01.25, 22:00 stare miasto Altstadt, Knieperwall, Hansestadt Stralsund, Mecklenburg-Vorpommern Odpowiedz Link
chris.w5 Stralsund 07.01.25, 23:49 stare miasto Altstadt, widok z Knieperwall, Hansestadt Stralsund, Mecklenburg-Vorpommern Odpowiedz Link
chris.w5 Stralsund 09.01.25, 15:10 staw Knieperteich, Hansestadt Stralsund, Mecklenburg-Vorpommern Odpowiedz Link
chris.w5 Stralsund 11.01.25, 15:52 staw Knieperteich, Hansestadt Stralsund, Mecklenburg-Vorpommern Odpowiedz Link
chris.w5 Stralsund 14.01.25, 15:56 Weiße Brücke, Biały Most, na stawie Knieperteich, Hansestadt Stralsund, Mecklenburg-Vorpommern Odpowiedz Link
chris.w5 Stralsund 17.01.25, 02:43 staw Knieperteich, Hansestadt Stralsund, Mecklenburg-Vorpommern Odpowiedz Link
chris.w5 Re: zdjęcia 18.12.24, 20:05 forum 'Podróżnicy, odkrywcy i ...' z długą 22-letnią historią, ostatnio mało aktywne, sądzę, że mogę zaliczyć się do tych 'i', w wątku tym chcę pokazywać moje zdjęcia z podróży Odpowiedz Link