allgau 03.07.06, 23:03 wybieram się z nimi do Turcji, czy ktoś już to z nimi przećwiczył? Jak było? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karola742 Re: jettouristic - opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 07:41 Byłam z nimi 2 razy, gdyż mieli kiedyśniskie ceny na całkiem dobre hotele. Jedynym problemem było znaleźć w hotelu pilota, nigdy go nie było o wyznaczonych godzinach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: jettouristic - opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 08:51 Mam złe doświadczenia z Turcji.Fatalna organizacja, beznadziejny hotel. Właściciele podobno z kryminalną przeszłością. Odradzam! Odpowiedz Link Zgłoś
vdagv Re: jettouristic - opinie 04.07.06, 09:44 a ja polecam-byłam z nimi w Turcji kilka lat temu, wycieczkę kupowałam w ostatniej chwili (więc miałam aż jeden hotel do wyboru ;)) i byłam pełna najgorszych przeczuć. Wszystko mnie bardzo pozytywnie zaskoczyło-ani do organizacji ani do hotelu i pobytu nie miałam żadnych zastrzeżeń :) To były świetne wakacje:) Odpowiedz Link Zgłoś