Dodaj do ulubionych

Club Santana - TURCJA

06.07.06, 17:30
Cześć, czy ktoś może był w tym hotelu, co sądzicie o nim prosze o szczere
wypowiedzi.Wybiram się tam 26 lipca. pozdrawiam marta
Obserwuj wątek
    • Gość: betkak Re: Club Santana - TURCJA IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.06, 22:05
      Ogromna roznorodnosc polskiego turysty.
      Hotel ok. Dobre jedzenie, mila obsluga, pokoje czyste, codziennie sprzatane,
      plaza brudnawa. Maz twierdzi, ze 4**** dla niewymagajacych, choc wg mnie nie ma
      sie czego czepic
      • mkre2838 Re: Club Santana - TURCJA 07.07.06, 10:21
        dzięki za wypowiedz, pozdrawiam
    • Gość: Piotr Re: Club Santana - TURCJA IP: *.laczpol.net.pl 16.07.06, 21:09
      Byłem w zeszłym roku nigdy nie pojadę więcej do turcji. Fakt pokoje czystei
      obsługa wpożo natomiast co do jedzenia to tragedia cały czas to samo i niezbyt
      apetycznie wygląda.Do okoła hotelu jest wielki plac budowy nad morze trzeba
      było przechodzić przeż ruchliwą ulicę.Piasek na plaży strasznie gruby,wejscie
      do wody to wyczyn bo dno to skała z różnego rodzaju szczelinami w których można
      sobie zrobić niezłe AUĆ.Nie odradzam wyjazdu ale byłem też w hiszpanji w hotelu
      3* i było o wiele ,wiele lepiej.Byłem raz ito miwystarczy .Nie chciałem nikogo
      zniechęcić poprostu to są moje spostrzeżenia i doświadczenie.Pozdrawiam.Mój
      mail to pkoltonski@wp.pl żeby było wiarygodnie jak coś to spróbuje
      odpowiedzieć na pytania
    • Gość: aśka_78 Re: Club Santana - TURCJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 23:47
      Hej!My też wylatujemy 26 z W-wy do tego hotelu.opinie są naprawdę różne, ale My
      zamierzamy się dobrze bawić i to jest chyba najważniejsze.Jeżeli lecisz tez z W-
      wy to na lotnisku już się spotkamy.Leci nas 5 osób.A ty z kim lecisz?
      pozdrowionka :)
      • Gość: kolala Re: Club Santana - TURCJA IP: *.server.ntli.net 19.07.06, 09:53
        Bylam w zeszlym roku w Santanie.Mysle ze standard hotelu jest proporcjonalny do
        ceny z all incl.Ogolne wrazenie bardzo pozytywne.Minusem jest fakt ze Mahmutlar
        to malutka wioska ale nie ma problemu z dojazdem do Alanyi.Kazdy znajdzie cos
        dla siebie.Jedzenie smaczne,pokoje czyste,animacje ok,sauna,polecam
        Kapadocje.Plaza natomiast zwirkowa.Dla spragnionych rozrywki dyskoteka pod
        hotelem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka