Dodaj do ulubionych

Fischer Air

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 13:44
Intersuje mnie czarter do bankoku i z powrotem. Czy ktoś z was korzystał,
jakie macie opinie? <Mogą odwołać na przykład powrót?
Obserwuj wątek
    • Gość: gostek Re: Fischer Air IP: *.acn.waw.pl 21.11.05, 23:41
      pojawi sie cos takiego w pierwszej dekadzie grudnia. wejdz na strone Fischer'a >
      www.fischerair.pl
    • Gość: pidżej Re: Fischer Air IP: *.acn.waw.pl 22.11.05, 15:50
      w zeszły piątek w serwisie justplanes.com pojawiło się info o bankructwie
      fischer air, z wyjaśnieniem iż nie dotyczy to fischer air polska. hmm
    • Gość: quantas Re: Fischer Air IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 16:08
      Zbankrutował Fischer Air a Fischer Air Polska ma się dobrze. Właśnie na dniach
      przybędzie kolejny B757-200.
      P.S. odwołać lot może każda linia na świecie.
      • Gość: Ania Re: Fischer Air IP: *.aster.pl 24.11.05, 11:48
        Ja leciałam Fischerem Air Polska i jestem bardzo zadowolona pod każdym względem.
        A z tego co wiem to czeski Fischer nie zbankrutował tylko zlikwidował linię bo
        już nie zarabiała tyle co dawniej więc nie ma to nic wspólnego z bankructwem.
        Pan Fischer jest bardzo majętnym człowiekiem i nie sądzę żeby kiedykolwiek
        zbankrytował.
        Pozdrawiam:)
        • Gość: michal ceny !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 12:08
          z takimi cenami to chyba nie zbankrutują :
          3470 PLN ( WAW-BKK 14.03.2006 , BKK-WAW 29.03.2006 )
          Trudno znalezc cos drozszego. Pop**liło ich?
          • swissboy Re: ceny !!! 24.11.05, 14:01
            za ta cene to mozna leciec normalna linia (rejsowa) - nie dosc ze wygodniej, to
            jeszcze sie mile na program lojalnosciowy dostanie ;-)
          • Gość: jolek Re: ceny !!! IP: *.crowley.pl 25.11.05, 15:01
            Proponuje jednak lekcje czytania. Bilet w obie strony (wszystkie oplaty i
            posilki w czasie lotu wlaczone w cene)kosztuje ok. 2.600 PLN. Wiec chyba ich
            nie pop****?
            • Gość: michal jolek - skąd ty masz tę cenę ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 22:59
              2600 ? bardzo ciekawe, gdzie to mozna wyczytać ??
              www.fischer.com.pl
              ( WAW-BKK 14.03.2006 , BKK-WAW 29.03.2006 )
              Cena: 3470 PLN
              1 x 3210.00 PLN (PRZELOT)
              1 x 200 PLN (opłata lotniskowa)
              1 x 60 PLN (UBEZPIECZENIE)
              • Gość: Newsreader Re: jolek - skąd ty masz tę cenę ? IP: *.crowley.pl 28.11.05, 14:52
                trzeba unikać pośredników a biura poróży są takimi pośrednikami.
              • Gość: jolek Re: jolek - skąd ty masz tę cenę ? IP: *.crowley.pl 28.11.05, 15:42
                Jak to skad - od najmilszej dziewczyny z Fischerka - Ania tel. 500 28 88
                Nie dosc, ze tak tanio sprzedaje, to jeszcze sie usmiecha. Ale pamietaj to sa
                same bilety z jedzonkiem - o reszte dbasz sam.
                • Gość: Karolek Re: jolek - skąd ty masz tę cenę ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 20:20
                  Podróże TV sprzedają bilety (w obie strony z pełnymi płatami i kateringiem) do
                  Bangkoku po 2599LN!!!
        • Gość: Pawel Re: Fischer Air IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.11.05, 14:51
          Gość portalu: Ania napisał(a):
          "Pan Fischer jest bardzo majętnym człowiekiem"

i juz dawno nie jest wlascicielem fischera
    • Gość: gosc 2 Re: Fischer Air IP: *.crowley.pl 29.11.05, 10:52
      no co ty, jak juz raz poleca to nie moga.........
      • Gość: Anka Re: Fischer Air IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.12.05, 11:21
        Wie ktoś już coś na temat nowego samolotu FAP który ma przylecieć za pare dni?
    • adwokat2 Re: Fischer Air 02.12.05, 11:43
      Co tam slychac u Marty K. TEJ KTORA PRZESZLA z Centralwings???? tzn jej tam
      podziekowali :-))
      • Gość: gość portalu Re: Fischer Air IP: *.crowley.pl 02.12.05, 11:57
        ma się dobrze, lata, zarabia, i jest zadowolona i z niej są takżę
        • adwokat2 Re: Fischer Air 02.12.05, 12:01
          Marta ladnie to tak o sobie pisac?????
          • clarka Re: Fischer Air 02.12.05, 12:02
            A co ty sie tak na nas, tzn na stewrdesy uparłeś?
            • aktor1 Re: Fischer Air 02.12.05, 12:17
              Bo was baaaaaaaaaaaaaardzo lubie i chcialbym jakas poznac............
          • Gość: gość portalu Re: Fischer Air IP: *.crowley.pl 02.12.05, 12:28
            To nie Marta, bo obecnie jest w powietrzu. A co się tak interesujesz? CZyżbyś
            był/a tym gadem, którą podpieprzył ją temu ćwiokowi?
    • aktor1 Re: Fischer Air 02.12.05, 12:19
      Ty aktor1 co ty mi sie tu wtranzalasz w moje kochane stewki!!!!!! chcesz jakas
      poznac to sobie sam nowy watek zapodaj!!!!!!!!!!!!
      • clarka Re: Fischer Air 02.12.05, 12:30
        Cos mi sie wydaje ze adwokat 2 i aktor 1 to ta sama osoba
        • Gość: jacoby Re: Fischer Air IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 21:49
          Na stronie itaka.pl przelot do tajlandii na last minute jest za 1590 ???? (wiem
          ze korzystaja z fisher) albo czegos nie doliczyli albo faktycznie tak jest
        • mala_nicki Re: Fischer Air 03.12.05, 08:50
          I w dodatku kobieta......
          • clarka Re: Fischer Air 03.12.05, 09:49
            Tak Pani A.. o kilku nickach
            • mala_nicki Re: Fischer Air 03.12.05, 17:17
              A teraz to może już nawet kilkunastu ;)
              • Gość: mechanik 757:) Re: Fischer Air IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.02.06, 09:53
                haha.Wreszcie was odszukalem:)Nicki ty nawet tutaj jestes????Ty moaj stewunio
                ty:)
              • pirat69 Re: Fischer Air 17.02.06, 09:56
                uffff.Juz nie gosc:)
    • Gość: Daru 1 Re: Fischer Air IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 20:16
      Gdzie ten nowy B 757 ? Miesiąc się kończy a jego nie widać.Jak tak dalej będzie
      to w wakacje nie będą mieli mnie czym przewiezć.
      • Gość: mechanik Re: Fischer Air IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.02.06, 20:32
        no my tez na niego czekamy i niebawem napewno bedzie.Moge tylko tyle powedziec
        ze jest juz w barwach FAP wiec cierpliwosci:)
        • Gość: Daru 1 Re: Fischer Air IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 20:39
          Łatwo powiedzieć.Już chce go zobaczyć!!! Może są już jakieś jego fotki??
          • pirat69 Re: Fischer Air 20.02.06, 23:37
            fotki sa ale prywatne i to z hangaru we Frankfurcie
            • Gość: Daru 1 Re: Fischer Air IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 19:22
              Czy można rzucić na nie oczkiem ??
              • mala_nicki Re: Fischer Air 23.02.06, 17:33
                Ja dziś widziałam dwa fischerki we FRA :D:D podczas naszego startu je
                oglądałam :D
                • Gość: Darek Re: Fischer Air IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.02.06, 18:04
                  Czy był wśród nich ten nowy samolot czy to były SP-FVP i SP-FVR?
                  • mala_nicki Re: Fischer Air 23.02.06, 20:05
                    Chyba nie mam aż tak dobrego wzroku żeby z okna smaolotu startującego zobaczyc
                    numery rejestracyjne innych samolotów ;)
                    • Gość: Daru 1 Re: Fischer Air IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 20:59
                      Pirat69 nie bądz sęp,przślij te fotki :))
                    • Gość: Daru 1 Re: Fischer Air IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 21:04
                      założe się że i tak masz ładne oczka ;)
                      • Gość: mechanik Re: Fischer Air IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.02.06, 02:59
                        Najpierw musze je sam wykombinowac:/:/:/
                        • Gość: FA FAP Re: Fischer Air IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.02.06, 13:10
                          Link do zdjęcia trzeciego 752 FAP.
                          www.flugzeugbilder.de/show.php?id=447952
                          Jak się podoba?
                          Pozdrawiam;)
                          • Gość: czaroz Re: Fischer Air IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 13:27
                            > Jak się podoba?

sie podoba :-) gratulacje

A tak apropo - wiadomo juz jaka bedzie mial rejestracje ?
                            • Gość: FA FAP Re: Fischer Air IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.02.06, 13:38
                              SP-FVK
                              • Gość: Daru 1 Re: Fischer Air IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 17:34
                                Dięki za link !!!!
                                Samolocik jest super!
                                Pozdrawiam wszystkich fanów latania a w szczególności malą_nicki
                                • mala_nicki Re: Fischer Air 24.02.06, 18:24
                                  I znów lipa :D:D nie jestem fanką latania hehehehehehehehe
                                  • Gość: Daru 1 Re: Fischer Air IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 09:32
                                    A kto ty jesteś ...mala_nicki ??? :)))
                                    • mala_nicki Re: Fischer Air 26.02.06, 16:13
                                      Jestem mala_nicki :P:P
                                • Gość: mechanik Re: Fischer Air IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.02.06, 18:30
                                  DARU1 czy ty przypadkiem nie miales przypadkiem kiedys Nicka AIRCREW????? Bo
                                  kurde cos nam tu brzydko pachnie:):):)
                                  • Gość: Daru 1 Re: Fischer Air IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 20:40
                                    Nie moi drodzy.Jestem tu zupełnie nowy a w sprawach lotnictwa całkiem zielony.
                                    Pozdrawiam
                                    • Gość: mechanik Re: Fischer Air IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.02.06, 22:03
                                      ufffff.Bo my tu mamy uraz do jednej osoby ktora podawala sie za ''kim ona to
                                      nie byla i gdzie nie latala'' wiec stad moje pytanie.:):)Jestesmy poprostu
                                      ostrozni:)Szacuneczek:)
                          • derduch Re: Fischer Air 24.02.06, 14:32
                            Ładna sztuka :-) Gratulacje!

No to pare piesków powinno teraz odszczekać swoje pod stołem...
                            • Gość: mechanik Re: Fischer Air IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.02.06, 18:25
                              spokojnie z tymi grarulacjami.Jak narazie FAP ma problemy z dostaniem tego
                              samolotu wiec poczekajmy:/:/:/
                      • mala_nicki Re: Fischer Air 24.02.06, 16:49
                        Ale tego nie możesz być pewny ;) poza tym mam męża policjanta i dwóch kochanków
                        mechaników :D:D:D:D:D i jednego pilota :D aaaa i jeszcze stewarda :D
                • pirat69 Re: Fischer Air 26.02.06, 21:28
                  jak to sie mowi pomniki przyrody:):) 2 we FRA a 1 w WAW:):)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka