Dodaj do ulubionych

Objazdówka po Grecji z Triadą

24.08.06, 13:29
Witam
Chcialbym we wresniu pojechac na siedem dni zwiedzania do Grecji. Triada ma
taka ofertę. Podobnie jest w Rainbow Tours. Widizalem juz dwie opinie na ten
temat w innych wątkkach. Ale mam pewien niedosyt. Bylbym wdzieczny za
wrazenia z takich wyjazdow i opinie, komu zaufac.Triadze czy Rainbow. Z góry
dziekuje...
ps. a moze lepiej pojechac do jednegom hotelu i ewentualnie skorzystac z
kilku fakultetów?
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • aga74_05 Re: Objazdówka po Grecji z Triadą 24.08.06, 20:09
      Witam Cię
      Gorąco odradzam biuro Triada. Byłam na dwóch wyjazdach z tym biurem, w tym
      jedna wycieczka była objazdowa Praga-Wieden- Budapeszt. Nie będę wdawała się w
      szczegóły, bo jest to długa historia. Musiałam razem z mężem wacać na własny
      koszt samolotem z Budapesztu.
      Po powrocie złozyłam reklamację i żądanie zwrotu kosztów przelotu samolotem i
      kosztów taksówki, bo pilotka zostawiła mnie i męża na mieście nie pytając się
      czy mamy pieniądze na powrót- dodam że byłam wtedy w ciąży.
      Triada na naszą skargę nie raczyła nawet odpowiedzieć, ma gdzieś nawet Biuro
      Ochrony Konsumentów, tam składaliśmy skargę. Nam został tylko sąd, ale
      odpuściliśmy- do dziś tego gorąco żauję.
      Pozdrawiam i życzę udanej wycieczki

• Gość: xxxmiśkaxxx Re: Objazdówka po Grecji z Triadą IP: *.slowiki.org / *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.06, 16:39
        ja nie miałam rzadnych problemów z triadą przeciwnie jestem bardzo zadowolona.
        tylko że ja nie byłam na 7+7 w grecji tylko na 7+7 w turcj. ale myśle że
        będziesz miała takie udane wakacje jak ja.życze ci tego i pozdrawim
      • toolkien Re: Objazdówka po Grecji z Triadą 27.08.06, 07:56
        żałuj, że odpuściłaś ten sąd :). Ja wygrałam właśnie z Triadą :)
        • Gość: ekoss Re: Objazdówka po Grecji z Triadą IP: *.chello.pl 27.08.06, 13:21
          Polecam Klasyczną Helladę z RT.Jest zwiedzanie i pobyt.który mozna urozmaicić
          wycieczkami fakultatywnymi.podobno niezla jest też Antyczna Przygoda-sam
          objazd.Jechac na pobyt i korzystac z fakultetów to przedraża wycieczkę.zależy
          zreszta ile się chce zobaczyc.
          • mario57 Re: Objazdówka po Grecji z Triadą 28.08.06, 16:54
            Dziekuje za wszystkie odpowiedzi. To chyba wystarczy, zeby podjac decyzje. jade
            na objazdowke:_)
            pozdrawiam wszystkich
            • Gość: Iza Re: Objazdówka po Grecji z Triadą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 10:43
              Byłam z mężem 3 lata temu w Grecji na 7 + 7 z Triadą. Wszystko było OK.
              Wróciliśmy bardzo zadowoleni i zachwyceni Grecją. W czerwu tego roku moja
              przyjaciółka była z Triadą tylko na tygodniowym objeździe, również nie miała
              zastrzeżeń. 13 września lecimy z Triadą na 7 + 7 do Turcji i mam nadzieję, że
              będzie fajnie (pomimo zamachów). Pozdrawiam.
              • Gość: klient Re: Objazdówka po Grecji z Triadą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 16:06
                Triadę gorąco odradzam !!!
                Złodzieje i oszuści - wrażenia z objazdówki po Grecji.Nigdy więcej z
                triadą.Vide inne wątki na forum !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka