Dodaj do ulubionych

Hotel Jacaranda Costa Adeje/Teneryfa

IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.03, 20:14
Mam okazje pojechac do tego hotelu na poczatku lipca ze znajomymi na bardzo
korzystnych warunkach. Czy ktos z Was byl tam i moze mi opowiedziec cos
wiecej o samym hotelu i o okolicy???
Obserwuj wątek
    • Gość: anne-lee Re: Hotel Jacaranda Costa Adeje/Teneryfa IP: 195.117.239.* 07.03.03, 12:00
      Hotel raczej dosc luksusowy, byłam w nim tuz po jego otarciu - w roku 1997.
      Jest to duzy obiekt-jesli takie miejsca lubisz, to bedziesz zadowolona (mam na
      mysli, ze nie jest on absolutnie miejscem kameralnym). W poblizu ładna, szeroka
      plaza, blisko tez to innych zatoczek - wiec miejsce do plazowania b.dogodne.
      Dobry kompleks basenów, na kilku poziomach, ciekawy program animacyjny. Jest to
      dobra lokalizacja na zwiedzenie Teneryfy, blisko tez do sklepów, wypozyczalni
      samochodow. W samej okolicy było raczej spokojnie wieczorem, bez wielkich
      szalenstw, ale te na pewno mozna znalezc, jak sie ich troche poszuka. Zalezy,
      na czym ci zalezy. Teneryfa to super wakacje, ale trzeba wyjsc poza swoj hotel
      i zwiedzac, podziwiac, bo jest co. Ja tam wspaniale odpoczelam, bylam w Loro
      Parku, na wulkanie Teide -szczerze polecam. No i te bezclowe zakupy -
      rewelacja. Jak umiesz sie dobrze bawic, bedziesz zadowolona, jesli szuka sie
      dziury w całym (jak wielu polskich turystów), to pewnie nie. Pisz z konkretnymi
      pytaniami, jesli cos cie interesuje.
      • Gość: megane Re: Hotel Jacaranda Costa Adeje/Teneryfa IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.03, 19:57
        dzieki anne-lee za informacje,chcialam pozanac opinie kogos kto tam byl,Tobie
        sie podobalo,ja chyba rowniez sie zdecyduje.pozdrawiam
    • Gość: gosia.mama.wojtusi Re: Hotel Jacaranda Costa Adeje/Teneryfa IP: *.rh2.prest.pl 25.04.03, 10:14
      a powiedz prosze z jakiego biura do tego hotelu,ja w zeszłm roku byłam na
      takich "korzystnych "warunkach na teneryfie ale w regency resorts,placilam
      tylko za jeden tydz,drugi byl za darmo ,hotel 5 gwiazdek a cena smiesznie
      niska,w tym roku rózniez wybieramy sie na teneryfe ,hotel o którym piszesz
      bardzo mi sie podobał stad moje pytanie:z jakiego biutra,ew podaj mi jakis
      namiar,prosze
      • Gość: megane Re: Hotel Jacaranda Costa Adeje/Teneryfa IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.03, 18:34
        mam zamiar pojechac sie z neckermannem, za 4000zl na 2 tyg, chociaz od czasu
        kiedy zalozylam ten watek przyszly mi do glowy inne pomysly,pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka