Dodaj do ulubionych

panie+-50,termin i miejsce do ustalenia

04.12.12, 21:59
witam , dysponuję czasem wolnym w zasadzie przez cały rok. interesują mnie wyjazdy poza sezonem urlopowym ,chętnie korzystanie z ofert ,,last minute,,,.Jeśli są tu osoby zainteresowane taką formą podróżowania ,to zapraszam do pozostawienia wiadomości. Wszelkie szczegóły wyjazdu do wspólnego ustalenia .
Obserwuj wątek
    • afrodytka10 Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 04.12.12, 23:10
      skąd jesteś. Ja jestem z Warszawy. Podobnie lubię wyjeżdzać i mogę właściwie zawsze. moj mail: impreza11@op.pl
      • aniasg77 Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 10.12.12, 13:46
        Czy byłabyś zainteresowana wyjazdem przed świętami -607059181
      • 27el Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 11.12.12, 14:44
        Dysponuję czasem, i ochotą na niezbyt forsowne wyjazdy, wypady. Na krótko, i na dłużej. Mój meil 27el@gazeta.pl
        • puma56 Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 14.12.12, 13:58
          Witaj el , może my się dogadamy . Lubię podróżować . Gdzie mieszkasz .Szukam kogoś ze Śląska lub Małopolski .
          • o.marzanna Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 16.10.13, 20:05
            ola jestem z katowic chcę wyjechać 4 lis. dohiszpani costa del sol głównie mi chodzi o zakwaterowanie w hotelu bali ponieważ koszt na jedną osobę wynosi 1439,zł możemy wspólnie zwiedzać lub indywidualnie znam troche hiszpański jestem osobą niekonfliktową czekam na poważne oferty. mam 45,lat
          • o.marzanna Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 16.10.13, 20:51
            ola jestem z katowic chcę wyjechać 4 lis. dohiszpani costa del sol głównie mi chodzi o zakwaterowanie w hotelu bali ponieważ koszt na jedną osobę wynosi 1439,zł możemy wspólnie zwiedzać lub indywidualnie znam troche hiszpański jestem osobą niekonfliktową czekam na poważne oferty. mam 45,lat0..0,marzanna@02.pl
          • wesolutki2 Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 28.11.13, 14:53
            Hej jestem z Krakowa mam 35 lat i chciałbym gdzies wyjechac na poczatku stycznia
          • elizabett7 Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 02.01.14, 16:38
            ja tez jestem ze slaska moze sie dogadamy na wspolne podrozowanie
        • ella550 Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 26.12.13, 19:20
          Witam.Szukam kolezanki na wyjazd do Maroka Termin ostatni tydzien marca.Mieszkam w Krakowie i mam 55lat
          • islanda Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 27.12.13, 17:11
            Dziękuję za propozycję, ale Afryka mnie nie ciągnie. Może inny wyjazd, krajowy w maju?
          • rosa54 Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 02.01.14, 14:23
            Witaj. Ja również wybieram się do Maroka w wersji 7+7 Cesarskie miasta. Jestem z Wrocławia. Kasia/adres/ meduza1678@wp.pl.
            • ella550 Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 02.01.14, 17:34
              Witam serdecznie.W jakim terminie wybierasz sie do Maroka.Ja mogłabym koło 20 marca
              • rosa54 Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 07.01.14, 21:57
                WITAM. TEŻ JESTEM ZAINTERESOWANA WYJAZDEM DO MAROKA ALE NA OBJAZD, NAJCHĘTNIEJ 7+7. DLA MNIE TERMIN NIE MA ZNACZENIA - PODANY TEŻ MI ODPOWIADA. POZDRAWIAM
      • afrodytka10 Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 14.09.13, 23:11
        A może pojedziemy na Kretę okolo 27.o9. Na tydzien z Warszawy. Ewa
        • afrodytka10 Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 18.09.13, 23:20
          Wyspy greckie nie wyszly mi (brak drugiej osoby). Zmieniam więc plany wyjazdowe - Maroko lub Gran Canaria okolo 20.10. Ewa pisz: impreza11@op.pl
      • nordia53 Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 01.11.13, 21:32
        Jestem z Warszawy i interesuje się podróżami, gdzie się wybieracie? Może dołączę?
        • 27el Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 01.11.13, 22:43
          Maj od 19-tego Charków Ukraina, 28.04 -12.05.2014 znajomi do Tajlandii, Malezji, a ja marzę o Iranie może w czerwcu. Pisz proszę na 27el@gazeta.pl
        • afrodytka10 Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 02.11.13, 14:32
          Odpowiadam Nordii. Jestem również z Warszawy, lubię podróże. Myślę ( WSTĘPNIE) o wyje zdzie jeszcze w tym roku. ,,, może listopad,,, Pisz impreza11@op.pl Ewa
        • angela35 Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 04.11.13, 08:19
          Hej nordia, mam sporo planów i pomysłów... A jakie podróże Cię interesują? Egzotyczne czy po Europie, z biurem podróży czy indywidualnie?
          • kuso50 Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 06.11.13, 10:50
            Jeżeli jest ktoś z okolic Katowic i ma ochotę na zwiedzenie Nepalu lub Tajlandii to proszę o kontakt.
            • elizabett7 Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 02.01.14, 16:32
              ja jestem z Katowic tez jestem zainteresowana wycieczka w te strony. napisz
              elizabett7@tlen.pl
      • va-santa Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 03.12.13, 14:56
        Witaj mieszkam w poznaniu chętnie wybiorę sie dokoła świata jeśli po grudniu będzie istniał taki jak jest teraz decyzje o wyjeździe podejmę w styczniu pozdrawiam Vasanta.
    • jagnao Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 05.12.12, 10:52
      napisz proszę jakie kierunki Cię interesują.Ja dysponuję czsem od 9 lutego
      • dobercia Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 05.12.12, 17:51
        Ja moge marzec kwiecien .......Maroko .
        • 1.vika Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 05.12.12, 19:37
          Witam. jak w temacie, też szukam osób do wspólnych wyjazdów . Mieszkam na pomorzu, kobieta 50+ , proszę pisać na @ gazetowego .Pozdrawiam
          • jagnao Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 07.12.12, 12:42
            do 1.Vika.Proszę o kontakt na mojego maila agnieszkaolczyk7@wp.pl
          • urszula52-52 Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 04.01.13, 10:54
            1.vila ja również mieszkam na pomorzu i szukam często osoby do wyjazdy . Proszę o kontakt na maila urszula52-52@o2.pl Pozdrawiam Urszula.
    • agatab66 Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 07.12.12, 20:26
      hej, mogę wyjechać na last minute w styczniu lub lutym. Najchętniej na Dominikanę lub do Wietnamu. Mój mail: anaba1@op.pl
      Pozdrawiam
      A.
      • myszka37-38 Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 08.12.12, 15:59
        Witam,jestem kobietka 40+ z Warmii,bardzo często też poszukuję kogoś na wyjazdki tam gdzie ciepło..termin i kierunek do ustalenia..preferuję last minute w dobrej cenie z all.
        • aniasg77 Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 10.12.12, 13:44
          Czy jesteś może chetna na wyjazd przed świetami anka
        • o.marzanna Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 16.10.13, 20:19
          witam jestem kobietką w wieku 44 l z katowic poszukuję towarzyszki do hiszpani costa del sol 4 list.wylot z warszawy głównie mi chodzi o zakwaterowanie w hotelu bali ponieważ koszt na jedną osobę wynosi 1439,zł jestem osob

ą niekonfliktową możemy wspólnie zwiedzać lub indywidualnie znam trochę hiszpański czekam na poważne oferty

ma

• nordia53 Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 01.11.13, 21:48
        Halo. Jeżeli do Wietnamu to proszę o informacje, widziałam bilety po 1920zł z Pragi ważne do marca. Jestem z Warszawy Rene
    • elag55 Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 08.12.12, 18:44
      witam, ja też jestem z Warszawy. Chętnie bym pojechała na wyspy kanaryjskie marzec, kwiecień . Proszę o kontakt na @ gazety.
      • beddan1 Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 11.12.12, 20:05
        elag55 - Napisałam do Ciebie na gazetowego - proszę o kontakt:
        beddan1@gazeta.pl
    • aniasg77 Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 10.12.12, 13:36
      Prosze Cie o kontakt telefoniczny lub e mail. Mój aniasg@onet.pl
    • 27el Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 11.12.12, 15:12
      Mam 50+, nienadzwyczajną kondycję, szczere chęci, dobry humor, i dysponuję czasem. Na początek preferuję krótkie wypady, w różne kierunki, i w różnych celach. Gdy się sprawdzę, wtedy też urozmaicone wycieczkami pobyty. Pozdrawiam. Ela
      • dobercia Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 11.12.12, 17:11
        Do 27el,..................jesli Cie interesuje Maroko na tydzien marzec-kwiecien, prosze o kontakt.Dobercia
        • 27el Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 11.12.12, 18:17
          Odezwę się we wtorek, po powrocie z Rzymu. Poproszę o szczegóły na adres 27el@gazeta.pl. Ela
        • 27el Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 19.12.12, 14:21
          Witaj! Nie byłam. Mogłoby być. Czas i kierunek fajne. Może jeszcze ktoś się przyłączy do 4-ech osób? Rzuciłam hasło ... Myślę, że brak znajomości języka angielskiego nie przeszkodzi? Ciepło pozdrawiam. Ela . Mój e-mail 27el@gazeta.pl
          • 27el Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 06.09.13, 13:27
            teliszon! Odezwij się proszę! Pozdrawiam. 27el@gazeta.pl
      • mantraa Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 16.12.12, 09:22
        witaj Ela ,bardzo mi sie spodobało to co napisałaś ,a przy okazji pokrywa się to z moim zapatrywaniem na sprawę wspólnych podróży . Też nie interesuję mnie jakieś forsowne długie wyprawy,a raczej tygodniowe wypady na jakieś fajne ,,last ,, ,Zależy mi na poznaniu kogoś fajnego z kim będziemy się dobrze dogadywać ,fajnie wspólnie spędzać czas, i tak jak to napisałaś żeby nie była to jednorazówka dla zaoszczędzenia na kosztach ,tylko żeby obu nam chciało się jeszcze to powtórzyć . Odezwij się do mnie Elcia ,proszę , pozdrawiam kasia .
        • 27el Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 19.12.12, 14:15
          mantraa napisała:
          Kasiu! Witaj! Miło, że napisałaś. Mój e-mail 27el@gazeta.pl. Jest zainteresowanie, coś się fajnego zrobi!Pozdrawiam. E.
          > witaj Ela ,bardzo mi sie spodobało to co napisałaś ,a przy okazji pokrywa się t
          > o z moim zapatrywaniem na sprawę wspólnych podróży . Też nie interesuję mnie ja
          > kieś forsowne długie wyprawy,a raczej tygodniowe wypady na jakieś fajne ,,last
          > ,, ,Zależy mi na poznaniu kogoś fajnego z kim będziemy się dobrze dogadywać ,
          > fajnie wspólnie spędzać czas, i tak jak to napisałaś żeby nie była to jednorazó
          > wka dla zaoszczędzenia na kosztach ,tylko żeby obu nam chciało się jeszcze to p
          > owtórzyć . Odezwij się do mnie Elcia ,proszę , pozdrawiam kasia .
      • berwis1 Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 31.10.13, 11:49
        Jestem zainteresowany podrozami oraz krotkimi wypadami w kraju i za granice. Prosze podaj swoj adres a ja sie z toba skontaktuje albo odpisz na moj e-mail .Pozdrawiam.
        • 27el Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 31.10.13, 18:02
          Cześć! Chętnie nawiążę kontakt. Może zaowocuje jakąś fajną eskapadą. Pisz na 27el@gazeta.pl
        • 27el Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 13.08.14, 13:29
          Dostałam powiadomienie, że kontaktowałeś się ze mną. Niestety tekstu nie mogę odnaleźć. Odezwij się proszę ponownie.
    • puma56 Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 14.12.12, 13:54
      Mantraa jestem zainteresowana .Mieszkam w Zabrzu , a Ty skąd jesteś ?
    • mantraa Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 16.12.12, 09:00
      witam dziewczyny i sory za kilka dni zwłoki w odpisywaniu.... cieszę się że jest taki odzew, może przy okazji inne osoby z tych samych okolic lub z takimi samymi celami będą mogły sie tutaj odnależć. Co do mnie to jestem z Łodzi a więc wszelkie wyloty w moim przypadku to Warszawa ale nie wykluczam też Katowic. .Na początek proponuję wyjazd tygodniowy ...żeby lepiej się poznać ....i żeby wyjazd nie okazał się niewypałem . Co do miejsc to jestem otwarta ,to kwestia dogadania się .....pozdrawiam wszystkich
      • blewiak Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 05.01.13, 12:32
        Witaj,Mantra.Jestem Barbarą z Łodzi. 60+Od lat podróżuje po świecie.Byłam samotnie w Indiach 3 miesiące.Na jesien 2013 planuję wyjazd Indie Płd.40dni + Tajlandia 30 dni.Koszt ogólny z biletami w granicach 7.500zł.Wyjazd wrzesien - Listopad lub ewentualnie inny termin zależnie od promocji biletów do Bombaju.Poszukuję towarzyszki podrózy,pozytywnie zakręconej,niekonfliktowej.Może dołączysz ?
      • blewiak Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 05.01.13, 12:42
        Witaj Mantraa ponownie,a propos poznania się: jest fajna promocja biletów na Majorkę.Z Poznania 29.03 ,powrót/ja sprawdzałam 15.04 ale można poszukac coś bliżej/ za 291zl. tanimi liniami.Miejsce w hostelu w Palma de Mallorca w samym centrum miasta ca.10 euro. Mozna wybrać się na tydzień lub dłużej. Co Ty na to? Barbara z Łodzi-Widzewa
    • bezhasla2 Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 16.12.12, 23:55
      Witam , jestem zainteresowana wyjazdem na rejs po Morzu Srodziemnym wraz z osoba do wspolnej kabiny (najchetniej z balkonem ) . Termin i trasa do uzgodnienia .
      Mam 55 lat . Kontakt : genealogy92@onet.pl
      Hanna
    • barry53 Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 29.12.12, 18:47
      ja podobnie dysponuję czasem, jakimiś środkami ( na atrakcyjne last lub niskobudżetowe samodzielne wyjazdy), wielką checią zwiedzania, dużym poczuciem humoru, dobra kondycją. Jestem nastawiona na wyjazdy bardziej turystyczne niż all ( raczej tej formy nie lubię), lubie odwiedzać nowe miejsca. Mam 59 lat i wiele jeszcze miejsc do zobaczenia. jestem ze Dolnego Sląska i wyjazdy najchętniej z Wrocławia lub Poznania ( ale wwa też możliwa).Jesli ktoś podziela moje spojrzenie na wyjazdy to prosze o kontakt ( ale osoby bardzo elastyczne jeśli chodzi o czas- chodzi mi o kogoś lub grupkę osób które termin wyjazdu dostosowują do okazji a nie odwrotnie). Teraz jadę na tydzien do Maroka, ale gdzies w głowie kołacze mi Madera ( wyjazd zorganizowany raczej ), Włochy ( Bolonia , Rawenna itp), Madryt ( byłam ) ale jeszcze muszę odwiedzić muzeum (zwiedzałam tylko Prado), Toledo i Escorial( ale to juz wyjazdy indywidualne). Jestem otwarta na inne propozycje. kontakt barry53@onet.pl. pozdrawiam magda
    • budleja13 Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 01.01.13, 14:33
      Witam!
      Poszukuję niekonfliktowej, kochającej podróże towarzyszki wyjazdu zorganizowanego (z biurem podrózy) do parków w USA, najlepiej w maju. Mam spore doświadczenie w podróżowaniu, nie palę, nie chrapię, nie marudzę ;) Żadna z moich koleżanek z podróży nie pali się do wycieczki w tamtą stronę ("no, chyba że wizy zniosą..."), a ja obiecałam sobie ten wyjazd jako prezent "na pięćdziesiątkę" i w końcu chcę go zrealizować. Jeździłam z dużo młodszymi i starszymi, zawsze było ok, z wieloma się zaprzyjaźniłam.
      Któraś z Pań (zwłaszcza rejonu śląsko-małopolskiego) jest chętna? Proszę o maile na budleja13@gazeta.pl
      Wszystkim życzę w Nowym Roku wspaniałych podróży.
    • maksyma1 Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 03.01.13, 13:43
      Mam teraz wolne od pracy i chętnie bym się gdzieś wyjechała.
    • 27el Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 04.01.13, 11:18
      Panie, Koleżanki!
      Już podjęłam decyzję na najbliższe miesiące, w marcu jadę do Barcelony, w lutym, lub kwietniu ponownie Rzym (zależnie od zdrowia przyjaciółki). Gdy okrzepnę, nabiorę wiatru w skrzydła, odważę się planować z Wami coś większego. Do zobaczenia na turystycznych szlakach! Pozdrawiam noworocznie. Ela
      • melisa2012 Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 05.01.13, 14:52
        Witajcie Panie, ja również szukam towarzyszki na wspólne podróże, niekoniecznie muszą to być zorganizowane z biur podróży, choć na początek w celach poznawczych może to być krótki last-cik
        z biura. Jestem dyspozycyjna i też poluję na okazje, które to czasem grzech nie wykorzystać. Ciekawa jestem świata i różnych pięknych miejsc, a szczególnie mnie interesuje Azja, i ten wyjazd na dłużej, ale muszę go lepiej poznać. W razie konkretów proszę piszcie na gazetowy melisa2012@gazeta.pl będę monitorować też ten wątek. Jestem z Małopolski mam dobre +50. Pozdrawiam wszystkie panie.
        • blewiak Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 22.07.13, 22:02
          Witaj Melisa,skoro nęci Cię Azja,to może do Tajlandii by się wybrać zimą ?.Co Ty na to ?
          Ja planuję samodzielny wyjazd późną jesienia lub w styczniu 2014 na miesiąc.Mam w tym doświadczenie.Jestem z Łodzi +60.Jeśli jesteś zainteresowana, podaję mój e-mail: blewiak@onet.pl
    • wdzienkonska Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 23.07.13, 07:16
      mantraa napisała:

> witam , dysponuję czasem wolnym w zasadzie przez cały rok. interesują mnie wyja
      > zdy poza sezonem urlopowym ,chętnie korzystanie z ofert ,,last minute,,,.Jeśli
      > są tu osoby zainteresowane taką formą podróżowania ,to zapraszam do pozostawie
      > nia wiadomości. Wszelkie szczegóły wyjazdu do wspólnego ustalenia .
      Witam, to dokładnie jak ja.Jutro wyjeżdżam,więc odezwę się po powrocie.Ja jestem z Warszawy. Pozdraeiam.
      • empatia13 Re: Objazdówka weekendowa po Portugalii 28.07.13, 17:08
        Wybieram się w dniach 12-15.09.13r. do Portugalii na krótką "objazdówkę"(LIZBONA, ALCOBACA, FATIMA, BATALHA, SINTRA, PRZYLĄDEK ROCCA) z biurem podróży. Może jest ktoś chętny na wspólną, krótką wyprawę? Mam 50 lat, jestem w Warszawy.
        Wcześniej; 15-18.08.13r wybieram się na kilka dni w góry - pochodzić turystycznie,
        żeby się "zabliźnić" możemy najpierw wybrać się np. do teatru.
        Pozdrawiam. empatia13@gazeta.pl
    • aseret_d Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 29.07.13, 09:21
      proponuje Madagaskar. odezwij. aseret_d @ poczta. onet.pl lub tel. 691 343 810
    • jan50plusplus Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 01.09.13, 10:25
      Czy w tym towarzystwie Pań nie znalazło by się miejsce dla faceta 50+.????? Kierunek wylotu dowolny. Jestem bezkonfliktowy, bez nałogów,wykształcony (więc pogadać można ze mną na każdy temat). Czasami tylko mi się zdarza chrapać w nocy.
    • jan50plusplus Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 01.09.13, 10:33
      mój adres jan2390@o2.pl
      • demeter2007 Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 01.09.13, 20:55
        Ktoś chętny jechać z Rainbow - kraje Beneluxu - teraz we wrześniu?
        Jestem z Warszawy, K50+ nie marudzę.
        Proszę o kontakt. Anna
        • balajanek Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 04.09.13, 19:10
          Tu , Jan ++50 ale nie ten z postów wcześniejszych, nic mu nie ujmując.
          Szukam pani/pań/towarzystwa mieszanego do wspólnego wyjazdu w XI,XII jak najdalej od słoty i zimna najlepiej pod równik.
          balajanek@gazeta.pl
          • 27el Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 04.09.13, 20:53
            Witajcie! Panie, panowie +-50, czy 50+, a nawet więcej! W dniu 8 września 2013 zapraszamy na piknik-ognisko W Powsińskim Parku Kultury, początek imprezy 13.00, rozpalenie ogniska ok 18.00. W spotkaniu wezmą udział chętni w różnych grupach wiekowych. Będą prezentować swoje możliwości czasowe , oraz marzenia, i mozliwości wyjazdowe. Warto się poznać, polubić, aby razem gdzieś wyjechać. Wszelkie dodatkowe informacje Warszawska Grupa Wyjazdowa na FB, lub na mój adres. Oczekujemy licznego uczestnictwa z całego kraju.
          • 27el Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 04.09.13, 20:55
            Janku! Jeśli możesz, odczytaj proszę mój wpis. Zapraszamy. Czekamy. Pozdrawiam.
            • teliszon 31 sierpnia 2014-Ukraina 06.09.13, 11:38
              Na stronie wizzaira kupilam bilet Warszawa-Charkow na 31.08.2014.
              Cena na dzis bardzo atrakcyjna,chcialabym po terenie Ukrainy przemieszczac sie pociagami.Zobaczyc Kijow,Odesse,Lwow.
              Jest caly rok na ustalenie szczegolow,wstepnie mysle o 10-14 dniach pobytu.
              Jestem z Trojmiasta,moze ktoras z 50-latek ma ochote na wyprawe na wschod.
              Standard turystyczny,dyscyplina budzetowa wskazana:)
              W czerwcu tego roku po raz pierwszy zdecydowalam sie na podrozowanie bez towarzysza (ki),bylam w Bulgarii,po drodze odwiedzajac Mediolan/Bergamo (loty wizzairem).
              Na moja propozycje na tym forum nikt nie odpowiedzial.
              Mialo to swoje dobre strony,ale z druga osoba zawsze razniej i milej.
              Pozdrawiam.
              Alicja
              • teliszon do 27el 06.09.13, 16:05
                Napisalam na gazetowego.
                • zuzanka005 Benelux 07.09.13, 14:37
                  Benelux to na przyszły rok, od maja do sierpnia mogę
              • 27el Ukraina, Charków na krótko 18-21.05.2014 13.09.13, 22:31
                Zapraszam do uczestnictwa w mieszanej grupie. Dziś promocja cenowa na przelot do godz. 24.00
              • 55anastazja55 Re: 31 sierpnia 2014-Ukraina 06.11.13, 20:42
                Witaj Alicjo! Mieszkam na Kaszubach. Sporo sama podróżowałam po "wschodzie". Znam biegle rosyjski. Dysponuję czasem. Mam 55+, a właściwie 60-. Chętnie wybiorę się na wyprawę za wschodnią granicę. Marzy mi się Gruzja, Azerbejdżan, Uzbekistan lub Mołdawia. Jeśli chodzi o wyjazd na Ukrainę (byłam w Odessie, Kijowie i Charkowie), rozważam możliwość przepłynięcia promem z Odessy do Batumi i dalej włóczęga po Gruzji.
              • beautykoshechka Re: 31 sierpnia 2014-Ukraina 30.05.14, 12:47
                Moja mama mieszka we Lwowie i mozhe niedrogo wynajac mieszkanie. Mieszkanie w centrum, wszendzie blisko. 2 pokojowe, jest kuchnia i lazienka osobno. Umebliowane. Mieszkanie w budynku jeszcze awstrijskim, tam mieszkala moja babcia kiedys, byla na polowe polka. Przepraszam za moj polski jenzyk, juz dlugi czas nie rozmawialam po polsku. Jezeli kogos interesuje mieszkanie, prosze pisac do mnie na email juliakhrunyk@yahoo.co.uk (Julia).
          • mullama Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 18.09.13, 00:39
            Witam,też myślę o takim wyjeżdzie .Jestem panią w tym przedziale wiekowym.Pod równik .? a dokładniej ?
            • 27el Re: Do Mullama 18.09.13, 12:07
              Witaj! Jutro, 19.09.2013 mamy spotkanie na temat zamierzeń wyjazdowych. Jeśli masz czas, to napisz do mnie , i wpadnij... może coś fajnego razem nam wyjdzie. Pozdrawiam. Ela
              • mullama Re: Do Mullama 18.09.13, 23:42
                Cześć! No to świetnie ,ciekawa jestem tych pomysłów i chętna na wyjazd....
                • 27el Re: Do Mullama 19.09.13, 07:33
                  Dziś 19.09.2013 od godz. 16.30 spotykamy się w Cafe Duo, w Warszawie, ul. Grzybowska 2, mała grupka ludzi +50, którzy już ze sobą gdzieś byli, polubili się, spodobało się, i mają plany na bliższą, czy dalszą przyszłość... Nawet, jeśli dzisiejsze propozycje nie zostaną przyjęte, to warto znać nas, piszę nieskromnie, na przyszłość...Ze słyszenia wiem, że będzie wymienione m.in. :
                  Ukraina, Krym; Izrael; Budapeszt; Iran; Hawana; Nowa Zelandia...
                  Jeśli wiadomość dotrze do Ciebie, i dasz radę, serdecznie zapraszam...
                  Ela
                  • mullama Re ;27el 19.09.13, 12:15
                    Dziękuję za informacje,niestety mieszkam za daleko ...ale chętnie dołączę do jakiegoś wyjazdu ,mam nadzieję ,ze przekażesz info o planach jakie się dziś wyklują .Owocnych ustaleń ....ja stawiam na Krym lub Hawanę.
                    • 27el Re: Do Mullama 19.09.13, 13:15
                      OK, dam znać.
          • mullama Re: do balajanek 18.09.13, 23:58
            Ja chętnie pod ten równik .
    • afrodytka10 Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 30.09.13, 23:32
      Przesuwam wyjazd urlopowy na początek listopada. Pojadę tam, gdzie jest ciepło.(bez Egiptu), na tydzień z Warszawy. Lubię dobre hotele, all in. ...może pojedziemy do Maroka, a może na Gran Canarię lub inne pomysły. Ewa
    • kunegunda17 Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 01.10.13, 23:51
      Szukam towarzystwa do Wenezueli, objazd z biurem podróży. Styczeń lub luty 2014.
      Jestem z Katowic. Nie chrapię, nie marudzę – dużo podróżuję i reklamacji nie było.
      • ann_plus50 Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 12.10.13, 18:07
        A może Tajlandia??
        Ciepło i egzotycznie.
        Najchętniej listopad/grudzień.
        Ktoś chętny?
        • jolael1 Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 13.10.13, 23:00
          Jestem z Poznania,lat 56 -szukam kolezanki na wyjazd do Tajlandii ,najchetniej z biurem podrózy. Termin listopad/grudzien lub luty- marzec
          • jaga995 Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 11.11.13, 13:34
            Jestem zainteresowana Tajlandią, Ja K53, termin do uzgodnienia,pisz na mailagazetowego
            • kuso50 Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 11.11.13, 22:19
              Jaga995 napisz skąd jesteś i czy tylko Tajlandia Cię interesuje proszę o twojego emaila
            • lila-60 Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 28.11.13, 12:18
              Wybieram się do Tajlandii 29.01 z Ecco Travel na objazdówkę "Bangkok i okolice", czy jesteś Jaga jeszcze zainteresowana?
              Może inna pani jest chętna? Cena dość okazyjna wycieczki, bo 3899,-
              Proszę pisać na maila gazetowego lub w wątku.
              Pozdrawiam :)
        • syrrenka Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 02.11.13, 17:14
          A może objazdowa Tajlandia z Warszawy? W grudniu, styczniu lub lutym?
          K45
        • jaga995 Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 11.11.13, 13:32
          Jestem zainteresowana Tajlanią na poważanie. Pisz na gazetowego jesli to jeszcze aktualne.
          • woj1702 Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 28.12.13, 17:33
            jaga995 napisała:

> Jestem zainteresowana Tajlanią na poważanie. Pisz na gazetowego jeśli to jeszcz
            > e aktualne.
            Witam, ta Tajlandia wciąż aktualna? Chętnie dołączę, a może indywidualny wyjazd? - przełom styczeń/luty na ok. 3 tyg. byłabym zainteresowana, może jeszcze ktoś dołączy? Mada +50 erste33@o2.pl
      • kuso50 Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 14.10.13, 14:19
        Możesz sprecyzować o jakie towarzystwo Ci chodzi ?
        Fajna propozycja lecz termin nie ten czy masz inne propozycje ?
        • teliszon Zakopane 20.XI-26.XI 21.10.13, 11:44
          W tych dniach zarezerwowałam sobie pobyt w pensjonacie Carlton (centrum).Maja jesienna promocje-pokoj 1-osobowy ze sniadaniem 80zl za dobe,mnie zachecily zdjęcia i opinie.
          Jestem turystka "Dolinkową",wspinanie i wysokogórskie szlaki nie dla mnie.
          Jeśli ktoras z 50+ mialaby tez ochote na pozna jesien (a może już zime) w gorach,to byłoby milej i raźniej.
          Ja będę jechać z Gdanska,bilety na Polski Bus już mam.
          Pozdrawiam.
          • linka50 Re: Zakopane 20.XI-26.XI 21.10.13, 14:41
            Zakopane jest bardzo klimatycznym miejscem. Tylko Ci pozazdrościć popytu :). Jeśli chcesz się więcej dowiedzieć o tym miejscu to zapraszam do serwisu informacyjnego o Zakopanym : ilovezakopane.pl/
            • teliszon Re: Zakopane 20.XI-26.XI 21.10.13, 15:09
              W pierwszej chwili nie mogłam zrozumieć,co masz na myśli zazdroszcząc mi "popytu" .
              Ale pewnie o POBYT chodziło-literówka ?:)
              Na zdjęciach widać zasobną bibliotekę ,więc nawet przy całkiem złej pogodzie będzie co robić.
              A jak dopisze aura,to do zapadnięcia zmroku spacery,a potem baseny.
      • chi-ga Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 30.11.13, 15:54
        Bardzo chciałabym pojechać na wycieczkę z Rainbow Indie i Nepal (początek lutego), może ktoś też ma takie plany. Napiszcie proszę.
        • kuso50 Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 01.12.13, 10:52
          Z chęcią pojechałabym do Indii w okresie wiosennym.
          • chi-ga Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 01.12.13, 14:57
            Można przyjąć, że początek lutego to bardzo wczesna wiosna. Niestety mogę tylko w tym terminie.
        • otoja-otoja Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 28.12.13, 23:56
          Chi-ga jeśli wyjazd jest aktualny napisz proszę do mnie otoja-otoja@gazeta.pl Wysłałam maila na prywatny adres - nie wiem, czy dotarł.
      • maga-maga Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 21.12.13, 13:13
        Witam,
        dopiero teraz znalazlam te "wpisy". szkoda ze tak poznoe ale.... moze bedzie owocnie.
        jestem z Krakowa i bardzo interesuja mnie podroze. duzo jezdzę. znam troche angielski.
        Swiątecznie pozdrawiam i byc moze, dwie nie marudzace, nie chrapiące osoby gdzies sie wybiora. mozemy stworzyc mila grupę
        pozdrawiam Magda
        • wesolutki2 Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 21.12.13, 13:51
          Hej jestem 35 letnim z facetem z Krakowa .Też lubię dużo zwiedzać .I podróżować może miała byś ochotę gdzieś wyjechać na początku stycznia interesuje mnie wyjazd z biura tak na 8 dni Kierunki do uzgodnienia może być objazdówka lub wypoczynek ze zwiedzaniem jakies fajne wycieczki fakultatywne interesują mnie kierunki .Tunezja .Maroko.Malta .Izrael .Jordania Egipt Wyspy Kanaryjskie .Jest fajna i nie droga oferta 12 stycznia wyjazdu na Malte za 1300zl jeśli była byś zainteresowana wyjazdem napisz na moj adres meilowy o to adres spider.79@wp.pl Pozdrawiam
        • islanda Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 27.12.13, 17:00
          Witam Madziu.
          Nie wiem czy wpis odnosi się do moich propozycji. Z pewnością nie chrapię a i marudzeniu nie ma mowy, świat zbyt piękny.
          Jeżeli tak to napisz na adres islanda@gazeta.pl
          Pozdrawiam Dana
        • islanda Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 27.12.13, 17:08
          Witam Madziu.
          Nie wiem czy dwukrotnie wysyłana informacja dotarła do Ciebie, bo sprzęt sygnalizuje zwroty.
          Jeżeli masz ochotę na bliższą wymianę informacji napisz na adres islanda@gazeta.pl
          Pozdrawiam Dana
        • maga-maga Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 28.12.13, 12:09
          Witam , czy jest ktos 60+ zainteresowany Madagaskarem? chcemy dopasowac jeszcze 4 osoby do swietnej wyprawy 22 dniowej w suchej porze czyli kwiecien, maj czerwiec. Czasem, namiot, czasem chata no i hotele. cztery dni na wodzie. lemury, wanilia, baobaby.,osoby niemarudzace, kochajace przyrodę,pilot polsko -francusko języczny,perfekcyjnie znający ten kraj i jezyk tubylców.pozdrawiam maga
          • ella550 Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 28.12.13, 17:29
            Witam.Jaki jest koszy takiejwyprawy
            • islanda Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 29.12.13, 16:48
              Jeżeli chodzi o Bajkał okolo 9.000 tyś na 19 dni. dokładne informacje www.horyzonty.pl "Bajkał jak bajka"
            • maga-maga Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 29.12.13, 22:11
              Witam oklo 13 tys.. mam jeszcze w planie kambodze z Birma w lutym. skad jestes? ja z Krakowa moj mail maga-maga@ gazeta.pl
              pozdrawiam,M
              • islanda Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 03.01.14, 17:58
                Wysłałam dwie wiadomości na podany adres maga-maga@gazeta.pl
                Czy będzie odpowiedź?
                • maga-maga Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 03.01.14, 19:18
                  wyslalm propozycje spotkania. przeczytalam ze nie mozesz 5 i 7 stycznia . nie mam Twojego adresu mailowego..pozdrawiam,M
    • kuso50 Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 06.11.13, 11:02
      Witam mantraa czy byłabyś zainteresowana wycieczką do Nepalu lub Tajlandii jeżeli tak daj znać.
      • 27el Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 06.11.13, 11:12
        Znajomi lecą 28.04-12.05.2014, 4 osoby, może jeszcze dołączę z koleżanką.
      • va-santa Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 03.12.13, 10:53
        Witaj ja jestem zainteresowana pozdrawiam Vasanta
        • islanda Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 04.12.13, 15:42
          Czy jesteś chętna nad Bajkał w zorganizowanej grupie (biuro)
          • 27el Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 17.12.13, 22:14
            A coś więcej? Mam sporo planów...Pozdrawiam
            • 27el Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 17.12.13, 22:18
              Ryga 08.04.-11.04.2014 poszukuję towarzystwa
              Liverpool 27.01.31.01.2014 poszukuję towarzystwa
    • jaga995 Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 11.11.13, 13:31
      Tajlandia, czy nadal aktualne, jestem zainteresowana na poważnie. Termin do ustalenia. Pisz na maila gazetowego.
      • va-santa Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 03.12.13, 10:51
        Witam interesuje mnie dluzszy wypad czy do Tajlandii można
        Indie jestem chętna pozdrawiam cieplutko Vasanta
        • chi-ga Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 03.12.13, 16:05
          Indie i Nepal w terminie 29.01-12.02.14 juch1305@wp.pl
    • islanda Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 01.12.13, 15:11
      Witam
      Nareszcie dysponuje wolnym czasem, marzę o wyjeździe na Krym oraz nad Bajkał w 2014r.. Czy znajdzie się ktoś o podobnych zainteresowaniach chętny na wspólny wyjazd. Może jakieś krótkie z last...po Europie lub po Polsce. Jestem z Małopolski.
      Gaga
      • teliszon Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 03.12.13, 13:51
        islanda napisała:

> Witam
        > Nareszcie dysponuje wolnym czasem, marzę o wyjeździe na Krym oraz nad Bajkał w
        > 2014r.. Czy znajdzie się ktoś o podobnych zainteresowaniach chętny na wspólny w
        > yjazd. Może jakieś krótkie z last...po Europie lub po Polsce. Jestem z Małopols
        > ki.
        Wyżej już o tym pisałam,mam bilet lotniczy wizzaira na 31 sierpnia 2014 roku -Warszawa-Charkow.
        Po Ukrainie planuje przejazdy pociągami,opcja krymska?-jak najbardziej możliwa.
        Napisz do mnie na maila gazetowego (teliszon@gazeta.pl ),jeśli byś była zainteresowana przyłączeniem się.
        Jestem z drugiego krańca Polski,baltyckiego :)
        Pozdrawiam.

> Gaga
        • islanda Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 06.12.13, 12:35
          Odpisałam na adres gazety Gaga
    • zurawinka1975 Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 02.12.13, 14:32
      Witam, a może ktoś ma ochote na wyjazd na objazdówkę do Maroka w przyszłym roku. Jestem z Katowic. Termin do uzgodnienia. K40.
      • wesolutki2 Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 02.12.13, 14:43
        Hej tak planuje wyjazd do Maroka na objazdowke w styczniu jestem z Krakowa Mariusz 35
    • va-santa Re: panie+-50,termin i miejsce do ustalenia 03.12.13, 10:47
      Witam cieplutko jestem chętna na wyjazd do Indii w styczniu pozdrawiam Vasanta

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka