deoand 26.07.07, 19:51 zakładam również watek w którym niech forumowicze wpisza te wycieczki na które można z Triada sie wybrac !!!! 1... objazdówka autokarowa Egipt 7 + 7 2... objazdówka autokarowa Turcja 7 + 7 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia.pl Re: Triada na plus 26.07.07, 19:53 pobyt na Krecie-Kissamos Palace, czerwiec 2004. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Triada na plus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 22:00 Bjyłam 7 razy z Triadą -2 razy 7+7 (TURCJA i Hiszpania).Było ok .W tym roku jadę 7+7 Sycylia .Myślę że będzie dobrze . Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenaan Re: Triada na plus 28.07.07, 11:05 w 2006 r byliśmy z Triada Tunezja i Libia 7+7. W zasadzie wszystko było ok, oprócz przekładanych lotów. Potem skusiliśmy sie na wyprawę zimą do Wenezueli na 11 dni. Niestety w ostatnim tygodniu przed wylotem okazało się, że nie dość ze zmieniają nam całkowicie plan wycieczki, termin to jeszcze chcieli dodatkowymi kosztami obarczyć. Nie zgodziliśmy się i wywalczyłam szybki zwrot kasy. W zamian za dopłatę 300 zł polecieliśmy do Kenii na 15 dni all incl. Tym razem zdecydowaliśmy się na porządne biuro jakim jest TUI i nie żałowaliśmy naszej decyzji, tym bardziej jak przeczytaliśmy na forum opinie ludzi na temat Triady i ich organizacji wycieczki po Wenezueli. Jedyny minus kupując wycieczki z wylotami z Niemiec to dojazd na lotnisko. Na szczęście mieszkam w Poznaniu i do Berlina mam blisko. W czerwcu również nie zdecydowaliśmy się na polskie biuro tylko niemieckiego Neckermana i 10 dniowy pobyt all incl. na Gran Canarii kosztował 2100/os. Wszystko było super i żadnych zmian lotów co u nas jest już chyba standardem. Odpowiedz Link Zgłoś
opt Re: Triada na plus 28.07.07, 13:38 Przymuszona,po 5 latach odpowiedziała na skargę i zrekompensowała roszczenia.Za krytyczne uwagi nie podziękowała-to wszystko na plus,bo może są gorsi organizatorzy turystyki. Odpowiedz Link Zgłoś
malini Re: Triada na plus 30.07.07, 12:34 jak po 5 latach? Jak przymuszona? Daj jakieś szczeg.co? Ja włąścnie czekam na odp. na skargę od Triady...8 stron w punktach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tess77 Re: Triada na plus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 13:21 Na plus- taki temat wątku, ale i niektórzy na minus tu wchodzą, więc wolę zaznaczyć, coby nieporozumień nie było: samot+autokar -objazdówka -Izrael+ Egipt Odpowiedz Link Zgłoś
opt Re: Triada na plus 30.07.07, 14:06 Trzeba wykazać trochę cierpliwości poczekać na ruchy lub bezczynność biura,bo wtedy ma się dodatkowe argumenty.Jeżeli biuro łamie postanowienia ustawy o turystyce,to zawiadamia się organ rejestrujący-zwykle marszałka wojew.,jeżeli łamie postanowienia statutowe izby turystyki do której należy ,to tą izbę.Wtedy zwykle przychodzi organizatorowi ochota na polubowne załatwienie sprawy,a skarżącemu oszczędza się wchodzenie na długą i nie zawsze wskazaną z różnych względów drogę sądową, ponadto obnaża się pewien niechlubny schemat postępowania organizatora, co nie pozostaje bez znaczenia na rynku turystyki.Oczywiście mam tu na uwadze troskę o podnoszenie jakości usług,a nie wytykanie potknięć,które można załatwić na miejscu lub puścić w niepamięć dla własnego dobrego samopoczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Triada na plus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 13:25 2004 rok, objazdówka Turcji. Dwa dni przed koncem okazało się że wylot został przełożony z godz. 9 na 19. Zamiast siedzieć na lotnisku 10 godzin, dostaliśmy pokój w hotelu i transfer na lotnisko po południu. Nie wiem ile w tym było działania biura a ile inicjatywy pilotki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Triada na plus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 09:47 7+7 Grecja Traf **/*** od 2 do 16 lipca tego roku, ale podobno miałem wyjątkowe szczęście trafiając na pilotkę Anię,a na pobycie do hotelu Pelli na Kassandrze. Pomijam także standard hoteli na objeździe, ale za taką kasę jaką wydałem, nie mogłem się niczego lepszego spodziewać, więc byłem bardzo zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl to przejedz sie z triada ale na sam wypoczynek 31.07.07, 09:52 a nie 7+7 to sie przekonasz - stacjonarny a objazdowy wyjazd z tym... to roznica! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: to przejedz sie z triada ale na sam wypoczyne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 10:33 Byłam dwa razy z triada - raz w Turcji hotel Sweet - wszystko zgodnie z ofertą w następnym roku / 2005 na Krecie w hotelu Elektra - wszystko super .Ja naprawde nie mam do nich uwag. Wszystko zgodnie z oaferta - trzeba tylko uważnie czystać i nie puszczać wodzy fantazji Odpowiedz Link Zgłoś