Dodaj do ulubionych

Triada na plus

26.07.07, 19:51
zakładam również watek w którym niech forumowicze wpisza te
wycieczki na które można z Triada sie wybrac !!!!

1... objazdówka autokarowa Egipt 7 + 7
2... objazdówka autokarowa Turcja 7 + 7
Obserwuj wątek
    • iberia.pl Re: Triada na plus 26.07.07, 19:53
      pobyt na Krecie-Kissamos Palace, czerwiec 2004.
    • Gość: ola Re: Triada na plus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 22:00
      Bjyłam 7 razy z Triadą -2 razy 7+7 (TURCJA i Hiszpania).Było ok .W tym roku
      jadę 7+7 Sycylia .Myślę że będzie dobrze .
      • magdalenaan Re: Triada na plus 28.07.07, 11:05
        w 2006 r byliśmy z Triada Tunezja i Libia 7+7. W zasadzie wszystko było ok,
        oprócz przekładanych lotów. Potem skusiliśmy sie na wyprawę zimą do Wenezueli na
        11 dni. Niestety w ostatnim tygodniu przed wylotem okazało się, że nie dość ze
        zmieniają nam całkowicie plan wycieczki, termin to jeszcze chcieli dodatkowymi
        kosztami obarczyć. Nie zgodziliśmy się i wywalczyłam szybki zwrot kasy. W zamian
        za dopłatę 300 zł polecieliśmy do Kenii na 15 dni all incl. Tym razem
        zdecydowaliśmy się na porządne biuro jakim jest TUI i nie żałowaliśmy naszej
        decyzji, tym bardziej jak przeczytaliśmy na forum opinie ludzi na temat Triady i
        ich organizacji wycieczki po Wenezueli. Jedyny minus kupując wycieczki z
        wylotami z Niemiec to dojazd na lotnisko. Na szczęście mieszkam w Poznaniu i do
        Berlina mam blisko. W czerwcu również nie zdecydowaliśmy się na polskie biuro
        tylko niemieckiego Neckermana i 10 dniowy pobyt all incl. na Gran Canarii
        kosztował 2100/os. Wszystko było super i żadnych zmian lotów co u nas jest już
        chyba standardem.
        • opt Re: Triada na plus 28.07.07, 13:38
          Przymuszona,po 5 latach odpowiedziała na skargę i zrekompensowała roszczenia.Za
          krytyczne uwagi nie podziękowała-to wszystko na plus,bo może są gorsi
          organizatorzy turystyki.
          • malini Re: Triada na plus 30.07.07, 12:34
            jak po 5 latach? Jak przymuszona? Daj jakieś szczeg.co? Ja włąścnie czekam na
            odp. na skargę od Triady...8 stron w punktach...
            • Gość: tess77 Re: Triada na plus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 13:21
              Na plus- taki temat wątku, ale i niektórzy na minus tu wchodzą, więc wolę
              zaznaczyć, coby nieporozumień nie było: samot+autokar -objazdówka -Izrael+ Egipt
            • opt Re: Triada na plus 30.07.07, 14:06
              Trzeba wykazać trochę cierpliwości poczekać na ruchy lub bezczynność biura,bo
              wtedy ma się dodatkowe argumenty.Jeżeli biuro łamie postanowienia ustawy o
              turystyce,to zawiadamia się organ rejestrujący-zwykle marszałka wojew.,jeżeli
              łamie postanowienia statutowe izby turystyki do której należy ,to tą izbę.Wtedy
              zwykle przychodzi organizatorowi ochota na polubowne załatwienie sprawy,a
              skarżącemu oszczędza się wchodzenie na długą i nie zawsze wskazaną z różnych
              względów drogę sądową, ponadto obnaża się pewien niechlubny schemat
              postępowania organizatora, co nie pozostaje bez znaczenia na rynku
              turystyki.Oczywiście mam tu na uwadze troskę o podnoszenie jakości usług,a nie
              wytykanie potknięć,które można załatwić na miejscu lub puścić w niepamięć dla
              własnego dobrego samopoczucia.
    • Gość: gośc Re: Triada na plus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 13:25
      2004 rok, objazdówka Turcji. Dwa dni przed koncem okazało się że wylot został
      przełożony z godz. 9 na 19. Zamiast siedzieć na lotnisku 10 godzin, dostaliśmy
      pokój w hotelu i transfer na lotnisko po południu. Nie wiem ile w tym było
      działania biura a ile inicjatywy pilotki.
    • Gość: Gość Re: Triada na plus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 09:47
      7+7 Grecja Traf **/*** od 2 do 16 lipca tego roku, ale podobno miałem wyjątkowe
      szczęście trafiając na pilotkę Anię,a na pobycie do hotelu Pelli na Kassandrze.
      Pomijam także standard hoteli na objeździe, ale za taką kasę jaką wydałem, nie
      mogłem się niczego lepszego spodziewać, więc byłem bardzo zadowolony.
    • monalisa.pl to przejedz sie z triada ale na sam wypoczynek 31.07.07, 09:52
      a nie 7+7 to sie przekonasz - stacjonarny a objazdowy wyjazd z tym... to
      roznica!
      • Gość: Jola Re: to przejedz sie z triada ale na sam wypoczyne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 10:33
        Byłam dwa razy z triada - raz w Turcji hotel Sweet - wszystko zgodnie z ofertą
        w następnym roku / 2005 na Krecie w hotelu Elektra - wszystko super .Ja
        naprawde nie mam do nich uwag. Wszystko zgodnie z oaferta - trzeba tylko
        uważnie czystać i nie puszczać wodzy fantazji

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka