kafarzyna 21.05.08, 13:07 Witam serdecznie, Czy ktos z Was orientuje sie moze jak skontaktowac sie z biurem obslugi klienta Ryanair przez internet? Niestety na stronie nie moge znalezc nigdzie adresu. Z gory dziekuje za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: efi317 Re: Ryanair-kontakt-pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 09:47 możesz tylko zadzwonić do Irlandii i porozmawiać po angielsku. o innym kontakcie zapomnij. to sa wlasnie tanie linie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: travelasystent.pl Re: Ryanair-kontakt-pytanie IP: *.toya.net.pl 23.05.08, 14:18 Poniżej link do strony przewoźnika mam nadzieję że to pomoże w uzyskaniu odp jak skontaktować się z ryanair przed podróżą: www.ryanair.com/site/PL/faqs.php?sect=CONTACT&div=int_sup#PL po podróży: www.ryanair.com/site/PL/faqs.php?sect=pnr&quest=howcontact Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: Ryanair-kontakt-pytanie 06.06.08, 22:11 Koszt minuty połączenia ponad 2 zl ..a poza tym nie gadaja po polsku tylko po angielsku.. Wiec stracilam pare zloty dzwoniąc i niczego sie nie dowiadując.. Ale powodzenia zyczę ) Odpowiedz Link Zgłoś
malena.m Re: Ryanair-kontakt-pytanie 06.06.08, 22:22 Spróbuj zadzwonić na lotnisko, z którego chcesz lecieć i poprosić o numer do Ryanaira, kiedyś tak się dodzwoniłam na ich "stoisko lotniskowe" , i tam udzielono mi info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y Re: Ryanair-kontakt-potrzebuje pomocy IP: *.ntlworld.ie 24.07.08, 23:04 Witam, Kupowalam bilet przez internet, niestety transakcja nie doszla do skutku, mozliwe,ze probowalam go kupic dokladnie w chwili gdy w Ryanair dokonywali zmian, poniewaz w trakcie zmienila sie cena, ale rowniez nie moglam dokonczyc transakcji. Nastepnego dnia udalo mi sie bez problemu kupic bilet, niestety okazalo sie,ze z karty zostala pobrana oplata 2 razy, raz za niedokonczona transakcje, i drugi rraz za dokonczona. Maila z potwierdzeniem dostalam tylko za potwierdzona. Moje pytanie jest nastepujace:w jaki sposob skontaktowac sie z Ryanair, telefonicznie jest bez sensu, trace pieniadze a i tak mi sie nie udaje... Tymbardziej ze nie mam mnie Pl. Czy ktos zna adres email? Czy ktos z Panstwa byl w podobnej sytuacji??? Przeciez wiadomo ,ze ta sama osoba nie poleci podwojnie? Czy to nie jest argument? Prosze o rade i z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peilin Re: Ryanair-kontakt-potrzebuje pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.08, 13:29 Ja zapomnialam wpisac podwojnego nazwiska i jedyny kontakt jaki znalazalm do Ryanair to ten nieszczesny call center. Najpierw (zgodnie ze wskazowkami na stronie) zadzwonilam na nr telefonu za okolo 2 zl za minute i tam sie dowiedzialam (szybko i po polsku), ze musze dzownic na nr za 4 zlote - z dodzwonieniem nie bylo problemu, a osoba, ktora odebrala dobrze mowiala po polsku i sprawnie (bez oplat) naprawila moja pomylke. Chyba tylko telefon Ci pozostaje Pozdrawiam Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysia Re: Ryanair-kontakt-pytanie IP: *.sferanet.pl 28.07.08, 13:08 www.ryanair.com/site/PL/faqs.php?sect=cnt&quest=custserv&pos=MYFLIGHT pod tym adresem masz wszystkie agendy Ryanair z numerami faksów, moje roszczenie uznali jeszcze w lutym, a pieniędzy nadal nie widać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosa Re: Ryanair-kontakt-pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 10:55 moja bratowa byla w dokladnie takiej samej sytuacji - tez cos tam bylo nie tak na stronie ryanaira i probowala kupic bilet kilka razy, potem sie okazalo ze sciagnieto jej z konta podwojna kwote. Nie mogla sie dodzownic do tego call center wiec (jako ze to bylo w Dublinie) ruszyla po prostu na lotnisko do biura ryanaira i tam osobiscie wszystko wyjasnila. Odpowiedz Link Zgłoś
specyficzna.karola Re: Ryanair-kontakt-pytanie 30.07.08, 12:13 wyborcza.pl/1,75480,5494896,Nie_mam_nic_po_lewej_stronie.html Z tego artykułu wynika, że mają tylko jedno biuro.... Odpowiedz Link Zgłoś
maycia1111 Re: Ryanair-kontakt-pytanie 04.08.08, 14:15 nie polecam tego biura, wczoraj zostałam wykołowana na lot a ze mną około 30 osób. Nie poinformowali nas o zmianie godziny odlotu i byliśmy zmuszeni zakupić bilety 4 razy drozsze na kolejny lot. Na lotnisku powiedzieli nam że kontakt z ryanair mozliwy jest tylko przez 2 infolinie które działaja tylko od pon. do pt. Absurd jakis. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pepe Re: Ryanair-kontakt-pytanie 05.08.08, 11:29 Mam podobne doświadczenia Leciałam ostatnio z centralwings, który zorganizował połączenia zastępcze dla poszkodowanych pasażerów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Ryanair-kontakt-pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 13:12 Akurat na centrala nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasażer Re: Ryanair-kontakt-pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.08, 16:02 Ryanair to złodzieje, nie dość że przepyrali mi bagaże to jeszcze część rzeczy poginęła a część została umyślnie zniszczona. Kontaktu żadnego. Absolutnie nie polecam i więcej nie skorzystam z tych linii. Odpowiedz Link Zgłoś