Gość: Ada135 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 22:26 Kto jedzie na Adriatyk Tour do Chorwacji z Alnmaturem? Ja jadę 25 września. Jeśli ktoś był już, to proszę o podzielenie się wrażeniami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krystyna Re: Adriatyk Tour z Almaturem IP: *.informel.pl 24.08.07, 21:14 bylam z tym biurem na takiej eskapadzie 3 lata temu.Bylo super a pilotka felicja niesamowita . Zamiasy hoteli turystycznych mielismy 3 gwiazd,jak jest teraz nie wiem ale to dobre biuro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Adriatyk Tour z Almaturem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.07, 12:30 Też byłam 3 lata temu, również pilotka Felicja, jedna z fajniejszych objazdówek, hotele w miare dobre, jedzenie pyszne, uwaga na jeżowce. Wróciłam bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Adriatyk Tour z Almaturem IP: *.aster.pl 29.08.07, 18:56 Moja mama jeździ z Almaturem. Dwa lata temu była na Adriatyk Tour, w zeszłym roku Capri Tour a w tym roku w Norwegii. Zawsze wraca zadowolona. Program bogaty zawsze w 100% zrealizowany. W Chorwacji nawet więcej bo Pani pilotka organizowała im czas nawet po powrocie do hotelu. Piloci super - p. Felicja w Chorwacji i super Agnieszka w Norwegii. Odpowiedz Link Zgłoś