smilla 04.07.03, 12:52 Czy ktos ma jakies doswiadczenia z tym biurem? dzieki m Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marta Re: Wezyr holidays? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.03, 13:14 jak dobrze pójdzie (kaska), lecę do turcji właśnie z wezyra. biuro jest sprawdzone, jak dla mnie- wielu znajomych było na wakacjach z tego biura i byli bardzo zadowoleni! no i ceny- całkiem w porządku! wszyscy byli w turcji- wezyr ma ukierunkowaną ofertę właśnie na turcję, być może dlatego jest ok. o innych państwach nic niestety nie mogę powiedzieć.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Wezyr holidays? IP: *.tkb.net.pl 10.07.03, 08:50 Byłam z nimi w Marmaris i było OK! Rezydentka super. Wszystko odbyło się bez najmniejszych problemów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Z. Re: Wezyr holidays? IP: 195.117.149.* 07.07.03, 13:44 Byłem 2 lata temu. Nie miałem powodów do narzekań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARAFAT Re: Wezyr holidays? IP: *.ipt.aol.com 07.07.03, 23:34 Ja i grupa okolo 15 polakow ma inne zdanie. Bylismy w hotelu 4 gwiazdkowym ktory mialbyc super okazal sie hotelem hmmmmm nawet nie dwu gwiazdkowym odpowiadal czystoscia takiej melinie pijackiej. Biuro ewidentnie nasz oszukalo zmieniajac hotel w ostatniej chwili gwarantujac nawet lepszy no i dali znizki na wycieczki niestety noc spedzona na walizkach w koncu przeniesli nas to tylko trzech gwiazdek ale zupelnie nowych aha za transfer do hotelu o nizszym standardzie zazadali 150 dolarow. Generalnie nie pisze bo mi cicsnienie skoczy biuro olewajace ja bym nie polecil. Pozdrawiam ARAFAT Od wezyra nic sie nie wyegzekwuje bo tour operatorem jest odeon tours a oni jakby posrednikiem Ten hotel rewelacja to nazywa sie Sugar Beach a brud taki ze kobiety brzydzily sie wejsc do hotelu plus jedzenie np. chleb lezy luzem na podlodze a w basenie plywaja pety prysznice zdemolowane lozka to metalowe prycze wszedzie plamy syf kila i mogila. MA TO MIEC CZTERY GWIAZDKI. Jeden turek mi powiedzial tak: Jak nie mialem miejsca w swoim hotelu to wyslalem swojego przyjaciela do Sugar Beach i juz go nigdy w zyciu nie widzialem. koniec naszej przyjazni. I tak nalezy podsumowac moja znajomosc z wezyrwm - nigdy wiecej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Wezyr holidays? - to zawodowcy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.07.03, 22:59 No to miałeś pecha brachu... generalnie nie ma większego znaczenia jedna gwiazdka mniej czy więcej. Wezyr to spoko biuro i mozna im zaufać. Nie kierujcie się tylko ilością gwiazdek. Ja polecam Serenę Apart, która przekroczyła nasze oczekiwania - jeden z niewielu hoteli gdzie nie trzeba się przebijać na basen i plażę przez 4 pasy ruchliwej ulicy ( a wiecie jacy tam szaleńcy jeżdżą.. :-) Mogło być bardziej luksusowo, ale w końcu w pokojach się tylko śpi, więc nie wymagaliśmy codziennej zmiany kwiatów - najwazniejsze że była klima. Podczas wycieczki do Alanyi po drodze widzieliśmy hotele z katalogu z większa ilością gwiazdek, ale skoro my z ulicy widzieliśmy basen, to na pewno z tego basenu było widać ulicę - a więc odjąłbym co najmniej dwie gwiazdki... A w Serenie tuż przy basenie barek, cisza i spokój, więcej warte niż 2 gwiazdki w pokojach innych 5 piętrowych hoteli... Co do Sereny - ostrzegam, jeśli nastawiacie się na rozrywkę - to się zanudzicie - wybierzcie raczej hotele w miastach... Chociaż Rusen i Hakan robią co mogą by wieczorem rozruszac sztywniaków przy barze :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś