Dodaj do ulubionych

Wezyr holidays?

04.07.03, 12:52
Czy ktos ma jakies doswiadczenia z tym biurem?

dzieki
m
Obserwuj wątek
    • Gość: marta Re: Wezyr holidays? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.03, 13:14
      jak dobrze pójdzie (kaska), lecę do turcji właśnie z wezyra. biuro jest
      sprawdzone, jak dla mnie- wielu znajomych było na wakacjach z tego biura i byli
      bardzo zadowoleni! no i ceny- całkiem w porządku!
      wszyscy byli w turcji- wezyr ma ukierunkowaną ofertę właśnie na turcję, być
      może dlatego jest ok.
      o innych państwach nic niestety nie mogę powiedzieć..
      pozdrawiam
      • Gość: Ania Re: Wezyr holidays? IP: *.tkb.net.pl 10.07.03, 08:50
        Byłam z nimi w Marmaris i było OK! Rezydentka super. Wszystko odbyło się bez
        najmniejszych problemów
    • Gość: Paweł Z. Re: Wezyr holidays? IP: 195.117.149.* 07.07.03, 13:44
      Byłem 2 lata temu. Nie miałem powodów do narzekań.
      • Gość: ARAFAT Re: Wezyr holidays? IP: *.ipt.aol.com 07.07.03, 23:34
        Ja i grupa okolo 15 polakow ma inne zdanie. Bylismy w hotelu 4 gwiazdkowym
        ktory mialbyc super okazal sie hotelem hmmmmm nawet nie dwu gwiazdkowym
        odpowiadal czystoscia takiej melinie pijackiej. Biuro ewidentnie nasz oszukalo
        zmieniajac hotel w ostatniej chwili gwarantujac nawet lepszy no i dali znizki
        na wycieczki niestety noc spedzona na walizkach w koncu przeniesli nas to tylko
        trzech gwiazdek ale zupelnie nowych aha za transfer do hotelu o nizszym
        standardzie zazadali 150 dolarow. Generalnie nie pisze bo mi cicsnienie skoczy
        biuro olewajace ja bym nie polecil.

Pozdrawiam ARAFAT
        Od wezyra nic sie nie wyegzekwuje bo tour operatorem jest odeon tours a oni
        jakby posrednikiem
        Ten hotel rewelacja to nazywa sie Sugar Beach a brud taki ze kobiety brzydzily
        sie wejsc do hotelu plus jedzenie np. chleb lezy luzem na podlodze a w basenie
        plywaja pety prysznice zdemolowane lozka to metalowe prycze wszedzie plamy syf
        kila i mogila. MA TO MIEC CZTERY GWIAZDKI. Jeden turek mi powiedzial tak: Jak
        nie mialem miejsca w swoim hotelu to wyslalem swojego przyjaciela do Sugar
        Beach i juz go nigdy w zyciu nie widzialem. koniec naszej przyjazni. I tak
        nalezy podsumowac moja znajomosc z wezyrwm - nigdy wiecej!

• Gość: Greg Re: Wezyr holidays? - to zawodowcy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.07.03, 22:59
          No to miałeś pecha brachu... generalnie nie ma większego znaczenia jedna
          gwiazdka mniej czy więcej. Wezyr to spoko biuro i mozna im zaufać. Nie
          kierujcie się tylko ilością gwiazdek. Ja polecam Serenę Apart, która
          przekroczyła nasze oczekiwania - jeden z niewielu hoteli gdzie nie trzeba się
          przebijać na basen i plażę przez 4 pasy ruchliwej ulicy ( a wiecie jacy tam
          szaleńcy jeżdżą.. :-) Mogło być bardziej luksusowo, ale w końcu w pokojach się
          tylko śpi, więc nie wymagaliśmy codziennej zmiany kwiatów - najwazniejsze że
          była klima. Podczas wycieczki do Alanyi po drodze widzieliśmy hotele z katalogu
          z większa ilością gwiazdek, ale skoro my z ulicy widzieliśmy basen, to na pewno
          z tego basenu było widać ulicę - a więc odjąłbym co najmniej dwie gwiazdki... A
          w Serenie tuż przy basenie barek, cisza i spokój, więcej warte niż 2 gwiazdki w
          pokojach innych 5 piętrowych hoteli... Co do Sereny - ostrzegam, jeśli
          nastawiacie się na rozrywkę - to się zanudzicie - wybierzcie raczej hotele w
          miastach... Chociaż Rusen i Hakan robią co mogą by wieczorem rozruszac
          sztywniaków przy barze :-)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka