Gość: Krizan IP: *.glogow.novatech.pl 16.07.03, 13:29 Czy są jakieś problemy przy wpuszczaniu do Anglii, czy lepiej sobie wykupić bilet powrotny ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
higher_eu Re: Londyn - ryanair ? 16.07.03, 20:43 dobrze radze- wykup bilet w obie strony! Odpowiedz Link Zgłoś
neshi66 Re: Londyn - ryanair ? 17.07.03, 13:40 higher_eu napisał: > dobrze radze- wykup bilet w obie strony! ja tez tak radze-bez powrotnego prawdopodobienstwo ze Cie nie wpuszcza wzrasta trzykrotrnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulka Re: Londyn - ryanair ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.03, 10:18 Radzę zaopatrzyć się (oprócz biletu powrotnego) w telefon do znajowmych lub jakiejś rodziny w Anglii (jak nie masz - to coś wykombinuj). Będą Cie pytać natrętnie dokąd, po co, na jak długo, ale jak zadzwonią do kogoś mieszkającego w Anglii, kto potwierdzi, że Cię zaprosił, a na dodatek udowodnisz, że masz kasę na życie w Anglii - powinno być OK. Pamiętaj, że lotnisko Stansted, gdzie ląduje Ryanair jest dość oddalone od cenytum. Dojazd ok 20 funtów! Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: londyn Re: Londyn - ryanair ? IP: *.ipt.aol.com 20.07.03, 03:47 nie wiem z kad lecisz ale z pragi nie radze , jak z pragi to jesli wylecisz to juz jestes w Londynie bo odprawa jest w pradze , ale nie pytaj jak trzepia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobra Re: Londyn - ryanair ? IP: 217.97.148.* 21.07.03, 13:50 witam bylam teraz w Londynie - leciałam co prawda easyjet'em ale to podobne lądowałam na Stansted i leciałam z Pragi. Owszem miła pani pytała na jak długi i po co ale wystarczyło jej za na krotkie wakacje i nie pytała o bilety ani o adresy! pewnie zalezy na kogo trafisz. a w pradze odprawa wygladala normalnie jak wszedzie nikt mnie nie "trzepał" i nie zadawał zadnych pytań. miłego pobytu. a podróży autobusem z lotniska do samego centrum to 12 funtów i jedziesz okolo 30 minut. Odpowiedz Link Zgłoś