Dodaj do ulubionych

Obozy militarne

22.03.14, 19:15
Chciałbym się dowiedzieć jak najwięcej o obozach militarnych. Chętnie poznam wasze opinie, ponieważ w tym roku się na takowy wybieram.
Najbardziej do gustu przypadł mi ten: www.almatur.pl/mrzezyno-wybrzeze-baltyku-militarna-przygoda__KPOM~FAMASTAPM__lato.html
Obserwuj wątek
    • marcin.slawski Re: Obozy militarne 22.03.14, 19:23
      Luknij proszę tutaj:
      akademia-przygody.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=343&Itemid=118
      lub jeśli wolisz Mrzeżyno:
      akademia-przygody.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=344&Itemid=118
    • mojeimiekuba Re: Obozy militarne 22.03.14, 19:27
      Nie chciałem, żeby ktoś reklamował własne biuro podróży, lecz żeby zasięgnąć porad innych. Interesują mnie raczej obozy +15, a nie -15
      • marcin.slawski Re: Obozy militarne 22.03.14, 19:40
        Nie reklamuję, a podałem Ci jedynie link do oferty, bez sugerowania i samoreklamy. Twój post ma na celu spam "reklamowy" ? Skoro podajesz link do konkretnej oferty, to większość inteligentnych czytających tak to właśnie odbierze.
        • mojeimiekuba Re: Obozy militarne 22.03.14, 22:13
          W tym problem, że ja właśnie pytam się czy ta oferta(której link zamieściłem) jest dobra.
          • marcin.slawski Re: Obozy militarne 22.03.14, 22:29
            Na tyle co znam otoczenie oferty i prawdopodobnie wykonawcę części "militarnej", to oferta jest bardzo ok. Teren w okolicy nadaje się znakomicie do tego typu zajęć (zresztą ma mocne, historyczne "korzenie". To w Mrzeżynie odbyły się słynne zaślubiny z morzem i w tej okolicy rozgrywały się bardzo intensywne manewry wojenne). Jeśli wykonawcy części militarnej to osoby o których myślę (a na 90% tak), to przeżyjesz fajną przygodę i nauczysz się pożytecznych (nie szpanerskich) umiejętności :)
    • ka_thy Re: Obozy militarne 26.03.14, 08:04
      Wrzuć sobie w google "obóz militarny forum" - znajdziesz opinie ludzi, którzy w takich obozach uczestniczą. W zeszłym roku robiłam rozeznanie - najlepsze opinie zbierał obóz nad morzem w Borne Sulinowo oraz obozy Kompasu.
      • ul.cia Re: Obozy militarne 15.05.14, 14:33
        Ja też mogę polecić Kompas. Te militarne mają na Jurze - syn był w zeszłym roku i wrócił bardzo zadowolony. Świetny sprzęt i kadra.
        • waikiki2011 Re: Obozy militarne 15.05.14, 15:06
          Tutaj masz więcej o nich i ich postawie wobec klienta:
          forum.gazeta.pl/forum/w,46,114070174,114070174,BTA_Kompas_z_Gdanska_szczerze_odradzam.html
          • ul.cia Re: Obozy militarne 20.05.14, 15:58
            Ja mam dobre doświadczenia z nimi i dlatego polecam. A poza tym znalazłam też inne pozytywne wypowiedzi na ich temat.
            forum.gazeta.pl/forum/w,46,114070174,149274513,Re_BTA_Kompas_z_Gdanska_udane_obozy.html
            forum.gazeta.pl/forum/w,46,114070174,146338650,Re_BTA_Kompas_z_Gdanska.html
      • anka-vit Re: Obozy militarne 21.05.14, 11:13
        Kompas ma teraz militarne na Jurze. Są naprawdę rewelacyjne, sprzętowo, organizacyjnie i w ogóle. I miejscówka jest idealna na taki obóz - Jura ze swoim ukształtowaniem terenu stwarza dużo możliwości.
    • oriana330 Re: Obozy militarne 23.05.14, 20:32
      polecam obóz Jak Komandos -Przetrwanie w 4 żywiołach Centrum Wypoczynku Odys prowadzą go oficerowie desantowo-powietrzni i byli GROM. Obozy na na prawdę wysokim poziomie.
      • just_john997 Re: Obozy militarne 03.06.14, 11:56
        Jeżeli chodzi o obozu "militarne" to polecam obóz harcerski Szczepu Józefów. Mają nawet filmik
        www.youtube.com/watch?v=lbBTbBz3HqA
        Mają karabiny ASG, wiatrówki, liny a teraz nawet kupują noktowizory :D Mają również np.: Quadrocopter DJI Phantom, który wykorzystują "na misjach". Moim zdaniem świetna sprawa :D Wszystko jest harcerskie więc obowiązują mundury, apele, śpiewanie hymnu itp. Natomiast jeździ z nimi bardzo wielu "nie harcerzy" (chyba nawet więcej niż harcerzy !) i wtedy tacy uczestnicy obozu dostają bluzę moro. Nie mają odrębnej strony więc trzeba się rejestrować na

www.zhp.michalin.pl/oboz-2014-na-mazurach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka