Gość: ja12 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.08, 23:05 Witam Czy opłaca sie jechać na tygodniowy wyjazd na Kubę za ok 2600zł? Pytam ponieważ nie orientuję się w cenach a to będzie moja pierwsza daleka podróż od dłuższego czasu; Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Kuba IP: *.echostar.pl 17.09.08, 23:37 nie opłaca się!! jeśli to jest czarter to licz się dodatkowo z opóźnieniami! trochę za tanio jak na Kubę(jeśli to cena całkowita) ja byłam na kubie 2 lata temu i płaciłam około 4200 za 2 tygodnie i + jakieś opłaty. hotel Oasis. fajnie było...:)) powodzenia w wyborze ale najlepiej 14 dni i z jakimś konkretnym biurem! Odpowiedz Link Zgłoś
roxy361 Re: Kuba 18.09.08, 00:04 cena rzeczywiście jest atrakcyjna, trudno powiedzieć, że nie warto leciec na tydzień, jeżeli lecisz do Varadero i zamierzasz tam pozostać tydzień to aż nadto, jesli chcesz zwiedzić choć troche Kubę co najmniej 12 dni jest Ci potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
glos_z_sali_obok Re: Kuba 06.10.08, 19:29 Jak najbardziej się opłaca. Zapewne była to oferta na ostatnią chwilę - najzupełniej normalna sytuacja. Natomiast czarter spóźni Ci się niezależnie od tego czy zapłaciłes(-aś) 2600 zł czy 5000 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech_pi Re: Kuba 06.10.08, 20:27 Nawet się nie zastanawiaj, to przecież pół ceny. A tydzień nawet wystarczy żeby zobaczyć trochę Hawany, knajpę Hemingway'a, pomnik Columba z widokiem na zatokę, no i te cudowne plaaaże ... niezapomniane wrażenia. Pozrd. Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: Kuba 06.10.08, 21:11 Cena rewelacyjna, ja bym się nie zastanawiał. Odpowiedz Link Zgłoś