Dodaj do ulubionych

ryszard czarnecki

IP: *.ktuo.cz 18.11.04, 15:12
Przeczytałem dzisiaj kilka notatek z bloga ryszarda czarneckiego - popularnego
polityka z wrocławia. bardzo jestem ciekaw jak wy postrzegacie jego osobę?

dla zainteresowanych link: www.ryszardczarnecki.pl/page.php?&page=blog
Obserwuj wątek
    • Gość: URSUS Re: ryszard czarnecki IP: *.crowley.pl 13.01.05, 16:38
      jako .................ę
      • Gość: M Re: ryszard czarnecki IP: 81.219.224.* 30.01.05, 17:34
        kiedy słyszę tego faceta, wstyd mi ze wydała go moja, dolośląska ziemia.
        pamiętacie jak protestował przeciwko rejestracjom zaczynającym się od "D"
        bo to dla niego coś jak niemcy?
        to są słowa kogoś odpowiedzialnego?
        ten gość podobno jest historykiem
        wstyd mi za niego i 90 %jego wypowiedzi
        • krzysztof484 Re: ryszard czarnecki 11.02.05, 15:56
          Facet jest taki jak średnia społeczeństwa.Szkoda ze miał nauczycieli o róznych,
          układach politycznych.W mysl powiedzenia z "kim przystajesz taki się
          stajesz",robi karjere polityczną. Kto zatrudnił by gościa "kameleona
          politycznego" Jedyne miejsce to struktury SAMOOBRONY,jest to partia bogaczy
          wiejskich,to intelektualista się przyda.
          • Gość: , Re: ryszard czarnecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 15:45
            Nazwanie Czarneckiego intelektualistą, jest pewnym nadużyciem. Wielu profesorów nie zasługuje na to miano, a cóz dopiero Czarnecki. Jak dla mnie nie jest on i nigdy nie będzie intelektualistą.
        • Gość: ad vocem Re: ryszard czarnecki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.07.05, 10:41
          M, dla naszego wspólnego spokoju sprostuję: Rysia-ku...wisia nie wydała nasza
          dolnośląska ziemia. Swego czasu chełpił się faktem, że urodził się w Londynie
          (nie mylić z Lądkiem Zdrój).

Natomiast co mnie zastanawia: Rysio deklarował do niedawna niezłomną
          prawicowość, natomiast obecnie jest jednym z liderów partii, która od niedawna
          otwarcie deklaruje się jako "nowoczesna lewica". Wniosek? Rysio to coś pomiędzy
          prawą a lewą nogą, czyli zwykły penis (tyle że krótki i miękki)

Gość portalu: M napisał(a):

> kiedy słyszę tego faceta, wstyd mi ze wydała go moja, dolośląska ziemia.
          > pamiętacie jak protestował przeciwko rejestracjom zaczynającym się od "D"
          > bo to dla niego coś jak niemcy?
          > to są słowa kogoś odpowiedzialnego?
          > ten gość podobno jest historykiem
          > wstyd mi za niego i 90 %jego wypowiedzi
        • Gość: rad Re: ryszard czarnecki IP: *.mpn.pl / *.man.bydgoszcz.pl 27.10.05, 11:01
          To gnida,którą trudno wytępić normalnymi środkami,jak gó.. płynie za każdym
          okrętem,bez względu na nazwę i do jakiego portu.!Trzeba mu wrzucić
          odbezpieczony granat do portek,co prawdopodobnie też nic nie da ,bo to gość bez
          jaj,więc najlepiej poprosić o pomoc kogoś z pogotowia z Łodzi!
    • e_gon Re: ryszard czarnecki 10.02.05, 07:22
      Sama postać jak i wypowiedzi Ryszarda Czarneckiego jest antyreklamą państwa Polskiego na scenie politycznej parlamętu Europejskiego.
      • Gość: Timino Re: ryszard czarnecki IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.05, 18:16
        a slyszales jakies jego wystąpienie w europarlamencie?
    • Gość: tlatocetl Re: ryszard czarnecki IP: *.media4.pl 30.03.05, 18:32
      rysio to chłopak, którego nikt nie chciał przygarnąć, aż wreszcie znalazł się
      lepper. ten go przytulił i teraz rysio wylizałby mu dupcię. obrzydliwość!!!
      • Gość: @@@@@@ Re: ryszard czarnecki IP: 83.238.133.* 07.05.05, 09:54
        taka prawda a dupcie mu lizal w rudzie tow stania
        • Gość: Łoś Re: ryszard czarnecki IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.05.05, 11:48
          przyjaciel pieszczoszka Dyżewskiego.
    • Gość: hac Re: ryszard czarnecki IP: *.wsip.com.pl 19.07.05, 15:03
      jest totalnym kretynem, do teraz od leppera, ale w nowym rozdaniu moze da dupy
      gdzies indziej
      • Gość: Pup..ka Re: ryszard czarnecki IP: *.visp.energis.pl 25.08.05, 01:46
        Nie, pupy juz nigdzie nie da, bo i nikt nie bedzie jej chcial! Jest spalony na
        scenie politycznej, i towarzysko! Szkoda, ze taka męda z niego, moglby zachowac
        wiecej klasy...
    • Gość: robert Re: ryszard czarnecki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 12:23
      juz na studiach mial ksywke "meczychujek". no i co, nie sprawdzilo sie?
      • smok42 Re: ryszard czarnecki 08.11.05, 17:59
        Rewelacyjna ksywka, pasuje jak ulał, chociaż optuję za formą bez prefixu "męczy-
        "
    • Gość: mm Re: ryszard czarnecki IP: *.lubin.dialog.net.pl 16.09.05, 11:05
      A ja osobiście proponuję głosować na : www.jawormalgorzata.fr.pl Jest to osoba
      wykształcona, kompetentna i nade wszystko uczciwa. Jej HASŁEM wyborczym
      jest: "Nie obiecuję - działam!!!!" - więc samo mówi za siebie! Reprezentuje PO.
      Proszę o głosowanie na MAŁGORZATĘ JAWOR !!!!!!
      • Gość: Fan Rysia Rysio znowu górą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 11:38
        Wbrew temu co piszecie, złośliwi internauci, Rysio znowu przy władzy, z
        Kamińskim się dogadał, marszałkowanie Lepperowi załatwił, koalicje z PiSem
        zawiązał. Rysia i kłonicą nie dobijecie! Rysio jest u mnie numer dwa za
        Lepperem, na trzecim miejscu był Oleksy, ale juz chyba trafiony, zatopiony.
    • gadzina73 Re: ryszard czarnecki 03.01.06, 12:57
      Facet jest taki jak te panie z ulicy Dworcowej,kto da forsę temu zrobi co będzie chciał!!!!!Totalne dno i wstyd dla wszystkich dolnoślązaków...
    • Gość: erm Re: ryszard czarnecki IP: 62.233.251.* 05.01.06, 09:58
      polityczna choragiewka. szuka tylko okazji zaistnienia.
      pamietam go przede wszystkim jako bardzo nieudolnego
      polityka, przez ktorego stracilismy sporo kasy z UE
      jakis czas temu.
      • Gość: XXX Re: ryszard czarnecki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.01.06, 07:56
        Z tą unijną kasą to się później okazło, że tam były jakieś przekręty i korupcja
        w samej Unii. Potem Unia przysłała nawet jakieś oficjane wyjaśnienie i
        przeprosiny. Przeprosili jego i cały ówczesny rząd, ale jakoś nikt o tym się
        nie rozpisywał. Tak więc akurat z tego można go rozgrzeszyć. A wszystko inne to
        prawda.
        • Gość: Fan Rysia Re: ryszard czarnecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 11:52
          Wiedziałem , że Rysiu mnie nie zawiedzie. Zawsze na przodku, zawsze z
          najlepszymi! Teraz czytam, że koalicja PiS i Sammoobrony juz w Sylwestra była
          ugadana. Głupia Platforma z Kaczyńskim i Marcinkiewiczem gada o koalicji,
          Donald na rozmowy z Kaczorem chodzi i o słoneczku napomyka a tu już wczśniej
          nasz Rysiu zrobił układ jak trzeba i wszystko było ugadane. No i teraz Marek
          Jurek komplentuje Samoobronę, że taka przewidywalna w odróżnieniu od PO, która
          najbardziej z partii nieodpowiedzialna i niepokój w kraju sieje.
          No i dobrze że się wreszcie, dzięki Rysiowi Naszej Wielkiemu, z tą
          propaństwową i odpowiedzialną Samoobroną dogadali a tej skrajnej i
          anarchistycznej Platformie powiedzieli: won, warchoły jedne !
    • Gość: Koala Re: ryszard czarnecki IP: *.kom / *.os1.kn.pl 21.01.06, 14:24
      Mam za sobą parę lat życia, w tym (niestety!) również znajomość pana r.cz.
      (inaczej nie mogę napisać) Myslałem, że tylko ja (oraz moje grono) tak oceniamy
      tę osobę ! Jestem podbudowany !!!!!
    • cierpliwy Re: ryszard czarnecki 29.10.06, 00:49
      Męczychujek kiedyś kandydował na wiceministra kultury. To by dopiero była
      sztuka. Ten niedorozwinięty kameleon polityczny dla dobra nas, Wrocławian,
      powinien jaknajszybciej zniknąć ze sceny politycznej. Niech już wreszcie
      przestanie nas kompromitować. Jeżeli musi się kompromitować to niech to robi u
      siebie w domu, przed własną rodziną - jeżeli mu pozwolą. Z Lepperem jest mu do
      twarzy. Watażka i matoł to dobry komplet. A z Wrocławia precz!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka