dwausmiechy 06.02.08, 09:43 Śpię...śpię....śpię...śpię... śpię.... Jakieś sposoby macie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kacper31 Re: Obudźcie mnie 06.02.08, 09:48 Mam fajny sposób i myślę, że Ci się spodoba. Odpowiedz Link Zgłoś
kacper31 Re: Obudźcie mnie 06.02.08, 09:53 Musisz podać adres, a ja się zjawie za 15 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Obudźcie mnie 06.02.08, 09:57 hahahaha. ale może pomysł mi sprzedasz niedrogo i któryś z kolegów już tu obecnych by go zrealizował?? Odpowiedz Link Zgłoś
kacper31 Re: Obudźcie mnie 06.02.08, 10:00 Moje delikatne dłonie doprowadzą Cię, postawią Cię... Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Obudźcie mnie 06.02.08, 10:05 na samo brzmienie słowa "delikatne" zasypiam :D Odpowiedz Link Zgłoś
kacper31 Re: Obudźcie mnie 06.02.08, 10:08 Zapewniam Cię, że delikatne, ale spełnią swoje zadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Obudźcie mnie 06.02.08, 10:15 jakbym zaczęła chrapać to przerwij i może się obudzę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kacper31 Re: Obudźcie mnie 06.02.08, 10:18 Jeżeli nie dłonie to moje usta doprowadzą Cię... Słyszałaś o Pearl Harbor? Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Obudźcie mnie 06.02.08, 10:33 oj Kacprze Kacprze :)) gdybym chciała kumac to bym się z ropuchami zaczęła zadawać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Widzę, że nasz czołg potrzebny! 06.02.08, 10:36 dwausmiechy napisała: > znowu jakaś wojna? Jaaaanku!!! Do maszyny, opalamy! Wojna, a Ty za Marusią się uganiasz, ech te chłopy, nigdy nie można na nich liczyć! ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Jak się nie da, to może... 06.02.08, 09:52 nie należy z tym walczyć? Sen też jest przyjemny, szczególnie jak coś miłego się śni. Nie wiem jak Cię obudzić, ale mogę Ci życzyć wspaniałych marzeń sennych :))) ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Jak się nie da, to może... 06.02.08, 09:53 W pracy jestem! :)) zaraz przyjdzie szef i to nie będzie moje marzenie senne :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Jak się nie da, to może... 06.02.08, 09:56 I sama znalazłaś odpowiedź, może zadzwnoń do niego, żeby szybciej przyszeł :PPP ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Jak się nie da, to może... 06.02.08, 09:57 proooooszeee... nieee... bo teraz to dodatkowo mam migrenę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Jak się nie da, to może... 06.02.08, 10:08 Jedynie mogę przytulić i pogłaskać po głowie - kizia mizia, kizia mizia, lepiej troszkę? ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
kacper31 Re: Jak się nie da, to może... 06.02.08, 10:03 Pewnie "szef" jest niewykształconym i jeszcze hipochondrycznym kutasem? Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Jak się nie da, to może... 06.02.08, 10:04 ęęęęę? no nie wiem. nie widziałem jego klejnotów :PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
kacper31 Re: Jak się nie da, to może... 06.02.08, 10:06 Nie nosi ich na wierzchu, to dziwne ? Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Jak się nie da, to może... 06.02.08, 10:07 wystarcza mi, ze nie myje rąk po skorzystaniu z kibelka, fe! Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 ??????? 06.02.08, 10:09 A skąd to wiesz? :PPP ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
kacper31 Re: ??????? 06.02.08, 10:11 To zawsze widać, jak ktoś przychodzi z toalety i jeszcze papier toaletowy trzyma w biurku. Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: ??????? 06.02.08, 10:12 parę razy się z nim minęłam w okolicach tego przybytku :)) (nie wyobrażaj sobie za dużo!:)) ) Odpowiedz Link Zgłoś
kacper31 Re: ??????? 06.02.08, 10:15 Namnożyło się ostatnio chamów, którzy pozakładali firmy i zatrudniają całkiem przyzwoitych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: ??????? 06.02.08, 10:17 a mnie się wydawało, że o przyzwoitości nie decyduje tylko stopień zaawansowania higieny osobistej.. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 a słoma z butów wystaje ... n/t 06.02.08, 10:18 ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: ??????? 06.02.08, 10:17 Wyobraźnia to wspaniała sprawa :DDD A moją wadą jest skłonność do przesady, więc nie miej do mnie "pretensji" :PPP Rozbawiłaś mnie z rana i lepiej obudziłaś niż druga kawa, ktrą właśnie wypiłam. ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: ??????? 06.02.08, 10:32 To jak dodasz jeszcze ten śmiech z nami, to sukces gwarantowany :))) ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: ??????? 06.02.08, 10:37 nie ma letko :-/ szef przyszedł. koniec spania, pozycja na bacznośc i biore się za produkcje PKB. bądz grzeczna! Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: ??????? 06.02.08, 10:39 Do roboty! Ja też zbieram się w sobie i atakuję codzienność! Buziaka posyłam i uśmiech *:) Na razie pegazie! Gini:))) ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś