26.10.12, 10:37
Witam,
Mamy zamiar brać wesele w Dworze Wapowce, ale nie o to tutaj pytam. Pytam o jakieś ciekawe miejsca do zwiedzania w pobliżu? Na sesje zdjęciową, spacer i ogólnie.
Sama rzeka San jest atutem, lasy są piękne, widok na góry, ale może jest też jakaś fajna droga spacerowa?
Słyszałam, że są też ładne kościoły - cerkiew greckokatolicka? Macie może jakieś foty albo coś?
Obserwuj wątek
    • Gość: Hanka Re: Wapowce IP: *.play-internet.pl 26.11.12, 11:48
      Hej,
      jeżeli chodzi o zdjęcia plenerowe ze ślubu to nie musisz daleko się wybierać. Dwór Wapowce ma piękny ogród i las niedaleko. Są też fajne trasy rowerowe - jak będziesz chciała to mogę podać szczegóły. W Wapowcach jest Kościół pw. św. Mikołaja Biskupa- bardzo ładny, polecam :)
    • Gość: Tomasz Re: Wapowce IP: *.play-internet.pl 26.11.12, 11:55
      Kościół pw. św. Mikołaja Biskupa, Łętownia: Drewniany kościół parafialny, Kościół św. Stanisława Kostki, Dwór Sapiehów - czyli Dwór Wapowce.
      Okolica jest piękna, więc na pewno coś znajdziecie, do Przemyśla jest 5km, a tam to już pełno rzeczy do zwiedzania:)
    • Gość: ZofiaF Re: Wapowce IP: *.static.sitel.net.pl 27.12.12, 13:49
      Tak, w Wapowcach jest parę rzeczy. Nie będę pisała tego samego co wszyscy, ale tak okolica jest bardzo piękna. A Dwór Sapiehów, czyli ówczesny hotel Dwór Wapowce jest bardzo fajny i klimatyczny. Miałam przyjemność parę razy nocowania tam, więc jak najbardziej polecam :) NIe możecie tego miejsca ominąć!
    • rashi87 Re: Wapowce 28.12.12, 10:36
      Na weselu raczej poza dom nie bedziecie wychodzi ;) Ale przyznaje, że wapowce są ciekawym miejsce, kiedys tam nocowalam. Maja ładny park, wiec nada się na zdjęcia plenerowe. A tak to nie wiem, ciężko będzie Ci w sukni ślubnej po dzikiej plaży nad Sanem wędrować:)
      Poza tym, lasy piękne są w pobliżu - na pewno Ci się spodoba!
    • Gość: Koniczynka Re: Wapowce IP: *.web-profit.pl 28.01.13, 09:07
      Dobry wybór, Dwór Wapowce jest fajnym miejscem na organizowanie takich imprez. Ładna okolica - okoliczny park jest śliczny! Do tego cisza, spokój i sama natura. Sam hotel jest bardzo ładnie utrzymany, więc zdjęcia będziesz miała super. Co do atrakcji to jest ich sporo - do Przemyśla jest ok 5km, a tam jest juz wszystko:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka