Dodaj do ulubionych

dwor w Wapowcach

IP: *.u.mcnet.pl 13.07.06, 18:23
hej, czy ktos z was robil, badz zna kogos kto robil wesele w dworku w
Wapowcach?Jak wygladaja koszty? Bardzo proszę o wszelkie opinie.Dzieki sliczne
Obserwuj wątek
    • Gość: voyto Re: dwor w Wapowcach IP: *.chello.pl 13.07.06, 20:13
      kiedys robiłem im projekt dla inwestycji, ale nie wiem jak to wygląda na dziś
      • Gość: a. Re: dwor w Wapowcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 21:23
        Czy to posiadłośc niejakiego Mundzia G., kolegi posła przewodniczącego klubu.
        • Gość: LeszeQ Re: dwor w Wapowcach IP: 192.168.6.* / 80.50.247.* 13.07.06, 22:06
          Zgadza sie... ale chyba teraz jego zona polozyla na to łape :D
          • Gość: JP II Re: dwor w Wapowcach IP: *.mcon.pl 14.07.06, 02:34
            Czy na dotacje UE na te 89 ha, co Mundkowi na papierze nasz kochany poseł
            sprzedał, też, czy tak jak dotąd, MK kasuje?
            • Gość: ab Re: dwor w Wapowcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 07:55
              A tego dworku nie kupiła jakaś piosenkarka lub aktorka?
              • Gość: fasolka1980 Re: dwor w Wapowcach IP: *.u.mcnet.pl 14.07.06, 08:18
                nikt nie robil tam wesela???:((
                • Gość: arti Re: dwor w Wapowcach IP: *.nie.ma / 212.244.155.* 14.07.06, 11:33
                  Ten dworek ma nowych właścicieli. Wydawałem tam przyjęcie komunijne, więc to
                  trochę mniejsza skala. Jedzenie było smaczne, ładnie podane i jedynie sztućce
                  wyglądały jak ze starej garmażerii, co trochę psuło dobre wrażenie.
                  Dużym plusem jest ogród.
    • Gość: ulka Re: dwor w Wapowcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 01:49
      odradzam, byłam tam raz, źle wspominam. Miejsce ładne i tylko tyle, jeśli
      będziesz cokolwiek ustalał, rób to na pismie, może wyegzekwujesz. W przeciwnym
      razie możesz nabawić się wstydu przed goścmi. Ja nie ryzykowałabym .
      • fasolka1980 Re: dwor w Wapowcach 17.07.06, 09:06
        Ula, a mozesz napisac cos wiecej? Dzieki serdeczne
        • Gość: ulka Re: dwor w Wapowcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 17:00
          Nie ja organizowałam ten wieczór, byłam tylko gościem , ale wiedziałam, że
          impreza ma być do ok.północy. O 22 jednak wszyscy zostali wyproszeni, rzekomo
          nie uzgodniono przedłużenia wieczoru. Faktycznie, na pismie nie - ale choćby
          ilośc zamówionych potraw wskazywała na dłuższy wieczór , nie da się pochłonąc
          przekąsek, sałatek, dań ciepłych i mies z grilla w 2 godziny. Czerwony barszcz
          zaserwowano o 21.....
          Jeśli jednak zdecydujesz się, pilnuj sałatek, są raczej na pokaz:), zresztą to
          jakaś fatalna maniera wszystkich naszych gastronomików, albo wagi mają z 50%
          błedem pomiaru. Pozdrawiam Pana z kucykiem z restauracji w Gromadzie (szef)
          kilka lat temu. On to miał wagę , ech :)
          Karkówka "po przemysku" , autentyk, była tam dokładnie o połowę lżejsza......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka