Gość: fasolka1980 IP: *.u.mcnet.pl 13.07.06, 18:23 hej, czy ktos z was robil, badz zna kogos kto robil wesele w dworku w Wapowcach?Jak wygladaja koszty? Bardzo proszę o wszelkie opinie.Dzieki sliczne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: voyto Re: dwor w Wapowcach IP: *.chello.pl 13.07.06, 20:13 kiedys robiłem im projekt dla inwestycji, ale nie wiem jak to wygląda na dziś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: dwor w Wapowcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 21:23 Czy to posiadłośc niejakiego Mundzia G., kolegi posła przewodniczącego klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LeszeQ Re: dwor w Wapowcach IP: 192.168.6.* / 80.50.247.* 13.07.06, 22:06 Zgadza sie... ale chyba teraz jego zona polozyla na to łape :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JP II Re: dwor w Wapowcach IP: *.mcon.pl 14.07.06, 02:34 Czy na dotacje UE na te 89 ha, co Mundkowi na papierze nasz kochany poseł sprzedał, też, czy tak jak dotąd, MK kasuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ab Re: dwor w Wapowcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 07:55 A tego dworku nie kupiła jakaś piosenkarka lub aktorka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fasolka1980 Re: dwor w Wapowcach IP: *.u.mcnet.pl 14.07.06, 08:18 nikt nie robil tam wesela???:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arti Re: dwor w Wapowcach IP: *.nie.ma / 212.244.155.* 14.07.06, 11:33 Ten dworek ma nowych właścicieli. Wydawałem tam przyjęcie komunijne, więc to trochę mniejsza skala. Jedzenie było smaczne, ładnie podane i jedynie sztućce wyglądały jak ze starej garmażerii, co trochę psuło dobre wrażenie. Dużym plusem jest ogród. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulka Re: dwor w Wapowcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 01:49 odradzam, byłam tam raz, źle wspominam. Miejsce ładne i tylko tyle, jeśli będziesz cokolwiek ustalał, rób to na pismie, może wyegzekwujesz. W przeciwnym razie możesz nabawić się wstydu przed goścmi. Ja nie ryzykowałabym . Odpowiedz Link Zgłoś
fasolka1980 Re: dwor w Wapowcach 17.07.06, 09:06 Ula, a mozesz napisac cos wiecej? Dzieki serdeczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulka Re: dwor w Wapowcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 17:00 Nie ja organizowałam ten wieczór, byłam tylko gościem , ale wiedziałam, że impreza ma być do ok.północy. O 22 jednak wszyscy zostali wyproszeni, rzekomo nie uzgodniono przedłużenia wieczoru. Faktycznie, na pismie nie - ale choćby ilośc zamówionych potraw wskazywała na dłuższy wieczór , nie da się pochłonąc przekąsek, sałatek, dań ciepłych i mies z grilla w 2 godziny. Czerwony barszcz zaserwowano o 21..... Jeśli jednak zdecydujesz się, pilnuj sałatek, są raczej na pokaz:), zresztą to jakaś fatalna maniera wszystkich naszych gastronomików, albo wagi mają z 50% błedem pomiaru. Pozdrawiam Pana z kucykiem z restauracji w Gromadzie (szef) kilka lat temu. On to miał wagę , ech :) Karkówka "po przemysku" , autentyk, była tam dokładnie o połowę lżejsza...... Odpowiedz Link Zgłoś