25.05.14, 22:54
Ja korzystałam z tego hotelu www.antiqueapartments.pl

Dlaczego polecam? Bo mają codziennie rożne promocje np pakiet rodzinny w którym przy rezerwacji min 3 noclegów – otrzymujesz 12% rabatu a dodatkowo dla wszystkich małych gości Antique Apartments przygotowana jest specjalna oferta. Maluszki w wieku do 3 lat nocują za darmo w łóżkach wraz rodzicami lub w łóżeczku dziecięcym. Koszt pobytu na dostawce w wieku od lat 3 (również dorośli) wynosi 79 zł za dobę.
Obserwuj wątek
    • zuzowa Re: Kraków 30.06.14, 23:02
      Ja polece okolice Krakowa a konkretnie Szczęśliwą Trzynastkę w Jurczycach- .Gospodarstwo to jest bardzo fajnie usytowane, blisko Krakowa ale panuje tam cisza i spokój. Do tego rodzinan atmosfera i dużo obiektów do zwiedzania. Nic tylko jechać i odpoczywać! smile
    • zuzowa Re: Kraków 30.06.14, 23:03
      Ja polece okolice Krakowa a konkretnie Szczęśliwą Trzynastkę w Jurczycach- http://agro13.eu/.Gospodarstwo to jest bardzo fajnie usytowane, blisko Krakowa ale panuje tam cisza i spokój. Do tego rodzinan atmosfera i dużo obiektów do zwiedzania. Nic tylko jechać i odpoczywać! smile
    • kisanecki Re: Kraków 01.07.14, 11:07
      też byłem, mogę polecić (czyli nie ma niczego, czego bym nie polecił wink
    • gabrielaes Re: Kraków 08.07.14, 11:19
      Jeżeli wybieracie się do Krakowa, polecam Apartamenty Rękawka na podgórzu, ostatnio miałam okazję się tam zatrzymać, świetna lokalizacja i dobry standard.
    • marta.jan Re: Kraków 15.07.14, 12:23
      Ja mogę polecić stronę, na której znajdziecie apartamenty i mieszkania w całej Polsce i nie tylko. Jest to doskonała alternatywa dla drogich hoteli i myślę, że wygodniejsza opcja zakwaterowania - najważniejsza jest przecież swoboda, a w takim mieszkaniu można poczuć się jak w domu.
      Można także dokonać rezerwacji online oraz wyliczyć cenę pobytu czy obejrzeć zdjęcia obiektów.
      Zapraszam do zapoznania się z ofertą www.casa24.pl
    • kub.a81 Re: Kraków 02.02.15, 12:19
      A może warto wypróbować hotele w centrum Krakowa, blisko starówki. Dzięki czemu wszędzie blisko smile Poza sezonem jak i w trakcie apartamenty posiadają atrakcyjne ceny. Miejsce bardzo dobre dla osób które np podróżują większą grupą i chca mieć wspólny pokój smile Do tego w apartamencie w pełni wyposażona kuchnia oraz osoba łazienka i ubikacja co jest dużym komfortemsmile www.apartmentcracow.com/pl/
      • fredricksen Re: Kraków 04.02.15, 16:49
        Ja z kolei proponuję www.bookapart.com, bo to nie tylko niskie ceny, ale też dostępność, wiele pokoi i apartamentów całym mieście. Nie trzeba decydować się przecież za każdym razem na ten sam hotel!
    • suselka007 Re: Kraków 21.07.15, 11:12
      Ja w Krakowie polecam apartamenty w centrum www.bookapart.com/pl/apartamenty-krakow smile
    • dza_sti Re: Kraków 15.12.15, 15:17
      Polecam Schronisko Młodzieżowe Oleandry, szeroki wybór pokoi (można wynająć pokój na wyłączność z łazienką), smaczne jedzenie i świetna lokalizacja. Wszystko czego szukasz big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka