Gość: M. IP: 217.153.25.* 03.01.03, 10:16 Szukam jakiegoś fajnego miejsca, gdzi można by spędzić miły weekend we dwoje. Najchętniej jakiś dworek lub pałacyk, jednym słowem coś romantycznego. Znacie coś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomasz Re: Ciekawe miejsce na weekend IP: *.czersk.sdi.tpnet.pl 03.01.03, 19:07 Chciałbym przedstawić ofertę na wynajem domu na karnawał. Posiadam dom do wynajęcia 3 pokoje,kuchnia,łazienka,sala kominkowa,bilard.W pełni wyposażone,tv,c.o.,wykończenie glazura,panele ścienne. Maksymalna liczba wynajmujacych osób to 10-12. Lokalizacja nieruchomości to Bory Tucholskie Legbad(blisko skrzyż rzek2km.Akwedukt),blisko rzek Brda.WLK Brdy,Kompleks promocyjny Lasów Państwowych w Woziwodzie. Organizujemy równiez na zamówienie dla gości kulig w ciekawe miejsca,ogniska z grochówką i kiełbaską. Zdjęcia dotyczą wnetrza bydynku. Cenna to ok.300-350 zł za cały dom za wekend(3dni). Proszę o ewentualną odpowiedź. Mój tel.0692681498 Tomasz Opielowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISIA JANOWIEC IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.03, 20:50 Może zamek w Janowcu naprzeciwko Kazimierza Dolnego? A czy moze być w pobliżu ruin zamku , albo w sąsiedniej miejscowości np. kwatera agroturystyczna? Jeśli tak to napisz misia.m@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~ja Polecam zamek w Trzebieszowicach IP: *.satkabel.com.pl 13.01.03, 12:11 Zamek na Skale w trzebieszowicach, w pobliżu Lądka Zdroju. Ceny nie porażają, dookoła śliczny park. Takich pałacy można wymienić setki, wiele z nich tchnie nutą romantyzmu, tyle,że różnią się najczęściej cenami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syrena Re: Ciekawe miejsce na weekend IP: 157.25.128.* 13.01.03, 12:22 Jest całe mnóstwo takich miejsc. Np. Dom Polonii w Pułtusku (można zsobie wziąć np. apartament z kominkiem), Hotel Anders w Starych Jabłonkach, Zielona Tawerna w Kazimierzu Dolnym, Hotel Polski w Krakowie lub Esterka na krakowskim Kazimierzu, Polski Dwór we Wrocławiu, Pensjonat Wanda w Sopocie, chata góralska lub hotel Litwor w Zakopanem, Płock, Arłamów, Lubniewice,Gietrzwałd.... Pozdrawiam Syrena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bah7 Re: Ciekawe miejsce na weekend... IP: 195.117.159.* 14.01.03, 10:06 Nie wiem, z jakiego regionu Polski jesteś, ale na Północy miłe są np. zameczki : - Sorkwity k. Mrągowa; - Rzucewo k. Pucka. Pzdr. bah7 Odpowiedz Link Zgłoś