deneb3 22.03.07, 15:14 Czy ktoś może mi polecić kwaterę w Rewalu? Na początek sierpnia, pokój 2osobowy z łazienką. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: &&& Re: REWAL IP: *.eranet.pl 22.03.07, 15:43 Owszem , Joda , bardzo fajny , nowy , mili gospodarze . Byłam w zeszłym roku , bardzo dobrze wspominam . Odpowiedz Link Zgłoś
gaszek5 Re: REWAL 23.04.07, 14:08 Polecam Wille rogowskich, super domek, kameralnie, gospodarzami jest młode małżeństwo, bardzo sympatyczne. ceny sensowne za taki komfort. My byliśmy tam we wrześniu 2006 z małym dzieckiem - było super, łózeczko, krzesełko do karmienia itp. Bardzo serdecznie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
viptaxi Re: REWAL 22.07.13, 17:16 villamelody.pl/ a dojazd ze Szczecina lub z lotniska w Goleniowie za 199 zł z www.viptaxi.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyforyou Re: REWAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.13, 15:19 Zobacz tutaj www.przymorzu.pl/kwateryprywatnefartwrewalu-p-1351.html Bardzo fajne kwatery. Jest łazienka, kuchnia, lodówka, internet. Jak dla mnie trochę daleko do plaży (200m), nie chciało mi się chodzić, no ale nie można mieć wszystkiego. :)) Odpowiedz Link Zgłoś