3xmama 08.04.08, 11:12 Jak w tytule, dla mamy z trójką dzieci (13, 10 i 2 lata) i psa (tata na weekendy). Najlepiej jak najbliżej jeziora, domek z aneksem kuchennym, miejsce musi być bezpieczne dla dzieci. Propozycje proszę kierować na maila. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zosia_ja Re: szukam domku nad jeziorem na cały lipiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.08, 13:39 polecam mazury;e-mail;zosia_ja@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: szukam domku nad jeziorem na cały lipiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 14:28 zapraszam serdecznie do obejrzenia oferty www.nadjeziorem.info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margo-tour Re: szukam domku nad jeziorem na cały lipiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 22:43 www.mazury1.neostrada.pl cena do negocjacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JC info/domek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.08, 18:15 Mogę polecić nowy domek na Kaszubach/ok.Wdzydz Kiszewskich Kontakt JCIERZNIEWSKI@EPF.PL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorzęcin Re: info/domek IP: *.cable.ubr05.glen.blueyonder.co.uk 20.05.08, 18:51 Polecam ośrodek wypoczynkowy w WLKP. www.skorzecin.info Odpowiedz Link Zgłoś
mag2512 Re: szukam domku nad jeziorem na cały lipiec 10.04.08, 19:18 polecam apartamenty o wysokim standardzie w woj.wielkopolskim www.karpicko.pl Przy tak długim pobycie cena do negocjacji.Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: szukam domku nad jeziorem na cały lipiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 13:55 Oferuję domki 4-ro i 6-osobowe 30 m od jeziora (pierwsza klasa czystości,piaszczysta plaża).Domki : dwu i trzypokojowy, kuchnia, łazienka, WC, duży taras, telewizor. Teren ogrodzony z miejscami na samochód.Spokojna okolica oddalona od centrum 5 minut pieszo. Jezioro Białe k. Włodawy (Pojezierze Łęczyńsko-Włodawskie). Kontakt: marzkabe@wp.pl (mogę wysłać zdjęcia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skowronki Re: szukam domku nad jeziorem na cały lipiec IP: 212.75.100.* 19.05.08, 14:40 proszę zajrzeć na naszą stronkę www.skowronki.starejablonki.prv.pl kameralny ośrodek ,strefa ciszy, las, czyste jezioro, plac zabaw dla dzieci zwierzątka tez mile widzimy pozdrawiam iwona Odpowiedz Link Zgłoś