Gość: vxy.1924 IP: *.chello.pl 03.06.05, 13:42 szukam pokoju z łazienką dla 3 osób /rodzice i pełnoletni syn/.Nasze marzenie to mało ludzi ,cisza,spokój i blisko do morza. Powazne propozycje proszę vxy.1924@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MILA Re: szukam pokoju nad morzem...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 20:31 Jeżeli interesuje Cię Hel, to mam do wynajęcia mieszkanie. Do 15 czerwca 70zł/doba za całe. Czyli dość tanio-dla 3 osób wychodzi 23 zł z kawałkiem za osobę. W sezonie jest drożej od 120zł/doba ale myślę,że warto. Mimo, że jest to mieszkanie w bloku/I pietro/ to jest tam cisza i spokój. A do tego blisko do morza (15 min spacerkiem drogą przez lasek)Pozdrawiam MILA. tel 050 50 10 846 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vxy.1924 Re: szukam pokoju nad morzem...... IP: *.chello.pl 03.06.05, 21:06 dzieki ale bloki naprawdę odpadają.Trudno mówic o ciszy i spokoju.Ale dzieki za szczere checi - może ktos inny skorzysta .Pozdrawiam z Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
cubbinka a może Grzybowo? 04.06.05, 12:05 Witaj :) Ja w zeszłą środę wróciłam z Grzybowa. Mogę szczerze polecić miejsce, w kórym byliśmy. GRZYBOWO Pozdrawiam serdecznie Majka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vxy.1924 Re: a może Grzybowo? IP: *.chello.pl 04.06.05, 18:44 dzięki serdeczne! Woda w morzu najzimniejsza na całym polskim wybrzeżu.A polecana kwatera na ul Świerkowej to dla mnie 15 minut ale nie piechotą - piechotą to lepiej jak 40 minut.Byłam tam 2 razy i mieszkałam na ul.Nadmorskiej.Najwspanialsze jedzenie w Barze "Katarzynka" .Zawsze świeżuteńkie i jakie porcje !!!! Naprawdę można po wakacjach wrócić parę kilko do przodu.Pozdrowienia dla Właścicieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa2 Re: a może Grzybowo? IP: *.chello.pl 06.06.05, 06:05 czyzby nad morzem nikt nie miał wolnych pokoi ? Odpowiedz Link Zgłoś
bramasole1 zapraszam do Rowów 24.02.06, 16:26 Zapraszam do Rowów (rodzinna miejscowość w okolicach Ustki) do pensjonatu Balaton. Jest to nowo wybudowany pensjonat, pokoje komfortowo urzadzone, wyposazone w łazienki, czyste i schludne. Możliwośc korzystania z aneksu kuchennego wyposażonego w kuchenkę mikrofalową, zmywarkę, czajniki, tostery etc. Jest również duża sala jadalna dla gości.Do morza około 400 metrów. Piękne, duże plaże. Mozliwość stołowania się w prowadzonym przez nas barze (zniżka dla gości pensjonatu). Dania serwowane przez doskonałego kucharza. Mozliwość korzystania z pralki, za symboliczną opłatą. Zapraszam na stronę internetową: www.balaton-rowy.pl. Prywatny adres e-mail: dkapela@op.pl. Do zobaczenia w Rowach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michil Re: szukam pokoju nad morzem...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 11:37 witam od maja do pazdziernika zapraszam do dziwrzyna k/ kolobrzegu www.pensjonataolecki.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agroturystyka_kwatery Re: szukam pokoju nad morzem...... 24.01.06, 13:11 Jeżeli chcesz odpocząć na wsi, szukasz adresów ciekawych gospodarstw agroturystycznych zajrzyj na www.wakacje-agroturystyka.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osrodek kormoran Re: szukam pokoju nad morzem...... IP: *.chello.pl 06.06.05, 19:31 Witam Zapraszamy do naszego ośrodka, gdzie oferujemy 30 domków typu wieżyca. Ośrodek położony w miejscowości Hel w pięknym sosnowym lesie, z własną plażą. Oferujemy całodzienne wyżywienie, boiska do koszykówki i siatkówki, tenisa, szkółkę oraz wypożyczalnie sprzętu windsurfingowego. Więcej informacji można znależć na naszej stronie : www.osrodekkormoran.pl Zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudek Re: szukam pokoju nad morzem...... IP: *.chello.pl 07.06.05, 07:56 poszukaj na stronie polskie morze.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: szukam pokoju nad morzem...... IP: *.chello.pl 11.06.05, 08:10 spróbuj "dahara" krynica morska.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vxy.1924 Re: szukam pokoju nad morzem...... IP: *.chello.pl 15.06.05, 22:07 dziekuje za domek w cenie 2100 ,- Poproszę o ceny normalniejsze!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reds Re: szukam pokoju nad morzem...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 22:15 zapraszam na ruczaj! cicho spokojnie daleko od miasta /ale jak sie znudzi to tesco blisko/. jest tez basen konie...itp :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jp Re: szukam pokoju nad morzem...... IP: *.seabridge.pl 16.06.05, 18:09 bardzo mało ludzi (wioska z dala od głównych tras), cisza i spokój - owszem. Ale to ma swoja cenę - nie może być bardzo blisko morza, ponieważ im bliżej morza, tym więcej ludzi. Mam piętro dla gości ( jeden pokój 3-4 os., drugi 2-3 os., do tego łazienka + aneks kuchenny w Palczewicach nad Jez. Kopań. Do morza przez jezioro - 2,5 km, wzdłuż brzegu - ok. 4 km do Wicia, tyle samo do wsi Kopań. Jeśli samochodem - 8 km przez Barzowice do Wicia. Budynek po generalnym remoncie. Okolica piękna, obok działki XIX-wieczny park dworski. We wsi mały, ale dobrze zaopatrzony sklepik (20 m).Idealny teren na długie spacery i podziwianie zachodów słońca. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vxy.1924 Re: szukam pokoju nad morzem...... IP: *.chello.pl 16.06.05, 18:41 wszystkim serdecznie dziękuję .Wyjeżdżam 23 czerwca na wypoczynek - impreza hotelową /z klimatyzacją/,z pelnym wyzywieniem do Grecji.Wychodzi taniej niz nad polskim morzem.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: der Re: szukam pokoju nad morzem...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 19:18 :))) wxy -bloki odpadaja cisza spokoj- a jedzie do hotelu w grecji. najwazniejsze to wiedziec co sie chce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vxy.1924 Re: szukam pokoju nad morzem...... IP: *.chello.pl 17.06.05, 07:43 jesli cgcesz to przeslę Ci propozycje,które otrzymałam od tzw.KWATERODAWCÓW.Pękniesz ze śmiechu...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek K Re: polecam.......... IP: *.espol.com.pl 17.06.05, 12:14 Byłem tam w ubiegłum roku, polecam www.astoria.dziwnowek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vxy.1924 Re: polecam.......... IP: *.chello.pl 17.06.05, 12:34 dzięki - spróbuje w sierpniu. Odpowiedz Link Zgłoś
lumico Re: szukam pokoju nad morzem...... 21.06.05, 19:24 Polecam Sopot - apartament (3-4 os) Cena za cały apartament 980 zł (7 noclegów) gg 1729252 mail : lumico@02.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vxy.1924 Re: szukam pokoju nad morzem...... IP: *.chello.pl 11.08.05, 08:10 no i jakie teraz ceny macie nad polskim morzem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egra Re: szukam pokoju nad morzem...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 21:31 200 zł za dobę za komfortowo wyposażony domek - 3 sypialnie, salon z kominkiem, aneks kuchenny, łazienka, garaż, taras, trawnik, na ogrodzonym terenie, w lesie, 200 m od morza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vxy,1924 Re: szukam pokoju nad morzem...... IP: *.chello.pl 13.08.05, 12:55 jesli nie może Pani/Pan lub nie chce podać publicznie adresu to proszę na meila : vxy.1924@gazeta.pl Pozdrawiam........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dada Re: szukam pokoju nad morzem...... IP: 217.96.12.* 14.08.05, 12:55 Jestem zainteresowana takim domkiem proszę o namaiary ,mój adres to pawelmac@op.pl. Dziękuję i pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vxy.1924 Re: szukam pokoju nad morzem...... IP: *.chello.pl 15.08.05, 08:53 no i co z tym adresem tego domku .....dalej nie ma .To po co robic ludziom apetyt ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egra Re: szukam pokoju nad morzem...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 21:07 Owszem, jest, e-mail z pełną informacją + zdjęcia poszedł wieki temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vxy.1924 Re: szukam pokoju nad morzem...... IP: *.chello.pl 15.08.05, 21:23 a gdzie poszedł -jak do mnie to może jeszcze idzie piechotą.Poki co nie dotarł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egra Re: szukam pokoju nad morzem...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 21:36 Właśnie poszedł i drugi. Chyba jest bardzo pod górę!Prosze zadzwonić do mnie : 91/416 31 39. Zaraz albo jutro po 16:00. Pozdrawiam- e. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vxy.1924 Re: szukam pokoju nad morzem...... IP: *.chello.pl 15.08.05, 21:52 a te urocze meile juz były.Teraz sa ponownie.Ale moj komputer ich nie czyta,ponieważ.........dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egra Re: szukam pokoju nad morzem...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 22:02 ...To bardziej uroczych już nie będzie...i po co to ludziom zawracać głowę, ponaglać, dopytywać? Trzeba wiedzieć czego się chce, a podstawowe informacje podałam. Nie bardzo rozumiem, o co jeszcze chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vxy.1924 Re: już nie szukam ..... IP: *.chello.pl 17.08.05, 22:55 dzięki dla wszystkich,którzy potraktowali moją prośbę poważnie.Serdeczne dzięki także dla dowcipnych ,którzy przysyłali różne dziwne propozycje i dziwne załączniki z zawartością.Komputer mam dobrze chroniony - wiec nie ma problemu.A tak na marginesie,to czasem dobrze dowiedzieć się jakie się ma ....robaki- wirusy i inne gady w komputerze.Pozdrowinia dla kochających morze nie tylko polskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vxy.1924 Re: do EGRY IP: *.chello.pl 19.08.05, 06:39 zdjęcia rzecywiscie dotarły -teraz bez żadnych problemów.Osobiscie nie mogę skorzystać z propozycji w tym roku - przekazuję znajomym.Dzięki za udowodnienie,że są jeszcze LUDZIE, którym zależy na tym,by "turysta" był zadowolony i usmiechnięty.Pozdrawiam..... Odpowiedz Link Zgłoś
sk2003 Re: do Egry 23.08.05, 10:37 Czy mogłabym również dostać mailem namiary i zdjęcia tego domku? Z góry dziękuję i pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: szukam pokoju nad morzem...... IP: 81.210.123.* 21.08.05, 22:36 Polecam fajny pokój w Pucku blisko zatoki 300m, w pokoju łazienka, TV, lodówka, internet. 76 zł za dobę, pokój dla 3-4 osób. Na terenie posesji miejsce na samochód i zabawy dla dzieci. Oddzielne wejście. tel. (58) 6732180, 501839872 Odpowiedz Link Zgłoś
arla1 Re: szukam pokoju nad morzem...... 27.08.05, 08:18 www.wczasy2g.republika.pl/index..html zaprazamy do Grzybowa cisza i malownicza okolica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: czy musi być nad morzem ? IP: *.chello.pl 30.08.05, 07:31 zapraszam Was do Krynicy Górskiej.Hoteli,kwater,ośrodków wypoczynkowych - mamy do koloru do wyboru.Co Wy na to ? Jesień w górach jest piękna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick Re: czy musi być nad morzem ? IP: *.elk.mm.pl 30.08.05, 15:53 Krynica Morska, dom wczasowy Claudia. Byłem w ten weekend z 2 letnim dzieckiem, 35 zł od osoby, dziecko mialem gratis, pokój z balkonem, łazienka, tv, czajnik. 10 min spacerkiem od centrum. Dom przy Gdańskiej 58, tel. znajdziecie w necie. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vxy.1924 Re: czy musi być nad morzem ? IP: *.chello.pl 30.08.05, 18:09 dzieki za namiarki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa1900 Re: czy musi być nad morzem ? IP: *.chello.pl 01.09.05, 18:42 a może zamiast nad morze do Muszyny -Złockie? Obejrzyj Hotel Klimek i cennik. Odpowiedz Link Zgłoś
helena53 Re: szukam pokoju nad morzem...... 01.09.05, 19:15 Zapraszamy do Mielna mala kwatera prywatna zlokalizowana na slepej uliczce aktualnie po sezonie czyli cisza i spokoj do linii brzegowej 700m do centrum 500 cena pokoju 3 osobowego z lazienka 60zl/doba nasza strona www.helena.gwbe.pl pozdrawiam helena Odpowiedz Link Zgłoś
gglinska Re: szukam pokoju nad morzem...... 03.09.05, 20:24 ADA WILLA KOŁOBRZEG ul. Brylantowa 11. Zapraszamy przez cały rok. Oferujemy: Apartamenty. Pokoje z łazienkami w pełni wyposażone: rtv, lodówki, czajniki, naczynia, sprzęt plażowy. Kuchnia do dyspozycji gości w pełni wyposażona. Parking. Spokojna dzielnica. Morze 900m. PRZYJEDŻ TUTAJ - WYPOCZNIESZ. Cena 20- 50/doba www.maxmedia.pl/ada Tel 094 3517776, 0603 174478 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudek Re: szukam pokoju nad morzem...... IP: *.chello.pl 08.09.05, 13:36 vxy.1924 jak to pięknie brzmi.A może tak wpadniesz na Mazury....szum wód,śpiew ptaków..........c i s z a . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa1900 Re: szukam pokoju nad morzem...... IP: *.chello.pl 26.09.05, 07:49 jesli dalej szukasz tego wymarzonego miejsca nad morzem pisz do mnie na meila - podamCi ciekawe propozycje. mój meil: ewa1900@buziaczek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 21:02 polecam; www.astoria.dziwnowek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vxy.1924 Re: szukam pokoju nad morzem...... IP: 87.207.46.* 29.11.05, 17:38 dzięki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek i Aga Re: szukam pokoju nad morzem...... IP: *.jaroslawiec.sdi.tpnet.pl 30.11.05, 20:43 Serdecznie zapraszamy do nas - cisza i spokój gwarantowana a i warunki bardzo przyzwoite. Zreszta wiele informacji na naszej stronie www.jaroslawiec.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vxy.1924 Re: szukam pokoju nad morzem...... IP: *.chello.pl 20.12.05, 10:54 .... wszystkim kochającym polskie morze .........zdrowych,spokojnych Świąt,samych szczęśliwych dni w nowym 2006 roku a także udanego letniego wypoczynku /u miłych,uczciwych i solidnych "LUDZI"/........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vxy.1924 Re: szukam pokoju nad morzem...... IP: *.chello.pl 15.01.06, 11:58 aktualne na rok 2006 - jak w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudek Re: szukam pokoju nad morzem...... IP: *.chello.pl 20.01.06, 07:54 wysłałem Ci wiadomości na priv. No i oczywiście zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vxy.1924 Re: agroturystyka-kwatery IP: 87.207.46.* 24.01.06, 14:55 a ja myślę sobie tak,że najlepiej pojechać w miejsce sprawdzone wcześniej przez innych.Dziękuję ......w wolnych chwilach zajrzę.Ale dalej proszę o fane propozycje - jak nie chcecie publicznie to na priv......Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kacperek40 Re: szukam pokoju nad morzem...... 25.01.06, 22:06 Zapraszamy do Biebrowa (okolice Łeby, Lubiatowa. ) do naszego domku drewnianego , piętrowego. Parter domku to pokój z kominkiem wraz z częścią kuchenną(lodówka ,kuchenka itd.) oraz łazienka . Piętro to dwa przytulne pokoiki. Maksymalna ilość osób możliwa do zakwaterowania to 8 . Cena za cały domek 150 zł dziennie . Do dyspozycji grill , plac na ognisko. Odległości do plaży .- autem do plaży ok. 6km , pieszo lub rowerem 2,5km , do jeziora 1km,do pięknego sosnowego lasu 250 metrów na piękne pola i łąki na 20 metrów . Zapewniamy cisze , spokój , bezpieczeństwo , miłą atmosferę , komfort, pełny relaks. Informacje pod numerem 0605067958 .Teren nie odkryty przez turystów !!! SERDECZNIE ZAPRASZAMY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vxy.1924 Re: szukam pokoju nad morzem...... IP: *.chello.pl 26.01.06, 12:31 ....troszkę daleko do morza..... a czy możesz jakieś zdjecia podrzucić na VXY.1924@gazeta.pl ? Odpowiedz Link Zgłoś
amberia Re: szukam pokoju nad morzem...... 30.01.06, 14:50 Zapraszamy - www.amberia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidia Re: szukam pokoju nad morzem...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 12:25 Polecam stronę www.jaroslawiecokolice.webpark.pl.Byłam tam w tamtym roku ,było wspaniale . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vxy.1924 Re: szukam pokoju nad morzem...... IP: 87.207.46.* 03.02.06, 12:00 dzięki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milutka9 Re: szukam pokoju nad morzem...... IP: 87.207.46.* 15.02.06, 19:23 wysyłam Ci zaproszenie do nas ........ Odpowiedz Link Zgłoś
bramasole1 Re: szukam pokoju nad morzem...... 24.02.06, 16:24 Zapraszam do Rowów (rodzinna miejscowość w okolicach Ustki) do pensjonatu Balaton. Jest to nowo wybudowany pensjonat, pokoje komfortowo urzadzone, wyposazone w łazienki, czyste i schludne. Możliwośc korzystania z aneksu kuchennego wyposażonego w kuchenkę mikrofalową, zmywarkę, czajniki, tostery etc. Jest również duża sala jadalna dla gości.Do morza około 400 metrów. Piękne, duże plaże. Mozliwość stołowania się w prowadzonym przez nas barze (zniżka dla gości pensjonatu). Dania serwowane przez doskonałego kucharza. Mozliwość korzystania z pralki, za symboliczną opłatą. Zapraszam na stronę internetową: www.balaton-rowy.pl. Prywatny adres e-mail: dkapela@op.pl. Do zobaczenia w Rowach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baranek22 Re: szukam pokoju nad morzem...... IP: *.chello.pl 04.03.06, 16:50 a może zamiast nad morze przyjedziesz nad Jezioro do Czaplinka.Szczegóły na priva wysyłam Odpowiedz Link Zgłoś
hanya00 Re: szukam pokoju nad morzem...... 07.03.06, 23:09 www.chatcafe.afr2.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vxy.1924 Re: szukam pokoju nad morzem...... IP: *.chello.pl 16.03.06, 12:57 aktualne w pierwszej połowie czerwca............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: szukam pokoju nad morzem...... IP: *.man.bydgoszcz.pl 16.03.06, 18:24 Proponujemy w pełni wyposażone domki letniskowe znajdujące się w miejscu, które umożliwia spędzenie spokojnych wakacji, a jednocześnie zlokalizowanym w bliskim sąsiedztwie morza. Do dyspozycji Państwa oddajemy nowo wybudowane drewniane domki letniskowe, w których może zamieszkać 5-7 osób. Powierzchnia użytkowa domu to aż 38m2 , zadaszony taras wyposażony w meble ogrodowe - 18 m2. W domu macie Państwo do dyspozycji: - salon - w salonie jest m.in. komplet wypoczynkowy, telewizor; - aneks kuchenny połączony z salonem wyposażony w lodówkę, kuchenkę, czajnik bezprzewodowy i wszelkie niezbędne naczynia - garderobę; - sypialnie ; trzy, cztero, piecio-osobowe - łazienkę z kabiną natryskową Istnieje możliwość zaparkowania samochodów obok domków.Zapraszamy Państwa do Wicia - miejscowości wypoczynkowo-letniskowej położonej pomiędzy morzem Bałtyckim a jeziorem Kopań, oddalona o 13 km od Darłowa, 5 km od Jarosławca i 25 km od Ustki. Cicha i spokojna okolica jest idealna na wypoczynek będący odskocznią od miejskiego gwaru i zgiełku. Malowniczo położona - plaża, wydmy, lasy pełne grzybów, jeżyn i ptactwa tworzą niepowtarzalny urok tego miejsca, miejsca w którym wczasowicze znajdują ciszę i spokój. W Wiciu macie Państwo do dyspozycji zaplecze handlowo-gastronomiczne z możliwością wykupienia całodziennego wyżywienia. Teren wokół domków jest ogrodzony z możliwością bezpłatnego parkowania samochodu. Przygotowaliśmy dla Państwa różne atrakcje m.in. boisko do gry w siatkówkę. Nie mogliśmy zapomnieć o lubiących grillować lub tych, którzy lubią posiedzieć przy ognisku - miejsca na te atrakcje też są gotowe. Dla wędkarzy, którzy przyniosą z odległego o 5 minut drogi morza (lub o 20 minut - jeziora*) świeżą rybkę, i zechcą ją uwędzić – przygotowaliśmy własną wędzarnię W jeziorze Kopań - istnieje możliwość połowu taaakich ryb oraz możliwość uprawiania windsurfingu; Dla dzieci przygotowaliśmy atrakcyjny plac zabaw z huśtawkami, piaskownicą i ślizgawką wiciowechaty@op.pl szalekkasia@o2.pl 502553239 www.chaty.infowczasy.pl www.wiciowechaty.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vxy.1924 Re: szukam pokoju nad morzem...... IP: *.chello.pl 25.03.06, 15:56 .............. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakowalska2 Re: szukam pokoju nad morzem...... 01.04.06, 16:49 Witam, Proponuje wakacje nad morzem- w Karwi. To malutka miejscowość położona około 60 km od Gdańska. Posiadam pokoje do wynajęcia- bardzo blisko morza- każdy pokój posiada własną łazienkę i balkon. Ponadto znajdziecie Państwo w pokoju Tv, czajnik, sztućce. Ponadto zapewniamy dostęp do nowocześnie urządzonej kuchni- lodówka, kuchnia gazowa, mikrofalówka oraz wszelkie naczynia i garnki. Dla dzieci proponujemy zniżki. Więcej informacji: www.polwysep.pl ( baza noclegowa) lub pod nr. Tel. 605042424 ( wieczorem) Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anja_000@vp.pl Re: szukam pokoju nad morzem...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 12:54 Witam! zapraszam na wczasy do malowniczej miejscowosci nad morzem, na Mierzei Wislanej -do Katow Rybackich. jest to miejscowosc otoczona od strony polnocnej Zatoka Gdanska <dzieki czemu woda jest tu duzo cieplejsza niz Pomorzu Zachodnim>, a od strony poludniowej Zalewem Wislanym. Do morza jest niecale 1000 m, ale prosze sie niezrazac, bo nasza posesja miesci sie w centralnej czsesci miejscowosci , skad niedaleko jest do lasu i dojscie pieszo na plaze zajmuje niecale 20 min spacerkiem,a samochodem 5 min,:) Na przeciw posesji miesci sie przystan na Zalewie Wislanym, skad codziennie odpywa turystyczny statek wycieczkowy i gdzie mozna wedkowac,oczywiscie nie tylko tam, sa tez zaciszne miejsca poza przystania i portem. Wynajmujemy domki letniskowe holenderskie, w ktorych wyposazenie wchodzi: aneks kuchenny <jest cale potrzebne wyposazenie:sztucce, talerze,garnki,kuchenka, lodowka itp.) ,lazienka ,czesc dzienna<z rozkladanym na noc duzym spaniem > i druga osobna sypialnia.Calkowity koszt takiego domku to 150 zl za dobe , niezalenie od liczy osob<max 6 w 1 domku>.<ale jest mozliwosc negocjacji ceny,zwlaszacza przed czy poza sezonem, np. podczas zblizajacego sie weekendu majowego ,np 100 zl za domek za dobe>Oprocz tego jest mozliwosc wynajecia pokoju ze wspolna lazienka<wspolna na 2 pokoje> i kuchnia z calym potrzebnym wyposazeniem . koszt to 25 zl osobodoba, Dla naszych letnikow udostepniamy tez gratis grilla i oczywicie miejsca parkingowe. zdjecia mozna obejrzec na stronie www.elwira.mierzeja.pl. Jesli chodzi o wyzywienie to na terenie posesji prowadzimy smazalnie ryb, oferujemy tez kurczaki z rozna i inne dania. jest tez mozliwosc wykupienia tanich obiadow domowych, menu uzgadniamy z Panstwem. zapraszam serdecznie KONTAKT; 055 247 91 15 0500 202 005 Co warto zobaczyc na Mierzei Wislanej: Mikoszewo - ujście Wisły do morza Jantar - ferma strusi, mini zoo, nowa kryta pływalnia Stegna - zabytkowy kościół Sztutowo - były obóz koncentracyjny Kąty Rybackie - rezerwat kormoranów Krynica Morska - rejsy wodolotem do Fromborka i Kaliningradu Piaski - plaża naturystów :) teren Żuław Wiślanych - domy podcieniowe, cmentarze mennonickie, wiatraki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vxy.1924 Re: szukam pokoju nad morzem...... IP: *.chello.pl 06.04.06, 07:54 up...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: szukam pokoju nad morzem...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 23:04 Sprawdz na www.nadmorze.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrin-75 Re: szukam pokoju nad morzem...... IP: *.net.pl / 80.51.232.* 19.05.06, 12:43 pokój 150 zł za dobe..z balkonu widac morze..miejscowosc cicha i spokojna..sztutowo plaża (mierzeja) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vxy.1924 Re: szukam pokoju nad morzem...... IP: *.chello.pl 23.05.06, 09:48 a jakis kontakt ??? może ciut wiecej szczegółó.jak nie chcesz publicznie to pisz na : vxy.1924@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś