Gość: Azure Re: Mustang za milion dolarów IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.10, 14:17 "ludzie skoro stare było takie dobre to sobie kupujcie stare (a na pewno stare znajdziecie), nikt wam tego nie zabroni , ze wolicie jeździć gratami, jak wam się seat czy skoda nie podoba to nie kupujcie. proste" Stare nie znaczy grat, ignorancie. Większość "żółtotablicowych" samochodów jest w lepszym stanie technicznym niż w.w. Seaty czy Skody. Link Zgłoś
Gość: Ksiądz Stefan Re: Mustang za milion dolarów IP: *.zone13.bethere.co.uk 31.05.10, 16:54 Jestem księdzem i codziennie wiozę syna i córkę do szkoły czy do tego modelu zainstalują mi gaz? na tacę mało spływa więc żebym z torbami nie poszedł. Link Zgłoś
Gość: gość Re: Mustang za milion dolarów IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.10, 18:47 1,1 miliona to nie jest wcale cena wywowławcza tylko raczej cena odstępnego ("kup teraz") Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Mustang za milion dolarów IP: *.net.upc.cz 31.05.10, 18:52 Jak szybko i płynnie ładują się obrazki na eBay! Allegro, weź się do roboty i zrób w końcu coś z sensem! Link Zgłoś
Gość: tom Re: Mustang za milion dolarów IP: *.chello.pl 31.05.10, 22:53 5 minut szukania, zamiast mądrzenia się i byś wiedział, że chodzi o tego Forda: en.wikipedia.org/wiki/Henry_Ford_II Link Zgłoś
Gość: AWitoo Re: Mustang za milion dolarów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.10, 20:27 Za tyle to kupie 325 szt. daewoo tico... Link Zgłoś
Gość: luki_T_L Re: Mustang za milion dolarów IP: *.164-246-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 17.07.10, 23:21 nic nie rozumiecie, bo to idzie wszystko o kase. Ja mam dwa autka bmw 316i/1990 i bmw 320d/2004, i wole te starsze ale poprostu mnie na to nie stac chociaz to jeszcze nie takie stare autko ale jak by nie bylo wymiana czesci i tankowanie sklaniaja mnie do jezdzenia tym nowym i o to tu idzie, a tak wogole to polski samochod z dusza moich czasow FIAT 126p, nie elegant, mialem i jeszcze se kupie Link Zgłoś
Gość: stanczyk Re: Mustang za milion dolarów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.10, 15:15 .no wypas... a Trans Am wyscigi mają powrócić..mam przecie 3 nowe Pony./.. Link Zgłoś